Ben fikrimi belirteceğim kesin çözüm değildir... (Fakat ben daha hiçbir ünlem görmedim kendi kanallarımda yani işe yarıyor olduğunu düşünüyorum...)
Her videonun kendince bir unige ID si vardır... Bu ID sizin görebileceğiniz ya da değiştirebileceğiniz bir konuda değil... (Yardımcı programlar ile yapılabilir)
Ben videolarımı yüklerken şöyle yapıyorum deneyebilirsiniz...
2 program kullanıyorum;
1. Program Format Factory, bu program sayesinde 1 videoyu istediğim formata çevirebiliyorum, aynı zamanda 720P bir videoyu tekrar 720P ye çevirebiliyorum, bu da videonun unige ID sini değiştirmiş oluyor... yani yeni videonuz eski videonun aynı olsa da işlendiği için farkli bir kimliğe sayip oluyor...
2. Program RenameMaestro, bu program isminden de anlaşılacağı gibi toplu halde videonun ismini değiştirmenizi sağlayan bir araç, fakat program içerisinde detaylı değişiklikler yapabileceğiniz bir alan mevcut... Videonun oluşturma tarihi, son okuma tarihi, son değiştirme tarihi gibi... Bir videoyu yüklemeden önce bu programla bu bilgileri değiştirerek yüklüyorum...
Dediğim gibi arkadaşlar bunlar ÇÖZÜM demiyorum fakat ben bunları kullanarak günde 10 kanal açan ve henüz 1 tane bile ünlem görmeyen bir kullanıcıyım...
Umarım işinize yarar...