Ünleme Düşen Kanalı Kurtarma Yöntemi

arada bazı kanalların canı sıkılıp ünleme düşüyor sonra da tel onayı ile kurtarılıyor nasıl iştir anlamadım valla.

Ben unleme dusen kanallar için ucretlı telefon doğrulaması kullanıyordum ama kullandığım site ödeme yontemi webmoneyı kaldırmıs bakıye yukleyemez oldum Acaba ayni zamanda gmail açmaya da yarayan ödeme yontemı enpara olana bir sistem varmı

Bu yöntem hala işe yariyor mu ben açtırmaya çalıştığımda google hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı hatasını alıyorum çözüm bilen var mı

Şu yöntemi paylaştım 2 gün sonra patladı . Bu konudan sonra formda yardım konusu açmaya korkar oldum resmen ayağıma sıkmış gibi oldum. Sonra formda neden paylaşım ruhu yok deniliyor buyurun size bir neden , bir sebep :)

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] bu yöntem büyük ihtimalle hala çalışıyor fakat biz o zamanlar öncelik olarak kazandıran kanalları kurtardık dıgerlerını ılerleyen gunlerde kurtarırız dedik fakat kanallar ünleme düştükten 1-1.5 hafta sonra bu özellikle kurtarma işlemi tamamen kapandı.
Yeni ünleme düşen kanalı olan olursa denesın ben bu sekılde kurtarıyorum tek tük ünleme dusen kanalları

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri