Ünlemle Alakalı bir çalışma

• Kullanıcı furkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

furkan

Yasaklanmış
mrb arkadaşlar
araştırdığım ve öğrendiklerim kadarıyla
bazı kategorilerde az ünleme takılıyor bazı kategoriler çok ünleme takılıyor

ben diyorum ki
10 15 20 vs video belirleyelim, uzun video olsun yalnız
bu videoları hepimiz ayrı ayrı birer kategoriye yükleme yapalım
bakalım hangi kategoride az ünleme düşme oluyor

lütfen katılmak isteyenler yazsın konuya
adım gibi eminim ki bazı kategorilerde az ünleme takılma oluyor

Kategoriler
1- Bilim ve teknoloji
2- Eğitim
3- Eğlence
4- Ev Hayvanları ve hayvanlar
5- Film ve Animasyon
6- Haberler ve Politika
7- Kişiler ve bloglar
8- komedi
9- müzik
10- nasıl yapılır stil
11- otomobiller ve araçlar
12- oyun
13- seyahat ve etkinlikler
14- spor

Arkadaşlar aynı videoları herbirimiz ayrı bir kategoriye yükliycez
bakalım kimimizde kaç ünlem vericek
lütfen katılırsanız çok sevinirim
14 kişi lazım
tşkler saygılar

ilk ben başlıyorum
1- Bilim ve teknoloji benim

Ne ünlemmiş mübarek ömrümüzü yedi :)

Size çözümü söylüyorum;

Beklemek. Düzelicek 15 Mart'a kadar ters parende takla atsak elimizden birşey gelmez :)

Beyler ortaya bir video koyun da onun üzerinde çalışma yapalım.

sonra herkes o kategoriye geçsin. kimse kazanamasın. :D :D

hayır arkadaşım ne alakası var
yani ben mesela diyelimki futbolla alakalı videolar mı yüklüyorum
kategori olarak futbol yani spor seçtiğim zaman
kimbilir belki videolar hep ünleme düşer ama aynı futbol videolarnı eğlence kategorisi altında yükleme yaparsam
belki daha az ünleme takılma olur
yani yine herkes şuanda hangi kategoriyle çalışma yapıyorsa gene aynı kategoride çalışma yapacak tek farkı aynı videoları başka kategori altında yükleme yapılacak daha az ünleme takılması için

---------- Mesaj saat 16:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:24 civarında gönderildi. ----------

Beyler ortaya bir video koyun da onun üzerinde çalışma yapalım.

aynen belli bir katılım sağlanırsa 15 20 uzun video belirliycez herkes farklı kategoride yükleme yapıcak

Lütfen rica eidyorum arkadaşlar katılın
olmadı ben teker teker 14 kanal açarım tek tek deneme yaparım ve sonucunuda hiçkimseye söylemem

300 video sallıyorum kişiler ve bloglar. videolar çogunlukla uzun animasyon uzerıne .

Kardeşim. Şimdi kategori değiştirmenin pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum.

Çünkü oyun kategorisine at ünlem olur. Başka kanalda at oyun kategorisinde $ yanar.
Yani bu düşündüğünüz olmaz bir sonuca varılmaz.

Yani bunu başkalarına sormak yerine kendinde deneyebilirsin. Ama sonuç yine aynı olur yani tutup oyun kategorisinde yandı diye tüm videoların orada yanacak diye bir şey yok.

Videonun kategoriye göre $ yanıp yanmaması zaten tamamen saçma.

hayır arkadaşım ne alakası var
yani ben mesela diyelimki futbolla alakalı videolar mı yüklüyorum
kategori olarak futbol yani spor seçtiğim zaman
kimbilir belki videolar hep ünleme düşer ama aynı futbol videolarnı eğlence kategorisi altında yükleme yaparsam
belki daha az ünleme takılma olur
yani yine herkes şuanda hangi kategoriyle çalışma yapıyorsa gene aynı kategoride çalışma yapacak tek farkı aynı videoları başka kategori altında yükleme yapılacak daha az ünleme takılması için

---------- Mesaj saat 16:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:32:24 civarında gönderildi. ----------

aynen belli bir katılım sağlanırsa 15 20 uzun video belirliycez herkes farklı kategoride yükleme yapıcak

Lütfen rica eidyorum arkadaşlar katılın
olmadı ben teker teker 14 kanal açarım tek tek deneme yaparım ve sonucunuda hiçkimseye söylemem

kendimi ifade edemedim galiba sadece "1 video ortalama 5 dk" bunu herkes yüklesin ve sonuçları buraya yazsın. Daha mantıklı gibi.

Çünkü oyun kategorisine at ünlem olur. Başka kanalda at oyun kategorisinde $ yanar.

Yani bunu başkalarına sormak yerine kendinde deneyebilirsin. Ama sonuç yine aynı olur yani tutup oyun kategorisinde yandı diye tüm videoların orada yanacak diye bir şey yok.

valla bende ilk başta öyle düşünmüştüm ama birileri bunla alakalı bişeyler söyleyince bi an mantıklı zannettim

haklısın yalnız film ve anımasyon tam mimli bir kategori. o kategoreide yakamadıgımı stil de yakmıstım. en azından diğer kategorilerde az ? olarak beklıyoru hatta bazıları yanıyor ama film ve anımasyonda direkt şak diye ! ünlem

arkadaşlar, şöyle bir sıkıntımız var yt dışında bir video indirip;

1. eski bir kanalıma attım daha düne kadar bu kanala attığım videolar ünleme düşmezdi ve bu kanala günlük max. 4-5 video atardım. Bu eski kanala yt dışında indirdiğim videoyu attığımda ünleme düşüyor..

2. Aynı videoyu dün açtığım kanala attığımda ise para kazanmasını aktif ettiğimde 1-2 defa sayfayı yenilemem ile direk para kazanması açılıyor burada sanırım eski kanallar biraz daha riskli olabilir ki bu kanallara attığımız videoların bazıları dünya engeli 3. taraf gibi hata verdiğinde bu hatalar kanalı etkiliyor ve o kanal bir şekilde kara listeye alınıyor gibi geldi bana ..

Şun ünlem işini hiç anlamıyorum 2 tane kanalım var spam çalışıyorum 2 kanaldada 1 tane ünlem görmedim bi kanalda 1300 küsür diğerinde 800 küsür video var.

valla bende ilk başta öyle düşünmüştüm ama birileri bunla alakalı bişeyler söyleyince bi an mantıklı zannettim

Kardeşim boş ver. Bu mantıkta gidilmez yani. Zaten mantıklı bir şekilde düşünürseniz youtube böyle bir işe girdiyse bunu bu kadar basit bir şekilde ilerletmez, yürütmez.

Ben bu işi öğrenmeye başladıktan sonra hep dedim. Düşünmek gerekiyorsa youtube gibi düşünmek gerekir. Adam neden yaptı niçin yaptı? Ve nasıl yaptı.

Bunu bulmak çözüme daha hızlı götürür. Yoksa bende sana şöyle mantıklı bir şey diyeyim.

Youtube amcamın botları var öyle değil mi?

Ben olsam bu botları şöyle emir verirdim.

05 sn - 30 dakika arasında ki videolara sen bak. Elimizde bu videolara görsel içerikte benzeyen var ise ünlem ver.

Bir diğer bota.

30 dakika - 1 saat arasında ki videolara sen bak. Elimizde bu videolara görsel içerikte benzeyen var ise ünlem ver.

Bunun gibi sayısızca örnekler sunabilirim. Bu yüzden bunun çözümünü bulmakta biraz şans. Tamamen çözümünü bulmak neredeyse imkansız. He bulan olur zaten o adamda gelip ortaya çıkıp ben buldum böyle yapın demez.

Neyse bol şanslar.

Arkadaşlar, istediğiniz kadar uğraşın bunun nedeni belli. Önce bir videoya otomatik ünlem geliyor. İspat edemeyince ünlem sayısı günden güne artıyor. En sonunda hiç biri yanmıyor. Yabancı forumlarda bile herkes bu konuda hemfikir olmuş.

İnşallah bir hatadır da kısa zamanda düzelir. Hata diyorum çünkü ispat evrakı gönderdiğim videoya uzun süredir cevap gelmedi. Popülerliği bittikten sonra para kazanmayı açsalar ne olur, açmasalar ne?

Benimde her yüklediğim videoma ünlem geliyordu. Kendimi çektim yükledim gene ünlem geldi ispatladım bugün doları yaktım. Dedim belki kara listeden çıkmışızdır gene yeni bir video attım ünlem..... Napak şimdi unutakmı bu kanalları.

Şun ünlem işini hiç anlamıyorum 2 tane kanalım var spam çalışıyorum 2 kanaldada 1 tane ünlem görmedim bi kanalda 1300 küsür diğerinde 800 küsür video var.

Geçen ay herkese ünlem gelirken bana da gelmiyordu. :)

Ama virüs bu ay bana da bulaştı. :)

Umarım size bulaşmaz. :)

300 video attım. sonuç 300 de 0 :) hadi hayırlı işleeeeeerrr

Ne ünlemmiş mübarek ömrümüzü yedi :)

Size çözümü söylüyorum;

Beklemek. Düzelicek 15 Mart'a kadar ters parende takla atsak elimizden birşey gelmez :)

Doğrusun Alex , bazı ayların ilk iki haftası bu tür sıkıntılar çıkıyor ,
farklı yöntemler denerken başınız ağrıyabilir
zira google, ne faceye benzer nede twite
dikkatini çekmeyin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri