Youtube2014
Yasaklanmış
EDİT: Satış konusuna taktik yaplaşılmaz.Gidin konu açın ayıp ya.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam bir sorum olacak
bu ünlem geçme işlemde render varmı
yani öyle hiç render yapmadan falan mı ünlemi geçiyorsunuz
bence fiyat cok ucuk. benim 100 videoluk kanalim var 90% unlem sen simdi bu kanal icin benden 200Tl alacaksin fakan ben o kanaldan 200Tl yi nekadar zamanda kazanacagimi allah bilir![]()
denemelik 50 video verildi![]()
Herkese merhaba,
Siz değerli YTpara üyelerine çerçevesiz, mozaiksiz ünlem geçme hizmeti sunuyoruz.
Videolarınızı kanalınıza yükledikten sonra kanalı bana teslim ediyorsunuz, $ yakılıp en kısa sürede teslim ediliyor
Görüntü bozulmuyor.
Dünya engeli ve eşleşen geçme hizmetimiz yoktur. Sadece ünlem geçme hizmetimiz var. Videolarınıza sonradan gelen teliften mesul tutulmayız.
Kategoriniz hiçbir şekilde ifşa edilmez, dağıtılmaz, şahsi amaçlar için kullanılmaz. Gizliliğiniz güvencemiz altındadır.
Fiyat Listesi
1 - 15 dakika arası video başı : 0,55 krş
15 - 30 dakika arası video başı : 0,80 krş
30 - 60 dakika arası video başı : 1,20 TL
60+ dakika video başı : 2 TL
Not :Teslimat süresi gelen iş yoğunluğu ve video uzunluğuna göre değişkenlik göstermektedir.
Ödeme : Paypal, Türkiye İş Bankası, Ziraat Bankası, Enpara
İletişim
Guzel bir calisma iletisime gecicem ins.. deyerli videolar varsa bence bu fiyat cok normal.
Evet hocam
hoacm eğer öyleyse kaç para istiyosanız vericem ben
yöntemi satmayı düşünüyormusunuz
denemelik 50 video verildi![]()
hocam burası ytpara bilmem nasıl anlatıyım . url sizde farklımı konsepte edilio anlamıyorum ama . ben konunuzu şu şekilde gereksiz bulunuyorum ki buda bi düşünce saygılı olamassak birbirimize zati burda satışınızda olmaz. benim sölemek istediğim fikrinizi satın kimse buna karışamaz ama bence fikrinizi bir fiyat belirleyin o fiyata satın . 10-20-30-100-500 neyse . şu atııgınız yada yaptıgınız işin ünleme düşdüğünü anlamak için kullanıcı bi kere atıp ünleme düşürücek 10 video atsa 10 kere ünlem olur . siz doları yakmak için yöntemi kullanıp 1 kerede dolar yaktınız tamam buda güzel . ama bu şekilde olan daha dumanı tüten bir kanalım var kanal para kazana kapandı. siz eger haa şöle diosanız örneğin ; ben size 100 video veriyim karsılıgındada neyse parası vereyim 50 tl de benden olsun fazldan. 2 hafta sonra kanalın kapanmaz hala sıkıntısız devam eder sözü veriyorsan sıkıntı olurda para iadesi sözü veriosan tamam. 1000 video hazır ve hesap no yolla. iyi geceler ve iyi kazançlar hocam ....
Kanal teslim edilmiştir.
İyi geceler, taktik satmaya karşı çıkıyorum. Çünkü fixlendiği an herkesin vebaline girmiş olurum. Taktik satılması yasaklanmalı bana kalırsa... Hocam ben $ yakarım, ben $ yaktığım için kanalın kapanması söz konusu değil. Ancak video çoklugundan vs. vs. youtube spama alır ve kanalı kapatırsa buna hiç kimse bişey yapamaz. Bunun için müşterilerime videoları kanallara bölmesini tavsiye ediyorum zaten. Kanalınız kesinlikle benim uyguladığım yöntem yüzünden kapanmaz...
Eğer uyarsa, skype gelin, deneme kanalınızı ücretsiz yapayım... İçinizde şüphe varsa en azından kendiniz görmüş test etmiş olursunuz.
ellerine sağlık Ömer
50 videonun tamamı ünlemden geçmiş, görüntü de hiç bir bozulma yok, yöntemi satın almak istedim fakat arkadaşı bir türlü ikna edemedim![]()
Bana da satmadı ama render ,çerçeve falan yok dediğine göre geriye tek bir yer kalıyor ama ordan ünleme düşmüşleri yapabilmesi enteresan.yeğenle bir şey deniyoruz eğer olursa bu iş tamamdır.
bazı arkadaşlar spam yapmayı hala öğrenemedi.Spam bir kanal günde 100-200 tl kazandırmaz.1 kanal günde 1 tl bıraksa şükredin.
ünlem vermiş videoların para kazanmasını açıyormusunuz
Spamdan aylık 30k alan arkadaşları buraya davet ediyorum![]()
Hayır açamıyoruz hocam, açınca izlenim 0lanır.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.