Ünleme Düşen Kanalı Kurtarma Yöntemi

EaglePaw

Kayıtlı Üye

Kanalınız böyle ise ünleme düşmüşse kurtarmanız için gerekli adımları anlatcam

Kanalınız kurtarma maili olması gerek. Ben kanal aldığım zamana kurtarma maili girerdim kurtarma maili örnek veriyorum [email protected] gibi sallayarak girdim. Kanalları kurtarmadan önce o sallama maille gmail açtım kod geleceği için.

Şimdi yapmanız gereken adımlar

1. gmail adresini girip ilereye basınız

2. giriş yaptıktan sonra şifreyi unuttum deyiniz

3. kanalın şifresini giriniz

4. kanalın oluşturulma tarihine https://www.youtube.com/channel/xxxxx/about kısmından bakarsınız

5. kanalın kurtarma malini girin maili girdikten sonra kurtarma mailinize 6 haneli kod gelecek onu girin

6. yeni şifre oluşturun

7.

8.

9.

Sonra gmail.com a girin ardından youtube hesabınıza girebilirsiniz.

Not: Sizden istediğim bir hayır duası almak herkese bol kazançlar .

Google, bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı. bu hatayı veriyor dogru girdigim halde kurtarma mailini

Maalesef işe yaramadı bende. Hesap devre dışı bırakıldı hatası veriyor.

ne açıldığı tarihi biliyorum ne de kurtarma maili var o yüzden zortluyor.

gmail açılma tarihi kanal açılma tarihinden farklıysa ne olacak?

adımları uyguladıktan sonra bazı hesaplarda;

Teşekkürler! İsteğiniz üzerinde çalışıyoruz.
[email protected] adresine bir güncelleme göndereceğiz. Genellikle 1-3 saat içinde yanıt veririz. İletinin spam klasörüne gitmesi ihtimaline karşı, spam klasörünüzü kontrol etmeyi unutmayın.

diye bir uyarı veriyor. Böyle olduğunda aynı işlemleri tekrar uygulayın sorun çözülüyor

Sizdede bu yazıyor mu arkadaslar mail giriş yaptıktan sonra

Google Hesaplarının devre dışı bırakılma nedeni genellikle Google'ın bir politika ihlalini tespit etmesidir

Kanal açık duruyor ünleme düsmüs

Son düzenleme:
[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] dostum teşekkürler birkac kanalı düzelttim bu şekilde

[MENTION=26796]EaglePaw[/MENTION] knk akşam hazır ol geliyorum inş elimde kalan hesaplara bi çözüm buluruz umarım yazın için tekrar teşekkür ediyorum ellerine sağlık

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri