Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 günün sonunda önemli son mailide kurtardım çok şükür...
2 hafta önce yeni kurtarma maili girmiştim yeni kurtarmayı es geçiyor ve eskisine bakıyor şu işe bak dünden beri diken altındaydım çok şükür hesap kurtardım...
Sizinde başınıza gelebilir. 5 6 kere itiraz edince sonrasında otomatik hesabınız doğrulanamadı yazıyor. kitlendiği vakitten 24 saat sonra tekrar kurtarma açılıyor
dün gece uyuyamamıştım az önce kurtardım kendime geldim... Buna dikkat edin eski kurtarma yeni kurtarma deneyin kurtarana kadar
Selametle Bol çalışmalar Hayırlı Bayramlar.
Arkadaşlar 1-3 saat bekleyin diyen maillerde sonuç ne oldu. Muhammed hocam bu arada geçmiş olsun sevindim![]()
arkadaşlar bu işlemi yapmasak, yani kanala hiç girmesek bir sorun olacak mı? yani sistemi oturmuş bir kaç kanal var ünlemde kalmasının ne zararı olacak?
Devre dışı bırakılan hesapta bi madde okumuştum denk gelirsem paylaşırım İtiraz edilmeyen hesap bi süre sonda tamamen devre dışı bırakılacağı yazıyordu çok önemli kanalları güvene almanız daha doğru olur
Kanalınız böyle ise ünleme düşmüşse kurtarmanız için gerekli adımları anlatcam
Kanalınız kurtarma maili olması gerek. Ben kanal aldığım zamana kurtarma maili girerdim kurtarma maili örnek veriyorum [email protected] gibi sallayarak girdim. Kanalları kurtarmadan önce o sallama maille gmail açtım kod geleceği için.
Şimdi yapmanız gereken adımlar
1. gmail adresini girip ilereye basınız
2. giriş yaptıktan sonra şifreyi unuttum deyiniz
3. kanalın şifresini giriniz
4. kanalın oluşturulma tarihine https://www.youtube.com/channel/xxxxx/about kısmından bakarsınız
5. kanalın kurtarma malini girin maili girdikten sonra kurtarma mailinize 6 haneli kod gelecek onu girin
6. yeni şifre oluşturun
7.
8.
9.
Sonra gmail.com a girin ardından youtube hesabınıza girebilirsiniz.
Not: Sizden istediğim bir hayır duası almak herkese bol kazançlar .
Arkadaşlar kurtarma maillerini açıyorum sorun yok. Ama Ana hesaba giriş yapıyorum kurtarma mailini giriyorum kodu girdikten sonra hepsine 1-3 saat içinde cevap vereceğiz diyor ama dünden beri hiçbir hesap için geri dönüş yapılmadı. Bunun bir yöntemi yok mu acaba ?
2. kez doğrula bir daha, açılıyor hesap giriyorsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.