ünleme yeni çözüm buldum! 14 mayis 2014

• Kullanıcı yavute
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu beni ilgilendirmiyor ancak, diğer arkadaşlar adına umarım yeni bir karartma, mozaikleme türevi birşey değildir. :)
Bu taktikle ünlemi atlatan yeni birşey bulmuş gibi konu açıyor çünkü. :)
Du bakalım bunun altından ne çıkacak.

Modlar ilgilenirse sevinirim açılacak konuyu dışarıya gizleerse iyi olur yoksa yeni sahte telifçi şucu bucu dolar.Tamamen forum dışına çıkmamasını sağlamak hepimiz açısından yararlı olur

tartışma yaratmak istemem ama sanki forumun içindekiler çok temiz .d her türlü çıkar boşuna kapanmanın anlamı yok

zamanında berkan bütün forumu iyi kandırmıştı aldatmıştı herkesi peşine takmıştı çok güldüm ama ben inanmamıştım umarım buda öyle olmaz

umut.avi
takibe alalım umarım hayırlı bişe çıkar. sıkılmıştık zaten şu mozaikten..

Wep_Scripti ile anlaştık arkadaşlar yöntemi video'ya çekip gönderdim.

3 günlük dünyada anlaşamayacak ne var kardeşim:) hadi bakalım hayırlısı umarım berkan volume-2 olmaz:o

hayırlısı olur umarım şimdi herkes bu sistemi yapacak var youtube yine yakalıcak bizi :)

hayırlı olsunda bu yöntem ne zaman açıklanır boyle vakâ yaşandığı için baya hassas bi konu

Berkan kim bilmiyorm ama dostum daha önce hiçbiryerde bu yöntemi görmedim. Umarım hepimiz için hayırlı olur.

Kardeşim şu an forum ayakta,açıkçası anlaşmış olmanız ümitlerimizi arttırdı,inşaallah herkes için hayırlı olur.bota entegre mi edilecek?toplu yüklemeye imkan sağlıyor mu?küçük ipuçları verebilir misin?

Wep_Scripti ile anlaştık arkadaşlar yöntemi video'ya çekip gönderdim.
bu yöntemi ogrenmek için herkes para verirdi. gerçekten calısan bir yöntem ise. senin için bir bağış kutusu bile yapılırdi.
forumda 1000 kişi var diyelim 10 dolar paypal bağış olsa(daha cok veren olurdu benim gibi ) 100 kişi bile gönderse sen 1 bin tl alıyorsun

eminim bu yöntemi 500 tl den daha az bir fiyata anlaşmıssındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri