Ünlem sıkıntısı hakkında kısa bir soru

• Kullanıcı Dooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Dooo

Yasaklanmış
Arkadaşlar forumda günlerdir ünlem sıkıntısı devam edıyor acaba hiç bir video dolar olmuyormu oranı açıklarmısınız 100 vıdeo attım 20 dk üstü ortalama kaçtanesi dolar oluyor ? Ona göre başlıcam youtuba bırakmıştım ama söylenenler korkutuyor :)

yav ben ne uğursuz biriyim geldiğim yeri kurutuyorum başladık ilk ay ne güzel 2. ay yutup bitti allah belamı vermiş benim

100 videoda 100 ünlem eski kanal. yeni kanal 100 video 100 ünlem.
2. yeni kanal 5 özgün 5 ünlem.

Tüm yüklediğim videoların hepsi ünlem :( ne oluyor bilen varmı

---------- Mesaj saat 01:07:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:29 civarında gönderildi. ----------

Bu spamcı gözü doymaz arkadaşlar sayesinde özgün videolarımızda maalesef artık ünleme düşüyor.Geçmiş olsun...

10 yıl önce öğreneydim yotube şuan havuzlu evimden yazıyor olacaktım :D

Tüm yüklediğim videoların hepsi ünlem :( ne oluyor bilen varmı

---------- Mesaj saat 01:07:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:06:29 civarında gönderildi. ----------

Bu spamcı gözü doymaz arkadaşlar sayesinde özgün videolarımızda maalesef artık ünleme düşüyor.Geçmiş olsun...

Madem özgün çalışıyorsun kanıtını sunar açtırırsın. Forumun %80 i spamcı gözü doymaz gibisinden hakaret niteliğinde laflar etmenin bi manası yok.

Maalesef kanıtla diyorum günlerce bekliyor arkadaşım.

Bizim millet böyle arkadaş, her işin cılkını çıkarıyorlar.Yazık

1 aydan sonra düzenli kazanç getiren kanallarımın beni çekemeyenler tarafından flag yemesi nedeniyle dün vds satın alıp 3 kanal açtım hepsine farklı diziler yükledim 20 dakikalık bir tanesi bile ünlem vermedi. ben yüklediğiniz içerik ile alakalıdır diye düşünüyorum

123incir6411640.jpg

1 aydan sonra düzenli kazanç getiren kanallarımın beni çekemeyenler tarafından flag yemesi nedeniyle dün vds satın alıp 3 kanal açtım hepsine farklı diziler yükledim 20 dakikalık bir tanesi bile ünlem vermedi. ben yüklediğiniz içerik ile alakalıdır diye düşünüyorum

123incir6411640.jpg

İnşallah 'da vermez hocam şimdi riske girip vınn felen +bot felen alıcam açıkta kalmam inş :)

bugün videoyap ile 30 video attım ünlemi geç ile hepsi dolar yandı
botsuz manuel 5 video tamamı dolar sıfır ünlem..

tamam olmuyor değil ama sizin attığınız videolar ile ilgili olduğunu düşünüyorum ben

5-20 dk arası 350 video attım eşleşen ünlem dünya geneli silince 136 kaldı

şimdi yeni kanalada 305 tane attım +20 birazdan açacam para kazanmaları bildiririm.

Artık ünlem için konu açmasanız.
Bunlar çoooooookça konuşuldu, hala da diğer konularda tartışılmaya devam ediyor.
Ayağınıza hazır beklemezseniz kim ne zaman kaç video yüklemiş kaçı dolar yanmış kaçı ünlem yemiş hepsini görebilirsiniz.
Burak yılmaz gibi topu beklemeyin topa gidin.

Artık ünlem için konu açmasanız.
Bunlar çoooooookça konuşuldu, hala da diğer konularda tartışılmaya devam ediyor.
Ayağınıza hazır beklemezseniz kim ne zaman kaç video yüklemiş kaçı dolar yanmış kaçı ünlem yemiş hepsini görebilirsiniz.
Burak yılmaz gibi topu beklemeyin topa gidin.

hocam kusuruma bakmayın ben sadece oranları öğrenmek ıstedım biri ünlem gelmiyor diyor biri hep ünlem ne yapacağımı şaşırdım tekrardan özür dilerim ilgili mod varsa konuyu kaldırabilir.

hocam kusuruma bakmayın ben sadece oranları öğrenmek ıstedım biri ünlem gelmiyor diyor biri hep ünlem ne yapacağımı şaşırdım tekrardan özür dilerim ilgili mod varsa konuyu kaldırabilir.

Özür dilemeyin hocam estağfirullah.
Ben admin mod falan değilim seni ne ilgilendirir diyebilirsiniz ancak bu forum hepimizin.
Hepimizin forum düzenine dikkat etmesi lazım.
Ki forumda bir aydır ünlem den başka bir şey konuşulmuyor.
Ben hangi ünlem konusuna girsem, hepsinde geçiyor ünlem gelme oranları, sizede tekrar göz gezdirmenizi tavsiye ederim.
Bir çok kişi yazmış 300 videodan 30 küsürü ünlem yedi gibilerinden sayı da vermişler.
İşinizi görür bilgiler.
Tekrar iyi geceler. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri