Arkadaşlar ne yapıcam kafam karıştı iyie...
-
para kaznama giden kanalları +google ile açınca artık tum videolar boyutuna bamadna unlem oluyor... para kanma açılmıyor kanal gidiyor.. TAMAM KABUL
-
çoğu video unmele düşüyor. yuklerken ınce ele sık doku... TAMAM KABUL
-
kategoru seç dikat et tamam oda
-
yahu hepsini yaptık bugunlere geldik gunlerden bugun işte...şimdide yemyeşil dolar yanan kanalım, deliler gibi izlenmeye düşüyor şuan fark ettim. yeşil videolar kısa videolar kurallara uyan videolar farklı kategorileri hepsi normal aynı orjınal gibi özenli... özetle şimdide reklam çıkmıyor
izlenme var tıklanacak reklam yok!!!! yahu bu ne saçma iş olmaya başladı ne yapıcaz bilemiyorum... karetogi değiştirme para kzan aç-kapa yapma dzenleme video düzeltme kopyasını faklı kaydetme ne varsa denıyorum, videolar +18 felan değil... apa tıklanacak reklam çıkmıyor 
-
para kaznama giden kanalları +google ile açınca artık tum videolar boyutuna bamadna unlem oluyor... para kanma açılmıyor kanal gidiyor.. TAMAM KABUL
-
çoğu video unmele düşüyor. yuklerken ınce ele sık doku... TAMAM KABUL
-
kategoru seç dikat et tamam oda
-
yahu hepsini yaptık bugunlere geldik gunlerden bugun işte...şimdide yemyeşil dolar yanan kanalım, deliler gibi izlenmeye düşüyor şuan fark ettim. yeşil videolar kısa videolar kurallara uyan videolar farklı kategorileri hepsi normal aynı orjınal gibi özenli... özetle şimdide reklam çıkmıyor