Ünlem oranı %85'lere çıktı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
dostum bende neden olmuyorda millet te böle oluyor anlamış değilim ben herhangi bir videonun dünya genelini geçerim o kanala videomu atarım 10 gün bişe yapmam ondan sonra 3 sınıf adsensede bekletirim , 5 gün sonra tutarsa eger 1 sınıf adsenseye aktarımını yaparım. ondan sonraki 10 gün içinde de orta reklamını açarım yada açmam. başkada bişe yapmam eşleşen yada dünya genelide gelirse bir yöntemle dogrulama yaparım.

Ahh ahh bende o dünya engelini geçebilsem gerisi kolay 2 ayda beklerim
ama o dünya engeli eşleşen beni bitiriyor. öldürüyor..:(

Zorlanmasinin sebebi artik hepsi uyandi yav denetimleri arttirdilar baktilar para kazaniliyor bu isten engel oluyorlar bugun bi kac belgesel attim trt den aninda eslesen verdi erotik videomu yayinlasam diyom :D

videoların orijinal HD lerini internetten indirmek ve editlemek ve aynı gün yüklemek. bu şekilde işlem yapanlar özenli çalışmış demektir. ve yüklediğiniz video HD olduğu zaman izlenim oranı daha yüksek oluyor. ben bu şekilde günde 100 den fazla 20 dakika üzeri video yüklüyorum ve hiç bir tane bile ünlem yüzü görmedim 1 aydır. ADSENSE çalışıyorum. Partner kanal çok nadir çalışıyorum. ama partnerdende ADSENSE den kazandığım kadar geliyor çok şükür.

hocam senin çalışma şekilnle çalışmak istiyorum bana yardım edebilir misin skype varsa verir msn? pm de attım

batmak değilde az kazanıyorum sabretsem belki daha iyi yerlere gelebilrim

sen az kazanıorsun ben 20 gündr adsensemde 0 görüyorum , gene burada konular acmıyorum . gercekten burada konu acanlara hayret icinde bakıyorum . konu acıyorlar sonra adsense kesinlesme ve para yatma gunlerinde su kadar hesabım xx aldı , xx adsensem xx kazandı gibi yazılar yazarlar. senin ustunden yazdım kusura bakma ama birileri umarım artık bu tip konulardan sıkılır.
hic kazanamayanlarda var. 10 videolu kanalım bile kapandı.

ünlemi arttıran en büyük sebep youtube da olan videoyu tekrar youtube yuklemek gidip başka sitelerdeki (güncel videoları) editleyip atın bakın unlem varmı ;)
ayrıca youtube dan alıp youtube yukleme yapmak kanal kapanmalarının %95 sebebi.

Son düzenleme:
Ünlem olması güzel bir şey kesinlikle.Sadece botla video çekip hiç bir emek vermeden kazanmayı düşünmek pek mantıklı değildir.Youtube bence artık videolara doydu.Aynı videodan kaç bin tane yükleniyor kim bilir.Oturup emek vereceksinizKafa yorakcaksınız.Özgün çalışacaksınız.ÖZgün size kısa vadede para kazandırmaz pek ama uzun vadede sabit gelir kazandırır.Şahsen spamdan 2-3 ay 3000-4000 bin tl alıp sonra tekrar baştan başlamaktansa uzun vadede (1-5 sene ortalama) sürekli 400-500 tl almak daha iyi.

2 günde 12 video attım mozaikledim hepsi yandı maşallah

Arkadaşlar ünlemin mantığı, youtube üzerindeki videoları olduğu gibi yayınlamanızdır. Videolarınıza çerçeve v.s yaparak özgünleştirmeniz gerekmektedir. Bende de aynı sorun vardı, hatta çerçevelerimi çalmaya başlamışlardı ve ünlem almaya başlamıştım. Çerçevemi değiştirdim yüklemeye başladım ve para butonuna basar basmaz dolar yandı. Ünlemin çıkmamasını istiyorsanız, kendinizi biraz yoracaksınız ve videolarınızı özgünleştireceksiniz. Kanala videoları olduğu gibi binlerce attığınız sürece, böyle konular açmaya devam edersiniz. Kolay para kazanma devri çok çok gerilerde kaldı üzgünüm.

s.a arkadaslar...malum herkesın derdı unlem . ve unlem sorununu kesınlıkle cozdum bı kac ufak taktıkle... ve e-book yapıp satmayı dusunuyorum n dersınız????
az once bı vıdeoyu attım unlem verdı kucuk bı kac taktıkle aynı vıdoyu dolara cvırdım ve kesınlıklede mantıklı calısmalarım var ve defalarca unlem yıyn kanalında vıdolarını dolara cevrıyorum

s.a arkadaslar...malum herkesın derdı unlem . ve unlem sorununu kesınlıkle cozdum bı kac ufak taktıkle... ve e-book yapıp satmayı dusunuyorum n dersınız????
az once bı vıdeoyu attım unlem verdı kucuk bı kac taktıkle aynı vıdoyu dolara cvırdım ve kesınlıklede mantıklı calısmalarım var ve defalarca unlem yıyn kanalında vıdolarını dolara cevrıyorum

ref olabilirm :P

valla olur aslında ama o yönteminde bigün işe yaramayacağını satarken söylemelisin, aksi halde çok başın ağrır hocam

ref olabilirm :P

valla olur aslında ama o yönteminde bigün işe yaramayacağını satarken söylemelisin, aksi halde çok başın ağrır hocam

hocam hayatımızın bıle sabaha cıkmasına garantı yokkn kımse kımseye garantı veremez ıllakı bırgun taktık erıycek ama o gune kadarda kazanacaklar

hocam hayatımızın bıle sabaha cıkmasına garantı yokkn kımse kımseye garantı veremez ıllakı bırgun taktık erıycek ama o gune kadarda kazanacaklar

videola oynama yapmadan dolar yakıyorsan helal ama oynama yapıyorsan ztn bi çok kişi geçebiliyor

bu yazıyı kaç konuya daha yazmayı düşünüyorsun kardeş. bence varsada bir taktiğin satma derim. satacaksanda 100 liradan aşağı satma ki. ünlemi çözme işini youtubenin kaldırmasına değsin.

bu yazıyı kaç konuya daha yazmayı düşünüyorsun kardeş. bence varsada bir taktiğin satma derim. satacaksanda 100 liradan aşağı satma ki. ünlemi çözme işini youtubenin kaldırmasına değsin.

hocam [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ın yazdıgı konuya yazmıs yukarı cıkarmıstım ama baktım kı taze bı unlem konusu acıldı oraya yazım dedım :) ben 25 lıra dusunuyordum hocam sız 100 dedınız. denedıklerım kesınlıkle ıse yarıyor attıgım vıdeo unlem verdı aynı vıdeoyu dolara cevırdım :) tmız ıs yanı

hocam [MENTION=9020]Alex[/MENTION] ın yazdıgı konuya yazmıs yukarı cıkarmıstım ama baktım kı taze bı unlem konusu acıldı oraya yazım dedım :) ben 25 lıra dusunuyordum hocam sız 100 dedınız. denedıklerım kesınlıkle ıse yarıyor attıgım vıdeo unlem verdı aynı vıdeoyu dolara cevırdım :) tmız ıs yanı

hocam kendine bi konu aç onun altında konuşulur.. yap yani ebook sonuçta herkes ebook yapıp bişeyler satıyor, bari yararlı bişey olsun

spamla mücadele politakası arkadaşlar ya tamamen özgüne geçin yada bot falan kullanıyorsanız pencere çerceve falan koyun. Başkada çözüm yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri