Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benide yazarmısın.Şaka şaka. Zaten ne olduğunu yazmışsın konu içinde
![]()
Üstat nerelerdesinSeni yazmak ne kelime skypeye gel hemen anlatayım . Gerçi senin bilmediğin ne varki
![]()
Bak satarım senin işi 10 tl ye yeni konuda karışmam: Sağol üstad işim olmaz ünlemle sağolasın.
Bak satarım senin işi 10 tl ye yeni konuda karışmam: Sağol üstad işim olmaz ünlemle sağolasın.
100 videoya tek tek uyguladığım sürece ne anlamı var,
Ben 3-4 saatte 480p videoyu toplu render yapıyorum 100 videoyu yüklüyorum,
Eğer bundan daha kısa zaman olucaksa beni de yazabilirsin.
100 Video ortalama 10 dk tutacak videoların süresi 1-2 saat en fazla toplu halledebiliyorsan yaz.2 saat karım olur günlük 30 tl ye.
Hocam açıkçası ben bu yöntemi ücretsizde paylaşırım fakat çöp olur . Ben bu yöntemi 30 lirayada satmam aslında . Forum yönetimi bu şekilde istedi bende herkes faydalansın istedim .
Rendera gelince toplu yapılabiliyor fakat zaman konusunda bişey diyemem . Ben youtubeden videoları alıyorum vds de toplu rendera veriyorum yarına zaten hazır karşımda oluyor![]()
Hocam açıkçası ben bu yöntemi ücretsizde paylaşırım fakat çöp olur . Ben bu yöntemi 30 lirayada satmam aslında . Forum yönetimi bu şekilde istedi bende herkes faydalansın istedim .
Rendera gelince toplu yapılabiliyor fakat zaman konusunda bişey diyemem . Ben youtubeden videoları alıyorum vds de toplu rendera veriyorum yarına zaten hazır karşımda oluyor![]()
hocam bir kanala ünlemsiz en fazla kaç video atabildiniz?
sıkıntı yok o zaman büyük ihtimalle aynı işlemleri yapıyoruz,
Kolay gelsin hayırlı satışlar
Bak ister inan ister inanma ben bu senin olayı açık açık yazalı 3 ay oldu bu forumda ama uygulayan varsa geçiyor zaten yoksada şimdi paralı almaya kalkıyor.Yani okumak anlayarak okumak zormu bilmiyorum
Neyse daha uzatmıyımda şunuda diyim sana youtubeda çöp olmayacak bişey yokdur.30 a da satsan 100 e de o çöp olmuş demekdir.
nedir arkadaş videoları topluca ünlem muskamı yazdında içinemi işliyor biz videoları takla attırıyoruz gene ünlem oluyor , yok hani her yenilede bu konu karşımda meraklandım doğrusu , genel anlamda ünlem sıkıntım yok allaha şükür ama ben yakında açıklicam taktik![]()
Agaya beleş haÜstat nerelerdesinSeni yazmak ne kelime skypeye gel hemen anlatayım . Gerçi senin bilmediğin ne varki
![]()
kullandığım taktiği söyleyim size ben bu arkadaşınki umarım benimkinden kolaydır küçük bir çerçeve + clip speed 102 = ünlemsiz hayat ama vdsde yalan bu iş render süresi yüzünden pcdede upload yalan rendersiz geçmenin peşine düştük
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.