Ünlem Sorunu Çözüldü! [Ücretli]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam baltalamak için yazmadım ama onların kaç tane kanalla çalıştıgını biliyormusun

Yok baltalamak olarak algılamadım zaten, biliyorum hocam kendim çalışıyorum 1 - 2 kanaldan içlerinde 10'u geçmeyecek şekilde yüklü videolardan 1 günde min. 200 tl kazanç alıyorum. Bunun 700 olduğu da oldu.

bazı arkadaşlar spam yapmayı hala öğrenemedi.Spam bir kanal günde 100-200 tl kazandırmaz.1 kanal günde 1 tl bıraksa şükredin.

nasıl yani hocam tam olarak anlamadım ama çok kanal çok para mantığından mı bahsediyorsunuz?

nasıl yani hocam tam olarak anlamadım ama çok kanal çok para mantığından mı bahsediyorsunuz?

aynen 50 kanal olsa 1 kanal 2 tl bıraksa 100 tl eder benim çalışma mantığım bu serkan abi nin dediği gibi sürümden kazanmak :D

aynen 50 kanal olsa 1 kanal 2 tl bıraksa 100 tl eder benim çalışma mantığım bu serkan abi nin dediği gibi sürümden kazanmak :D

anladım hocam fakat herkesin çalışma şekli farklıdır, siz bu mantıkla 1000 kanaldan günde 2000 lira alıyorsanız ben o parayı 10 kanal ile alıyorum ve takip etmesi daha kolay oluyor, kanallar komple patlayınca telafisi de zor olmuyor :)

hocam beni yanlış anlamayın baltalamak gibi bi düşüncenin içinde değilim sadece fikrimi sunmak istedim . düşünceniz güzel inş hayırlısı olur. baltalamakta bizim haddimize değil . saygı herşeyin başında gelir. skype ekliyorum .

benim bi kategorimde +500 video var.Ve tek kanalın getirisi günük 200 tl olur.Ne kadarda garantisi olsa gerkirse 1000 tl verrim ama kategori ifşası mesele.varsa botu yaz alıp kullanalım.Öbür türlü hertürlü sıkıntılı iş bu iş.Hayırlı satışlar yinede.

hocam beni yanlış anlamayın baltalamak gibi bi düşüncenin içinde değilim sadece fikrimi sunmak istedim . düşünceniz güzel inş hayırlısı olur. baltalamakta bizim haddimize değil . saygı herşeyin başında gelir. skype ekliyorum .

Est. abi, baltaladığını düşünmemiştim.

benim bi kategorimde +500 video var.Ve tek kanalın getirisi günük 200 tl olur.Ne kadarda garantisi olsa gerkirse 1000 tl verrim ama kategori ifşası mesele.varsa botu yaz alıp kullanalım.Öbür türlü hertürlü sıkıntılı iş bu iş.Hayırlı satışlar yinede.

Tabi ki haklısınız, bota koyarsam önüme gelen herkese satarım, durduramam kendimi :/

Est. abi, baltaladığını düşünmemiştim.

Tabi ki haklısınız, bota koyarsam önüme gelen herkese satarım, durduramam kendimi :/

Gnülük 20 hak yap mesela.ver botu 50 tlden.Ama her video garanti geçsin ünlemden :) bak o zaman nasıl talep oluyor.Biraz aşın hocam bence :D

Hizmetimiz devam etmektedir.

hocam benim bir kanalım var bu kanalın para kazanması kapanmıstı tekrar actım sımdı olan vıdeoları para kazanmaya acıyorum dırekt unleme dusuyorlar sen 280 video var sen sımdı bu kanalın tum vıdeolarını para kazanmaya acabılırmısın ?

hocam benim bir kanalım var bu kanalın para kazanması kapanmıstı tekrar actım sımdı olan vıdeoları para kazanmaya acıyorum dırekt unleme dusuyorlar sen 280 video var sen sımdı bu kanalın tum vıdeolarını para kazanmaya acabılırmısın ?

İzlenim 0 lanır hocam.

50 adet +15 dakika videoyu sorunsuz teslim aldım.haftasonu 10 kanal için 400 video ellerinden öper :)

50 adet +15 dakika videoyu sorunsuz teslim aldım.haftasonu 10 kanal için 400 video ellerinden öper :)

İki tarafta memnun, herkese sizin gibi her kanala en fazla 50 video atmasını tavsiye ediyorum...

Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen hizmetimiz sorunsuz bir şekilde devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri