Ünleme düşmeden Para Kazanmayı Açma Hakkında Beyin Fırtınası

Hastalik banada bulaşti az önce başlik açiklama etiket girerek video yükledim para kazanmayı kapa aç yaptim saniyede ünleme düştü videoyu sildim.

Aynı videoyu tekrar yükledim
Sadece başlik girdim rakam olarak [Örnek:3652154875]
Para kazanma kapalı.
Video Gizlilik özel

1 Dakka sonra para kazanmayı açtim dolar işareti yandı.

Sonra başlik açiklama etiket girdikten sonra videoyu (gizlilik) özelden genele aldim.

Hocam şöyle birşey var.
Benim para kazanması kapanınca Direkt videoları sıfır kanala attım ! düşmüştü tüm kanal aynı kanalı c/p yapınca Diğer kanallardaki tüm videolar yine ! oldu.
Yani ünleme düşen videolar isim vs değiştirsekte Yt to Yt yapınca yine ! olacaktır.

! düşmeden şu şekilde olabilir bazı videolar atılınca kalabiliyor hemen ! olmadan tekrar para kazanma kapatıp isim değiştirince $ yanıyor.

En etkili çözümlerden biri belki isimleri değiştirmek olabilir ilk Yt to Yt yaparken videoları.

Hocam peki yt to yt yaptıktan sonra yeni kanalda ismi değiştirdikten sonra mı para kazana aldın ve hepsi ünleme dönüştü?

Hastalik banada bulaşti az önce başlik açiklama etiket girerek video yükledim para kazanmayı kapa aç yaptim saniyede ünleme düştü videoyu sildim.

Aynı videoyu tekrar yükledim
Sadece başlik girdim rakam olarak [Örnek:3652154875]
Para kazanma kapalı.
Video Gizlilik özel

1 Dakka sonra para kazanmayı açtim dolar işareti yandı.

Sonra başlik açiklama etiket girdikten sonra videoyu (gizlilik) özelden genele aldim.

Bu haber çok iyi, peki başlık normal yüklense para kazanmayı açmadan önce değiştirip sonra acılsa nasıl oluyor acaba. bir iki videoda olumlu sonuç almak değilde. daha fazlasında almak önemli. Buarada para kazan yapınca hiç soru işaretine düşüyor mu? saniyedinde dolar oluyor mu?

Hocam peki yt to yt yaptıktan sonra yeni kanalda ismi değiştirdikten sonra mı para kazana aldın ve hepsi ünleme dönüştü?

Hayır herhangi birşey yapmadım.
Olduğu gibi kanalı kopyaladım.
Diğer kanalda da tüm videolar ! oldu.

İsim değişsemde birşey fark etmezdi büyük ihtimal sonuçta Yt to Yt olduğu için ID'den yakalıyor büyük ihtimal.

Maalesef kardelşim.

ben zaten sistemimimde o youtubenin indirirken verdiği o id yi sildiriyorum ona rağmen ünlem geliyor.

onu geçtim akşam maçtan çektiğim görüntü bile anında ! e dönüştü. bunun ID ile alakası olmadığına %100 eminim

Kardeşim ben de ID'yi değiştirip yüklediğimde para kazanmaya açtığıma %100 eminim :) ID'yi nasıl değiştirdiğimi bi ara söylerim sana :) ID silmekle olmuyor demek ki.

---------- Mesaj saat 14:44:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:59 civarında gönderildi. ----------

Kendi çektiğim video ünleme düşüyor. Convert edilende düşüyor. Youtube ID sistemine baksa başlık etiket ve açıklama değiştirip para kazanmayı açtırmaz ki.

Youtube yine bi politika çıkarıp eline yüzüne bulaştırdı.Bunlara akıştık ;)
Ama dediğim gibi ''kopya içerik'' ile savaşıyor ve videoları imzalıyor,id veriyor.
ID 'yi de resimli gösterebilirim bir ara.. tabi bunlar benim fikrim sizler nasıl düşünüyorsanız o şekil devam edebilirsiniz .:)

Video IDsi ile alakali oldugunu sanmiyorum cunku bi kac kanalimda yt'den alip yt attigimda dolar isareti yaniyor, fakat farkli bi kac kanalimdaysa ne yaparsam yapayim nasil video atarsam atayim unleme dusuyor mutlaka.

Bende şöyle bir durum var.

