Ünlemin çıkma nedeni (şahsi fikrim)

Bence çok takmamak gerekiyo ne koparırsak kârdır diyip geçelim partner biter adsense devam ederiz sorun yok bizim açımızdan :)

youtube amatörleri silkeliyor farkında değilmisiniz....

editsiz ünlemi geçen az bir kitle var....... twitter fenomeni fuat avni gibi gizemli konuşmaya başladım ama gerçekten bu işe kafa yorulursa editsiz ünlem geçilir diye düşünüyorum.

Alsa bile Adsense kadar kârlı değildir yani hala Adsense > Partner

tamam işte sende diyorsun adsense büyüktür fakat bu görüşe tam olarak katılmıyorum bence adsense = partner olmaya doğru gidiyor neden dersen youtubeye kayıtlı partner sayısı gitgide artıyor bunların barındırdığı video sayısı youtubenin yarısını kapsıyordur belki dolayısıyla youtube büyük bir yükten kurtulmuş oluyor fakat partner firmalarından aldığı komisyonla kazanmaya devam ediyo diye düşünüyorum

tamam işte sende diyorsun adsense büyüktür fakat bu görüşe tam olarak katılmıyorum bence adsense = partner olmaya doğru gidiyor neden dersen youtubeye kayıtlı partner sayısı gitgide artıyor bunların barındırdığı video sayısı youtubenin yarısını kapsıyordur belki dolayısıyla youtube büyük bir yükten kurtulmuş oluyor fakat partner firmalarından aldığı komisyonla kazanmaya devam ediyo diye düşünüyorum
Hocam yt için adsense yada partner farketmiyo reklam gelirinin yüzde 45 ini alıyo bide ek olarak partnerler kurulma aşamasında para veriyodur herhalde yt ye bedava olucak değil ya :)

eskisi gibi günde 5000 tane video basarım sürümden kazanırım devri kapandı, ünlemi geçmek için önce edit yapacan yani emek verecen, zaman harcayan, terleyecen... ha söylediğim gibi editsiz ünlemi geçenler var ama onlar tabiri cayizze olayın çakalı olmuşlar. yeni gelenler havasını alıp giderler yani :D çalışmayana ekmek yok yani.

Sanki yenileri gelmiyo gibi konuşuyon forum ayakta olduğu sürece akın akın yeni spamcılar çıkar :D

eskisi gibi günde 5000 tane video basarım zor ünlemi geçmek için önce edit yapacanyani emek verecen zaman verecen terleyecen... ha söylediğim gibi editsiz ünlemi geçenler var ama onlar işin tabiri cayizze çakalı olmuşlar. yeni gelenler havasını alıp giderler yani :D çalışmayana ekmek yok yani.

Konu da partner işte ilyas hocam gir partnere bas 5 k video :)

Ünlemin sebebi youtube'yi çöplüğe çevirmemekti.Ayrıca neden partnere yönledirsin ki.Adsenseden komisyon almak onlar için daha karlı.

Elindeki trafiği yönetiyor youtube...Alt bayilere yönlendiriyor ordan devam diyor.uzun vade partnerlerin yetkileri daha da artar adsense hayal olmaya başlar..Bu süreyi kestiremeyiz ama hızlı olan kazanır diyorum...Ocak ayına geri donebilseydim hiç uyumazdim...o zamanlar soru işareti bile yoktu.soru işareti çıktı ünlem çıktı toplu kapanma part 1 geçenlerde part 2 (1.seviyede devirmedigi ünlem algoritmasina takilmayan kanallar) ...yarın öbür gün partnerler de kabul etmeyecek...

mobil mesaj

Valla gına geldi artık ünlemden bot kullanıyoruz o bile fayda etmiyor, 25 videodan 15 tane ünlem cıkıyor.

YouTube Ünlemi bence Parnerlik için çıkardı.

Ünlem teknolojisini yeni bulmuş olmasi çok saçma, koskoça YouTube daha önce bunu yapamaz mıydı?
YouTube'den indirilen videoyu tekrar yükleyince bu video'nun YouTube'den indirilmiş olduğunun farkında değil miydi?
Tabiki farkındaydı ve aklında bulunan Partnerliği çıkarttı.
Ünlem sorunu yüzünden millet partnerliğe yöneldi.
Ünlemi çıkardı ve partnerler çoğaldı partnere bağlanan kanallar arttı.

YouTube hedefine ulaştı.

Alakası bile yok dedektif bey :D Adsenseye bağlı kanalda ünlem almış video özgünse incelemeye gönder 1 gün sonra dolar yanacaktır.

Spamcılar adsensede ünlem geçemiyor partnerde ise ödemesini alamıyor, youtube bu bakımdan hedefine ulaşmış olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri