adsense veya partner veya sadece para kazanma açık olup olmadığını nasıl anladın 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kusura bakmayın da paylaşmak zorunda mı?
Hocam videolar bugün yüklenmiş diyorsunuz Adsense ile ilişkilendirilmiş diyorsunuz ve video ortası reklamlar açık diyorsunuz.. Adsensede video ortası reklamlar en az 12-24 saat arası aktif oluyor benim bildiğim.
Ytpara logosunun altındaki sloganı okuyunuz.
Ytpara logosunun altındaki sloganı okuyunuz.
Ünlemi aşmanın tek yolu yeni kanal açmak (eh bunu bilmeyen kalmadı nerdeyse)
Yeni kanal açmak çözüm mü? Hayır.. Ben dahil bir çok arkadaşımız video atıyor günlük artık minimum 20-30 diyelim.. Kanalın video oluyor 150-200. sonra para kazanmayı bi açıyoruz sonuç 20-25 ünlem gerisi dolar seviniyoruz ohh diyoruz anında siliyoruz ünlemleri.. Biraz daha video yüklüyoruz ünlemleri siliyoruz. Youtubeden mail geliyor şu şu şu videolar doğrulanmadı doğrularsanız para kazanırsınız diye.. Bu kanalı adenseye bağlıyoruz (bağlayıp bağlamamak farketmiyor) Yaklaşık 48 saat içinde 30-50 arası ünlem alan kanalı youtube botu kara listeye alıveriyor. Sonuç? Artık özgün videoda yükleseniz o kanala anında ünleme dönüşüyor. Bir kanal kara listedeyse en kolay anlama yolu bu kanala kendi özgün kısa videonuzu deneyin ünlem oluyorsa o kanalı rafa kaldırın..
Gelelim benim bulduğum çözüme.. Uzun video çalışanlar için sıkıntılı ama kısa video çalışanlar bir deneme kanalı açın adenseye bağlamayın para kazanmayı açın. Video yükleyin dolar olanları yeni ve temiz adenseye bağlı kanalınıza atın. Deneme kanalı kara listeye mi alındı anladınız yeni deneme kanalı açın.. Bir nevi çürükler ayrılacak sağlamlar gerçek kanala..
Şöyle bir durum var youtube bir çok kanalın videolarını listesine kaydetti. O kanalda ve bir çok kanalda o video var diye siz kendi kanalınıza alamıyorsunuz. Anında ünlem oluyor.
Şu an tek çare deneme kanalı.. 2 gündür başarılı mı bu yöntem evet!
Uzun video çalışan arkadaşlar videoyu youtubeye yutturmak için görüntü ile oynamanız şart.. Kesmek biçmek yetmiyor. Görüntü eşleşenini ve ünlemi geçmek için çerçeve oluşturmanız gerekiyor. Tepki alıyormusunuz biraz evet ama izliyorlar mı ehh yanii..
Artık biraz emek etmek daha dikkatli olmak gerekiyor. Herkes kendince bir şeyler deniyor. Ünlem alan kanalı çok zorlarsanız spam sebebi ile kapatılıyor. Dediğim gibi rafa kaldırın deneme kanalı açın çürükleri bilin sağlamları alın yeni kanalınıza kara listeye aldırmayın.. İlk ve son kez yazıyorum bunları![]()
direk gördüm ve yazıoyrum.Yeni kanal açtım az önce on tane haber videosu kopyala yapıştır dedim 9 tane ünlem.0 kanal ? buna ne diyeceksiniz ?
Hocam yazıyı baştan sona dikkatli okur musunuz.. Yeni kanal açmış olmanız videoları alıp yükleyebileceğiniz anlamına gelmiyor.. Şu an aktif youtubede yüklü videoların büyük çoğunluğu ve kanallar kayda alındı ve alamıyorsunuz videoları.. Youtube dışından çalışmanızı öneririm. Yeni açtığım kanala 15 video attım 15 i de dolar yanıyor şu an..
direk gördüm ve yazıoyrum.Yeni kanal açtım az önce on tane haber videosu kopyala yapıştır dedim 9 tane ünlem.0 kanal ? buna ne diyeceksiniz ?
"Ünlemi %100 aşmayı bilenler mevcut !"
bu adamlar bunu nasıl biliyor? sen neden bilemiyorsun bu çok önemli bir nokta.
100 tane attım kendi botumda 4 tanesi ünlem oldu bu ne olacak peki?
Başka bi haber sitesinden çektim zaten.Ve çektikten sonra yeni birşey geldi aklıma.ünlemler sanırım konularla ilgili tam olmasada konuylada alakaları var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.