*İndirdiğim videoları düzenleme yapmadan, youtube upload yapmıyorum. (intro ekleme, logo silme, ekranı genişletme, %2 oranında yana döndürme, kesip biçme vs...) kullandığım program Camtasia Studio 8

*kanallarım 2telif yedi ama para kazanması hâlâ aktif.

*Normalde kanala 15dk dan uzun video yüklenemez, ama ben video işlenirken para kazanmasını aktif ediyorum bu şekilde 15 dk fazla uzun video yükleniyor. (normal adsense hesabım)

*1k dan fazla izlenen 2 videom vardı (!) ünlem işaretine takıldı. o videoyu sildim aynı videoyu tekrar yükledim. Video yüklenirken para kazanmasını aktif etmiştim ünlem (!) işaretine takılmadı video şuanda aktif ve izlenim alıyor (videoyu aynen tekrar yükledim)

Not:video kaç gün dayanır bilemem, ama ilk etapda bu sorunu bu şekilde aştım. Belki de şans, belki tesadüf ama yinede denemeye değer.

Merhaba,

Her zamanki gibi bir kanalima 70 adet video attim, videolar Youtube uzerinde islendikten sonra bota para kazanmalarini actirdim. Bu sekilde 65 tanesi unleme dustu.

Ardindan hepsini sildim, tekrar ayni videolari attim ve bot yuklerken ayni zamnda da para kazanmalari acti. Videolar isleniyorken ? da bekledi, video islem bittikten sonra bota teker teker ? dan $ islemi uygulattim ve bu sekilde 70 videodan 60 inda dolar isigini yaktim.

Her iki yuklemede de aciklama ve etiket yoktu.

Bir de baslik degistirerek deneyeyim dedim, yukaridaki iki islemi uyguladim ayni sekilde. Sonuc %5 oraninda farklilik gosterdi.

Kanala göre değişiyor aynı videolar bir kanalımda hepsi sorunsuz veya 1-2 tane ! oluyor.Ama bir kanalımda da hepsi istisnasız ! oluyor.Videoyap kullanıyorum bu arada.Kanala göre de değişiyor bu iş.

Kardeşim ben de ID'yi değiştirip yüklediğimde para kazanmaya açtığıma %100 eminim :) ID'yi nasıl değiştirdiğimi bi ara söylerim sana :) ID silmekle olmuyor demek ki.

---------- Mesaj saat 14:44:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:59 civarında gönderildi. ----------

Youtube yine bi politika çıkarıp eline yüzüne bulaştırdı.Bunlara akıştık ;)
Ama dediğim gibi ''kopya içerik'' ile savaşıyor ve videoları imzalıyor,id veriyor.
ID 'yi de resimli gösterebilirim bir ara.. tabi bunlar benim fikrim sizler nasıl düşünüyorsanız o şekil devam edebilirsiniz .:)

Fikirlerine saygım var fakat ID ile hiç bir alakası yok. Bakıyorum pcden yükleme bölümü ile bugün 6.850 video yüklenmiş. Youtube ID 6.822 tanesinde bulunmuyormuş. Hangi makinayla çekildiğine kadar kaydı dahi bulunanlar var. Yinede çoğu ünleme düşmüş. Yine youtube to youtube yapmalara göre çoğu ünleme düşüyor fakat para kazanma yine çok var. Bu işi ID ye bağlamak imkansız istatistikler sonuçta ortada. Yani bu olay 100-200 video değil binlerce video olduğu için kayda alınır bir değer.

Video IDsi ile alakali oldugunu sanmiyorum cunku bi kac kanalimda yt'den alip yt attigimda dolar isareti yaniyor, fakat farkli bi kac kanalimdaysa ne yaparsam yapayim nasil video atarsam atayim unleme dusuyor mutlaka.

Hocam 3 tane sıfır kanal açtım. 3 ünede 20 şer tane aynı videoları çektim hepsine para kazan yaptım birinde 12 tane dolar çıktı, 2. sinde 9 tane çıktı, 3. sünde ise 16 tane çıktı. En sonuncu kanal şanslı kanal mı? Evet şanslı kanal. Bir sırrı var yakında cıkar bu iştedede.

Bende şöyle bir durum var.

*İndirdiğim videoları düzenleme yapmadan, youtube upload yapmıyorum. (intro ekleme, logo silme, ekranı genişletme, %2 oranında yana döndürme, kesip biçme vs...) kullandığım program Camtasia Studio 8

*kanallarım 2telif yedi ama para kazanması hâlâ aktif.

*Normalde kanala 15dk dan uzun video yüklenemez, ama ben video işlenirken para kazanmasını aktif ediyorum bu şekilde 15 dk fazla uzun video yükleniyor. (normal adsense hesabım)

*1k dan fazla izlenen 2 videom vardı (!) ünlem işaretine takıldı. o videoyu sildim aynı videoyu tekrar yükledim. Video yüklenirken para kazanmasını aktif etmiştim ünlem (!) işaretine takılmadı video şuanda aktif ve izlenim alıyor (videoyu aynen tekrar yükledim)

Not:video kaç gün dayanır bilemem, ama ilk etapda bu sorunu bu şekilde aştım. Belki de şans, belki tesadüf ama yinede denemeye değer.

Merhaba hocam, sana göre videonun içeriğiyle alakalı bir durum yani. Bir videoya edit yapmak ünlemden geçebiliyor. Rastgele bir video dene hocam mickey mouse part 1 gibi bir isimle açmaya çalış. Rastgele video olabilir veya telefondan çektiğin bir video. Açılmıyor para kazanmaya. İsmine v.s. baktığını düşüncesindeyim.

bi kanalda ünleme düşüyorsa boşverin yeni kanala yükleyin ne uğraşıyorsunuz boşverin. diğer kanalıda deneme amaçlı köşede tutun. yani o kadar uğraşacağınıza yeni kanal yeni video en mantıklısı

Fikirlerine saygım var fakat ID ile hiç bir alakası yok. Bakıyorum pcden yükleme bölümü ile bugün 6.850 video yüklenmiş. Youtube ID 6.822 tanesinde bulunmuyormuş. Hangi makinayla çekildiğine kadar kaydı dahi bulunanlar var. Yinede çoğu ünleme düşmüş. Yine youtube to youtube yapmalara göre çoğu ünleme düşüyor fakat para kazanma yine çok var. Bu işi ID ye bağlamak imkansız istatistikler sonuçta ortada. Yani bu olay 100-200 video değil binlerce video olduğu için kayda alınır bir değer.

Hocam 3 tane sıfır kanal açtım. 3 ünede 20 şer tane aynı videoları çektim hepsine para kazan yaptım birinde 12 tane dolar çıktı, 2. sinde 9 tane çıktı, 3. sünde ise 16 tane çıktı. En sonuncu kanal şanslı kanal mı? Evet şanslı kanal. Bir sırrı var yakında cıkar bu iştedede.

Merhaba hocam, sana göre videonun içeriğiyle alakalı bir durum yani. Bir videoya edit yapmak ünlemden geçebiliyor. Rastgele bir video dene hocam mickey mouse part 1 gibi bir isimle açmaya çalış. Rastgele video olabilir veya telefondan çektiğin bir video. Açılmıyor para kazanmaya. İsmine v.s. baktığını düşüncesindeyim.

Tam olarak ne gibi kriterlere gore aciyor dolari bilmiyorum. Suana kadar 1 tane kanalimda hic unlemle karsilasmadim, oda asil kanalim. 13k+ abone nerdeyse 8 milyonda izlenimi var. Gunde 2-3 video atiyorum, hic biri unleme dusmedi daha. Kanalimi biliyosundur hatta sana logo icin yazmistim destekten ve ilk 8 kanaldan birine logo eklemem gerektigini soylemistin.

ne yaptımsa para kazanmasını açamadım dediğiniz türde videolar varsa sizin veya diğer arkadaşların demo sayfamde deneme yaparak nasıl aşılacağı hakkında denem yapmak isterim.

şu şu videolar veya başlıklar şeklinde bir liste varsa bakayım hocam.

dolardan ünleme düşmesi yok mu, o da çok büyük dert

Tam olarak ne gibi kriterlere gore aciyor dolari bilmiyorum. Suana kadar 1 tane kanalimda hic unlemle karsilasmadim, oda asil kanalim. 13k+ abone nerdeyse 8 milyonda izlenimi var. Gunde 2-3 video atiyorum, hic biri unleme dusmedi daha. Kanalimi biliyosundur hatta sana logo icin yazmistim destekten ve ilk 8 kanaldan birine logo eklemem gerektigini soylemistin.

Evet hocam, benimde 1 yıllık kanallarımdan biri var. izlenmeside 2 milyona yakın bir durumda fakat ünleme dönüşüyor. başlık etiket ve açıklama değiştirmek dolardan kurtarıyor fakat her kanalda işe yarıyor mu acaba.

ne yaptımsa para kazanmasını açamadım dediğiniz türde videolar varsa sizin veya diğer arkadaşların demo sayfamde deneme yaparak nasıl aşılacağı hakkında denem yapmak isterim.

şu şu videolar veya başlıklar şeklinde bir liste varsa bakayım hocam.

Farketmez hocam her türlüsünü deneyebilirsin.

Örneğin 1 hafta önce dolara dönmüş 100 den fazla defa sistemimden yüklenmiş video adı : All-In Fitness - iPhone App Review

Ama son 2 günde yükleyen 5 farklı kanal bulunuyor başlıklı videoyu ve 4 tanesi ünlemden silinmiş. 1 taneside büyük ihtimalle büyük kanaldı ve eski kanaldı youtube şans eseri izin vermiş. Bu videoyu isimle deneyebilirsin hocam.

eski kanallarımda daha hiç ünlem görmedim(kasım-aralık tarihli kanallar)

Abartmadan hep yüklemeleri az tuttuysan mümkün olabiliyor.

dolardan ünleme düşmesi yok mu, o da çok büyük dert

Evet çok azda olsa bulunuyor. Ama o hep vardı cansıkmasına alışkınız onda.

Bu hala oluyor mu? Son 1 haftadir hic denk gelmedim. Bu direk unleme dusme olayindan sonra onu kaldirmis olabilirler.

Evet hocam işte bakalım çare bulucaz inş.

açılışı eylül 2013 olan bir kanalıma 5 video yükledim şak diye dolar yandı. yeni kanal eski kanal ayrımı olduğu kesin bence..

edit:

günde 10 tane otomatik çekim talimatı verdiğim bir kanalda hiç bir şey yok. her gün 10 tane çekip yüklüyor ve bir tane bile ünlem yok.. kanal 1 aylık var yada yok

merhaba hocam çok önemli bir konu üzerinde ciddi bi beyin fırtınası oluyor gerçekten. senin açtığın konularda genellikle böyle oluyor.millet ciddiye aldığı için seviniyorum.

benim tecrübelerime göre konu şöyle: youtube id mevzusu veya başlık mevzusu değil konu. birçok etken var ama youtube un yapmaya çalıştığı konu milyonlarca kanalı azaltmak çöpten kurtulmaya çalışmak. bunun için de yapması gerekeni şöyle düşünmüş : elindeki kanalların çoğunu (doğrulanmışlarla başladı) başlığı, id si, etiketi, açıklaması, herşeyiyle sistemine kaydediyor.buna göre sisteme yeni yüklenen videoları daha az video içinde taramasını yaptırıyor.
bunu şurdan anlıyorum çektiğim haber kanallarında ünleme düşme oranı yeni videolarda % 70 e yaklaşıyor, eski videolarda %30 civarında. aynı zamanda çektiğim diğer kategorilerin hiçbirinde böyle bir oran görmedim çünkü genellikle doğrulanmış kanallardan çekmiyorum.haber haricinde ünleme düşme oranı yeni videolarda %20 iken eski videolarda % 5 civarında.
yani doğrulanmış kanalların özellikle geçmişe doğru tarihli yüklenmiş videoları da kanallarda ünleme düşmeye başladı anlayacağınız, bu ünlem olayı videolarla alakalı olsaydı eski videolar ünleme düşmezdi bence.
bu yüzden çektiğimiz kanallara dikkat etmemiz gerekiyor artık.videolarda logoyu silerek de yükleyen arkadaşlar varsa onlar da yazarsa iyi olur.

Farketmez hocam her türlüsünü deneyebilirsin.

Örneğin 1 hafta önce dolara dönmüş 100 den fazla defa sistemimden yüklenmiş video adı : All-In Fitness - iPhone App Review

Ama son 2 günde yükleyen 5 farklı kanal bulunuyor başlıklı videoyu ve 4 tanesi ünlemden silinmiş. 1 taneside büyük ihtimalle büyük kanaldı ve eski kanaldı youtube şans eseri izin vermiş. Bu videoyu isimle deneyebilirsin hocam.

konuyla ilgili pm attım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri