Ünlemden Kurtuldum Soru İşareti Çıkıyor :P

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
işe bak dün özgün videom ünlemdeydi bişeyler yazdım işte bu gün açılmış para kazanma ama inceleniyorda kalmış açmanın yolu yokmu başlık etiket değiştirme hariç indexten düşmemesi lazım çok iyi bi kelimede en başta çünkü
yada indexten düşmüyorsa söyleyin başlık açıklama değiştirim

hocam yazdıgınız yazıdan sonra youtube sıze karsı maıl gonderecek ve sız o gelen maılde vıeoyu kanıtlamanız ıstenecek kanıtlarsanız acılır...yorumlar ıcın ızlenıyorda kalıyor

işe bak dün özgün videom ünlemdeydi bişeyler yazdım işte bu gün açılmış para kazanma ama inceleniyorda kalmış açmanın yolu yokmu başlık etiket değiştirme hariç indexten düşmemesi lazım çok iyi bi kelimede en başta çünkü
yada indexten düşmüyorsa söyleyin başlık açıklama değiştirim

aynı şey bendede var olası yorumlar için izleniyor, yazıyor.

hocam yazdıgınız yazıdan sonra youtube sıze karsı maıl gonderecek ve sız o gelen maılde vıeoyu kanıtlamanız ıstenecek kanıtlarsanız acılır...yorumlar ıcın ızlenıyorda kalıyor

yok işte kabul ettiler para kazanma açıldı eminim ama inceleniyorda kaldı :D
yani olası yorumlar için izleniyor yazmıyor inceleniyor yazıyor ve videonun para kazanma sekmesinde reklam seçenekleri çıkıyor

yok işte kabul ettiler para kazanma açıldı eminim ama inceleniyorda kaldı :D
yani olası yorumlar için izleniyor yazmıyor inceleniyor yazıyor ve videonun para kazanma sekmesinde reklam seçenekleri çıkıyor

İnceleniyor yazdıktan sonrada kabul olmayabiliyor. Olası yorumlar için izleniyor farklı birşeydir. Olası yorumlar için izleniyor demek bu süre boyunca videoya bir telif yada eşleşen gelicekmi diye bekletiliyor video :)

Tamam iste incelenmesini bekleyeceksin, kesin dolara cevirecekler diye bi durum yok. Yazdigin seyleri kabul etmezlerse tekrar unleme donusecek belge isteyecekler. Ardindan yine kabul etmezlerse para kazanmaya uygunlugu reddedildi diye bi isaret gelecek. En iyisi yeni bi kanal acip oraya at videoyu, yeni kanallarda pek unlem sorunu yok.

İnceleniyor yazdıktan sonrada kabul olmayabiliyor. Olası yorumlar için izleniyor farklı birşeydir. Olası yorumlar için izleniyor demek bu süre boyunca videoya bir telif yada eşleşen gelicekmi diye bekletiliyor video :)

Tamam iste incelenmesini bekleyeceksin, kesin dolara cevirecekler diye bi durum yok. Yazdigin seyleri kabul etmezlerse tekrar unleme donusecek belge isteyecekler. Ardindan yine kabul etmezlerse para kazanmaya uygunlugu reddedildi diye bi isaret gelecek. En iyisi yeni bi kanal acip oraya at videoyu, yeni kanallarda pek unlem sorunu yok.
hmm anladım meseleyi okey saolun video özgün kanalımdaydı denemelik 15 k aboneli kanalıma kopyaladım bunda ünleme düştü normalde önemli değil ama bi baktımki en başta index almış orda en başta çıkma günde 1000 dolar demek ;)

Ben de bugün özgün videom için bir şeyler yazdım gönderdim. Bakalım nasıl olacak. Bana da ünlemler bulaştı nedense. Tertemiz kanal halbuki.

hmm anladım meseleyi okey saolun video özgün kanalımdaydı denemelik 15 k aboneli kanalıma kopyaladım bunda ünleme düştü normalde önemli değil ama bi baktımki en başta index almış orda en başta çıkma günde 1000 dolar demek ;)

Nasi bi ozgunluk bu :D

Mobilden yaziyorum.

Bendede bazen soru işaretine takılan oluyor. Para kazanma kapatıp açınca düzeliyor.

[MENTION=2977]masterthone[/MENTION] ve [MENTION=5168]r1primo[/MENTION] arkadaşlar konu eski bir konu. Sizi uyarıyorum birdaha konuları hortlatmazsanız sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri