Ünlem Taktiği Paylaşıcam Yardım

ÜNLEM GEÇME PAYLAŞILMISIN ??

• PAYLAŞ

Oy: 106 73,6%
  • PAYLAŞMA

Oy: 38 26,4%

• Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıkarları tehlikeye girenler söyleme diyenler mi

Bence isteyen kişiler arasından istediklerine at.Direk herkese açık atarsan çok çabuk fixlenir.Bir anlamı kalmaz

:D İsteyenler arasındayım :D

:D ekledim arkadaşlar şuanda gruba 4 5 kişi ekliycem arkadaşlık attıklarımlada konuşcam yazsınlar bana

hocam bir pm de ben alabilir miyim? Facem yok ama sırf bu yöntemi öğrenmek için face kullanmaya başlayabilirim. Forumdaki mesajlarımı okuyabilirsin eğer güvenmessen kardeşim.

Gold olursa para veren kapar parası çok olan daha da çok kazanır. Bence sitede emeği geçenler 500-1000 mesajı olanlar görse daha güzel olur artık public paylaşılmasın her şey.

Ortaya bir sey attımı paylasmayı bileceksin. Hİç açmasadın konuyu neyse ..

cevap yazamıyorum arkadaş olarak ekledim atanları linklerini bazı kişileri eklemedim lütfen kırılmayın gün geçtikce ekliycem.

Hocam Pmden söyle bari be. Bizi es geçme

sen yazını yaz videonu çek isteyenlere pm yolu ile at bence hocam.
istediğine atarsın istediğine atmazsın oda sana kalır..

Herkes paylaşımda görebilecek üye özelliklerini kendi limiti olarak göstermişt.

Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ünlem başımıza dert oldu geliştirdiğim bir taktik ile bunu aşıyorum mozaikleme felan değil bunu video çekerek anlatmak istiyorum ama fixlerler diye korkuyorum nasıl yapayim [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=11620]era[/MENTION] mesaj sınırı koyabilirmiyiz
bide ankete göre paylaşcam

ANKETE KATILALIM ...
Kullanmamasını İstediğim Bir Kişi Var O Yüzden Paylaşmadan Yana Değilim Ama Çok Mesaj Atan Var O Yüzden Karar Veremedim

üyelik tarihi ve mesaj sayısı yksek olanlara acılmalı. kusura bakmayın ne olduysa 2014 de oldu

yazmayanları eklemedim söyliyim
8 kişiyiz son 2 kişi almayı düşünüyorum güvenilir olanı alıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri