Ünlem sorununu çözdüm!

• Kullanıcı Depents
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil yaptin hcm

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bir konu açıcam. "Son Dakika : Ünlem Sorununu Çözemedim" diye. Tam emin değilim 1134841684896 video üzerinde de deneme yaptıktan sonra sonucu paylaşacağım. Herhangi bir ücret de talep etmeyeceğim.

Abi bundna basit ne var.Yüzde %1000 bende çözdüm.çözümümüde söylüyorum.olmazsa banlayın beni.pc formatla neti formatla modemi resle.sonra yeni adsense aç yeni hesap aç sorna özgün videolarını çek yükle.Bize artık çözdüklerle gelmeyin sonuçlarla gelin yoksa bu kadaar insan çıldıracak duruma gelmiş tutup birisi söver o olur

Usta paylasirsan sevinirim

az önce 180 videodan 20 tanesi sağlam kaldı...
bir daha da video yüklemem...
bu ne yaw,hem o kadar videonun içinden bir sürü dünya engeli riskini alıyoruz hem de ışıkları yakamıyoruz.olan kanalın siciline oluyor.

beyler artık şunu kabul edelim ünlem bi sorun değil yt nin getirmiş olduğu bir güncelleme bi ara diyolardıki ayın 15 inde bitecek falan hayır özgün videolara bile ünlem bulaşmış..

hocam kıvrandırmanın anlamı yok ki söyleyiver gitsin

Bir bitmediniz be kardeşim.
Herkes çözüyor bu işi de, açıklamaya geldi mi ya forum kuruyorlar ya da böyle kıvırıyorlar.
Bir konu bu şekilde açılmaz ayrıca,
Ben ünlem sorununu çözdüm diye başlık koyarsan burada açıklayacaksın,
satacaksan "Ünlem sorununu bu e-book ile aşabilirsiniz" diye bir başlık atabilirsin. Yada ünlem sorununda böyle böyle yaptım başarılı elde ettim diye yazarsın herkes deneyimlerini yazar.

Birazdan bu konu yanıltıcı başlık sebebiyle kilitlenir. Sadece bu kadar insanı konuya çekip, içlerinden geçeni duymasanda hissetmiş oldun

Bu tarz konular bir sonuca varmıyor gördük önceden de örneklerini. Boşa heveslenmeyin derim.

Konu başlığı:Ünlem sorununu çözdüm!

Konu açıklama:
Bu olayı tamamen çözdükten sonra forumda yayınlayablirim yada belki bir e-book olabilir diye düşündüm.

Başlık ve açıklama çelişkili olmamış mı hocam?

Kesin, ama %100 değil gibi bişey olmuş bu. :eek:

bende konu açacam birazdan

Ünlem sorununu çözdüm! arayın 0900 900 00 00 arabeni çözeyim seni hattı :D

Neşe'nin kepek sorunun tartışıldığı günlere dönelim ne bu böyle ünlem sorunu falan başka işimiz mi yok? :)

Konu kapatilsin lutfen, kendi yapamayinca diger insanlara laf eden arkadaslarla dolu. Dediginiz gibi bilgim bana kalsin.

Burası her kafasına esenin popüler olayım diye konu açacağı bir yer değil!,
Tekrar ediyorum lütfen arkadaşlar herkes emek harcıyor, çözüm yolu arıyor böyle yaparak beğeni değil anca nefret ve söylem alırsınız. Herkes sonuç arıyor kimse kimseyi boş yere ümitlendirmesin Lütfen Konu Kilit [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION]

Konu kapatilsin lutfen, kendi yapamayinca diger insanlara laf eden arkadaslarla dolu. Dediginiz gibi bilgim bana kalsin.

Afedersin ne bekliyordun? O kadar konu acildi unlemi cozduk ettik diye sonu nasil bitti gorduk. Sen boyle konu acarken nasil bi tepki bekliyordun yani? Millet ayaklarina mi kapansaydi "anlat abi nolur lutfen" diye? Ucretsiz dagitacaksan ona gore baslik at, kesin degilse kesinlesene kadar bekle. Satacaksanda ona gore bi konu ac. Bu nedir boyle?

show amaçlı konu açarsan böyle tepkilere kendini hazırlıcaksın kardeşim hiç kusura bakma :cool: madem çözdün direk paylaşacaktın o zaman olumlu yorumlar alırdın bırakalım bu çözdüm yaptım ettim icraat görelim kaçıncı oldu bu 2 hafta içinde

Üstad madem çözdün paylaş böyle konu açmak niye amaçsız bir konu yani verdiğin bir bilgi yok. Tek söylediğin ünlem sorununu çözdüm. Madem çözdün paylaş veya konuda da belirttiğin gibi madem tam olarak çözemedin o zaman konu neden açıyorsun. Konunun kilitlenmesini rica ediyorum. [MENTION=1051]YtKoRaY[/MENTION] [MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] [MENTION=1523]mNote[/MENTION] [MENTION=2389]Tri[/MENTION]galx [MENTION=114]FGA[/MENTION] [MENTION=1847]RockNRolla[/MENTION]

çok yanlış yapıyorsunuz ayıp ediyorsunuz.böyle cevaplar yazmamanız lazım durun ben yazayım

nolur söyle elini ayağını öpim söyle adsenseyi üzerine yaparım söyle hadi söyle :D

konuyu paylasacak kımse kalmamıs atılmıs cunku :)) inandırıcıda gelmemişti :)

çok yanlış yapıyorsunuz ayıp ediyorsunuz.böyle cevaplar yazmamanız lazım durun ben yazayım

nolur söyle elini ayağını öpim söyle adsenseyi üzerine yaparım söyle hadi söyle :D

Cidden ego tatmininden başka bir şey değil. Neyse böyleleri kendini belli ediyor forumda temizleme şansı oluyor en azından..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri