- Katılım
- 17 Şubat 2013
- Mesajlar
- 5.707
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
- Yaş
- 38
- Konum
- 01 / 34
- Web sitesi
- www.videoyap.com
Merhaba,
Her zamanki gibi bir kanalima 70 adet video attim, videolar Youtube uzerinde islendikten sonra bota para kazanmalarini actirdim. Bu sekilde 65 tanesi unleme dustu.
Ardindan hepsini sildim, tekrar ayni videolari attim ve bot yuklerken ayni zamnda da para kazanmalari acti. Videolar isleniyorken ? da bekledi, video islem bittikten sonra bota teker teker ? dan $ islemi uygulattim ve bu sekilde 70 videodan 60 inda dolar isigini yaktim.
Her iki yuklemede de aciklama ve etiket yoktu.
Bir de baslik degistirerek deneyeyim dedim, yukaridaki iki islemi uyguladim ayni sekilde. Sonuc %5 oraninda farklilik gosterdi.
Hocam 1. işlemin 2. etabında yani yüklenirken para kazanmayı açmak youtube.com u anlamsızlığa sokuyor. Buraya kadar tespit edilmiş bilgiler. Fakat ondan sonrası soru işaretini tekrardan dolara çevir uygulaması dediğiniz para kazanmayı kapattı sonra başlığa rakam v.s. girildi sonra para kazanma açıldı ardından video başlığı tekrardan eklendi. Bu şekilde dolara döndürdünüz değil mi hocam?
2. etapdaki 2. işlem de video yükledikten sonra para kazanmayı açmadan başlkık değiştirip sonra para kazanı açıp sonra eski başlığa alma olum lu geçti galiba hocam?
Kanala göre değişiyor aynı videolar bir kanalımda hepsi sorunsuz veya 1-2 tane ! oluyor.Ama bir kanalımda da hepsi istisnasız ! oluyor.Videoyap kullanıyorum bu arada.Kanala göre de değişiyor bu iş.
Evet kesinlikle kanala göre değişiyor hocam. Bugün 2 kanal açtım. 100 video atıyorum 20 tane sağ çıkıyor, diğer kanala aynı videoları atıyorum 55 tane sağ çıkıyor. Yani tam anlamsız bir durum. Sanki youtube rastgele yapıyormuş gibi hissediyorum.
bi kanalda ünleme düşüyorsa boşverin yeni kanala yükleyin ne uğraşıyorsunuz boşverin. diğer kanalıda deneme amaçlı köşede tutun. yani o kadar uğraşacağınıza yeni kanal yeni video en mantıklısı