ünlem sorununa şahsi fikrim

• Kullanıcı nescafe3in1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

nescafe3in1

Yasaklanmış
Son bir aydir yaptigim denemelere karsi size edindigim tecrubeleri belirtmek istedim.

Her ne youtube hesabinda olursa olsun yeni bir kanal actiginizda o tertemizdir ne para kazanmasi kapanir ne yuklediginiz video unleme duser.

Eger o tertemiz olan kanala isteginiz kadar uzunlugu ne olursa olsun youtube a hic yuklenmemis ve ne eslesen veren ne de dunya engeli yiyen video yuklerseniz, size garanti ederim unlem ile karsilasmazsiniz sorunsuzca videolarinizdan para kazanirsiniz ve kanalin para kazanmasi kesinlikle kapanmaz cok emin konusuyorum.

Ama o kanala bir tane bile youtube a sizden once yuklenmis icerik yuklerseniz, yada attiginiz 300 videodan 299 tanesi temiz ama birisi bile dunya engeli yerse o kanala ozgun icerik te yukleseniz videolariniz mutlaka unleme duser. O kanali unutun derim.

Bu olayin ne ip adresiyle ne de onceden kapanan kanallarinizla bir ilgisi vardir. Tamamen yuklediginiz videolar ile ilgili bir olaydir. Ayni sekilde kanallarin para kazanmasinin kapanmasi da hep youtube to youtube yapildigi icindir adim gibi eminim.

Benim unlem olayindaki fikrim budur deneyimlerime dayanarak bunu yazdim umarim faydasi olur.

Son bir aydir yaptigim denemelere karsi size edindigim tecrubeleri belirtmek istedim.

Her ne youtube hesabinda olursa olsun yeni bir kanal actiginizda o tertemizdir ne para kazanmasi kapanir ne yuklediginiz video unleme duser.

Eger o tertemiz olan kanala isteginiz kadar uzunlugu ne olursa olsun youtube a hic yuklenmemis ve ne eslesen veren ne de dunya engeli yiyen video yuklerseniz, size garanti ederim unlem ile karsilasmazsiniz sorunsuzca videolarinizdan para kazanirsiniz ve kanalin para kazanmasi kesinlikle kapanmaz cok emin konusuyorum.

Ama o kanala bir tane bile youtube a sizden once yuklenmis icerik yuklerseniz, yada attiginiz 300 videodan 299 tanesi temiz ama birisi bile dunya engeli yerse o kanala ozgun icerik te yukleseniz videolariniz mutlaka unleme duser. O kanali unutun derim.

Benim unlem olayindaki fikrim budur deneyimlerime dayanarak bunu yazdim umarim faydasi olur.

goruslerin icin ilk olarak tesekkur ederim hocam..
peki youtube da olan bir videoyu kesip bicsek yine ayni unlem sorunu olur mu ? bunu denedinz mi ?

peki youtube da olan bir videoyu kesip bicsek yine ayni unlem sorunu olur mu ? bunu denedinz mi ?

Malesef bunu denemedim ama ben bir kere bile youtubedan indirip yeniden yuklemeyi dusunmedim kimseye de onermem. Farkli kaynaklar bulmalisiniz.

youtube dan indirdiklerimde oynama yaptım ve attım %100 yandı(normalde %20 yanar bende)hatta başka kanal yüzünden gmaili silip kurtarmak zorunda kaldım yine yandı...aynı kategorideki kanal kurtarınca ünlem %100 oldu

yt-yt işi gerçekten sıkıntı..kanal mimlenince imkanı yok aşmanın..zaten para kazanmasını açmadan gri dolara gidince belli ediyor kendini.

Mevcutta ki Kanalı Ticari Haklarını Doğrulamak için Gönderilen Belgeler vs. İşe Yaramıyor mu Yani?

kanal ! e düştükten sonra kendi özgün videonu atıp ticari hakkını doğrulasanda yok hocam kaile almıyorlar

5 defa kendi videomu yükledim 5 defa doğrulama yaptım bu video bana aittir dedim ortam fotolarıyla kullandığım editör programın versiyonuna kadar yazdım doğrulama gönderdim

"Youtubeden gelen mesaj malesef bu videonun sizin olduğunu doğrulayamadık" bu mesjdan sonra o kanalı uçurmaktan başka bir şansım kalmadı

youtube bir kanalı bir kere mimlerse bir daha kurtuluş yok sanırım

mart ayinda acdigim bir kanala uzun videolar atiyorum(en az olani 1saatlik) bu gune kadar atdigim videolar icerisinde 2 unleme dusen video oldu .kanalda toplam 150 civarinda video var.simdiye kadar yuklediyim videolardan eslesen ve dunya engeli olmadi.
bencede sorun eslesen ve dunya engeli videolar yukleme

kanal ! e düştükten sonra kendi özgün videonu atıp ticari hakkını doğrulasanda yok hocam kaile almıyorlar

5 defa kendi videomu yükledim 5 defa doğrulama yaptım bu video bana aittir dedim ortam fotolarıyla kullandığım editör programın versiyonuna kadar yazdım doğrulama gönderdim

"Youtubeden gelen mesaj malesef bu videonun sizin olduğunu doğrulayamadık" bu mesjdan sonra o kanalı uçurmaktan başka bir şansım kalmadı

youtube bir kanalı bir kere mimlerse bir daha kurtuluş yok sanırım

Düzelir İnşallah En Yakın Zamanda. Spam Kanallar için Sorun Olmaz. Sil, Kes, At ama Daimi Kanallar için Sıkıntı...

mesaj adedim az olduğundan konu açamadım fakat spam çalışşanlar bir dakikanın altındaki viddeoları kaynak nere olursa olsun yeni kanalda ünlem sorunu olmuyor %1,2, bilemedin 3 oluyor masa üstü bot kullanan varsa deneye bilir yükleyeceği videoları küçükten büyüğe sıralayarak kendiside aradaki farkı görebilir sonra başka bir kanalda büyükten küçüğe sıralayarak yüklesin aradaki fark çok bariz belli olur ünlemin bir tek nedeni yok bir çok faktöre bağlı hepsini bir araya getirip botlatda buna göre bir düzenleme yapılırsabu sorun bir nebze azaltılmış olunur.

Yeni konular açılıyor ünlem konusunda ne yapacağız diye, ünlemin tek nedeni budur arkadaşlar dediklerimi yapın emin olun ünlemden kurtulacaksınız.

daha önce yüklenmiş videolar atarsan ya da 3. taraf yiyosan ünleme düşersin gibi bir söyleme katılmıyorum. çünkü bir kanalımda 700 video var ve daha 1 haftalık kanal. o kadar üçüncü taraf yemesine rağmen hala ünleme takılmıyor. bu işte başka bir iş var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri