Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alakası yok bence hatta ilerde partnerlerede ünlem gelceğini düşünüyorum
Adsense, biliyor musun bilmiyorum Google'ye ait bir hizmet. Neden bizleri Adsense yerine partnerliğe yöneltsin?
hocam partnerler google hiç ödeme yapmıyomu yani onların kazzancından hiç komisyon almıyıyomu bence alıyodur
youtube amatörleri silkeliyor farkında değilmisiniz....
Alsa bile Adsense kadar kârlı değildir yani hala Adsense > Partner
Hocam yt için adsense yada partner farketmiyo reklam gelirinin yüzde 45 ini alıyo bide ek olarak partnerler kurulma aşamasında para veriyodur herhalde yt ye bedava olucak değil yatamam işte sende diyorsun adsense büyüktür fakat bu görüşe tam olarak katılmıyorum bence adsense = partner olmaya doğru gidiyor neden dersen youtubeye kayıtlı partner sayısı gitgide artıyor bunların barındırdığı video sayısı youtubenin yarısını kapsıyordur belki dolayısıyla youtube büyük bir yükten kurtulmuş oluyor fakat partner firmalarından aldığı komisyonla kazanmaya devam ediyo diye düşünüyorum
Sanki yenileri gelmiyo gibi konuşuyon forum ayakta olduğu sürece akın akın yeni spamcılar çıkar![]()
eskisi gibi günde 5000 tane video basarım zor ünlemi geçmek için önce edit yapacanyani emek verecen zaman verecen terleyecen... ha söylediğim gibi editsiz ünlemi geçenler var ama onlar işin tabiri cayizze çakalı olmuşlar. yeni gelenler havasını alıp giderler yaniçalışmayana ekmek yok yani.
Hocam yt için adsense yada partner farketmiyo reklam gelirinin yüzde 45 ini alıyo bide ek olarak partnerler kurulma aşamasında para veriyodur herhalde yt ye bedava olucak değil ya![]()
YouTube Ünlemi bence Parnerlik için çıkardı.
Ünlem teknolojisini yeni bulmuş olmasi çok saçma, koskoça YouTube daha önce bunu yapamaz mıydı?
YouTube'den indirilen videoyu tekrar yükleyince bu video'nun YouTube'den indirilmiş olduğunun farkında değil miydi?
Tabiki farkındaydı ve aklında bulunan Partnerliği çıkarttı.
Ünlem sorunu yüzünden millet partnerliğe yöneldi.
Ünlemi çıkardı ve partnerler çoğaldı partnere bağlanan kanallar arttı.
YouTube hedefine ulaştı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.