! " ünlemler...

• Kullanıcı baris545
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

baris545

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bu youtubede normalde ünlem çıkıyor,

peki partnerdede bu unlemler çıkıyormu ?

yani youtubede atıyorum spor yukledım kendımde çalıştım oynadım felan, peki partnere geçsem ordada ünlem çıkarmı ? normalde kendı oynadıgım video, değiştirmişim biraz hızlı yavaş goruntu felan işte...

ne dersiniz? youtubede = partnerde aynımı ?

bir gün herkes partner olacak :D adsense akıllansın

ya kendi çektigim oyun videolarını yukluyorum onu atıyorum onda bile ünlem veriyor kafayı yemiş bu youtube

2 milyon kullanıcı varmış bizim gibi kazanan ve youtube geliri 9 milyar dolarmış (net kemiksiz et, direket %100 gelir )yıl 2013 365 gunde gelir...
"
not : Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2013 yılında ihracatın(yurtdışına ticaretten kazanılan ,yurt dışıan satıştan kazanılan brüt, net olmayan parasal işlem) 151,7 milyar dolar olarak gerçekleştiğini açıkladı."
kazanan hep youtube, partnerler sadece youtubenın taşeronu :D kendı yapamıyor, taşerona yasal olmayanları yaptırıyor çakal youtube ;)

2 milyon kullanıcı varmış bizim gibi kazanan ve youtube geliri 9 milyar dolarmış (net kemiksiz et, direket %100 gelir )yıl 2014 365 gunde gelir...
"
not : Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 2013 yılında ihracatın(yurtdışına ticaretten kazanılan ,yurt dışıan satıştan kazanılan brüt, net olmayan parasal işlem) 151,7 milyar dolar olarak gerçekleştiğini açıkladı."
kazanan hep youtube, partnerler sadece youtubenın taşeronu :D kendı yapamıyor, taşerona yasal olmayanları yaptırıyor çakal youtube ;)

adsenseciler ne oluyor o zaman enayi mi ? :D

Adsense'in verdiği güveni veren bir partner firma varsa geçelim;)
Şu zamanda bile adsense derim.

Youtube artık işleri iyice zorlaştırdı ve tamamen işin tadını kaçırdı. Özgün videolara bile anında ünlem verir hale geldi. Şu an için bundan tek kurtuluş yolu partner gibi. Spamla mücadele edicez derken sistemi iyice içinden çıkılmaz, insaları video yükleyemez hale getirdiler.

Adsense'in verdiği güveni veren bir partner firma varsa geçelim;)
Şu zamanda bile adsense derim.

Ave hariç para ödemeyen var mı yada senin kanalın kapandı ödemem diyen en azından forumda açılan konularda öyle birşey görmedim partner parayı adsenseden alır öder yani kaçma durumu yok hiç bişiy yapmadan komisyonunu alıyo sonuçta.

Arkadaşlar şimdi yabancı foruma girdim
örnek: kendı videon yukledın, benım dıyorsun, belge sunuyorsun işleme girmiyormuş 1 ay bekleyenler dahi varmış :D bu işler karışacak sanırım ... videonu ispat için dokuman yada izin kadığı versende oylee para kazanmadan beklıyormuş ? bilmem ne kadar doğrudur....
--
sanırım youtube borjınal içeriğe donuyor... aynı videoyu 30 kişi yayan yapacağına , aynı videoyu sadece sahibi yayınlasın daha duzenlu youtube diyor herhalde ;)

Senelerdir adsense uğraştım kendim biliyorum sürünmekten başka birşey değil.Yok ünlem geldi yok dünya geneli yok pin gelecek yok 100 $ limit yok bilmem ne Ölme eşşem ölme baydı artık sizlerin adsense çalışması iyi oluyor o bilmem kaç milyon kullanıcı iyiki partnerde değil :D neyse işlerim var kolay gele :D

ya arkadaşlar konuyu toparlamak isterim...
şimdi youtubete yukledımmı unlem çıkıyor, doğrulama istesem 1 ay geçiyor...muşşş...
ama direkt partnere atınca ışık yanıyormuş.. par akazanma aktif... ama anladıgım partnerde 15 mayıs gibi youtube gibi katı kurallara dahil olacak...

evet.. şimdi bu unlemleri biz nasıl çözüce ? yine kendı videosunu yukleyenede unlam atıyor youtube, açılması zaman alıyor ??

yanı bittimi bu youtube işi ? yada biz ne yapmalıyız? nasıl bir taktık beyler ?

---------- Mesaj saat 15:39:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:37:21 civarında gönderildi. ----------

partner onerın varmı .? ben bir kanalı partnere donuşturup orada denemek istiyorum,yazdıklarına gorede partner kanalda takılıyorsun, özeldende mesaj atabilirsin. teşekkurler katılımların için.

Ave hariç para ödemeyen var mı yada senin kanalın kapandı ödemem diyen en azından forumda açılan konularda öyle birşey görmedim partner parayı adsenseden alır öder yani kaçma durumu yok hiç bişiy yapmadan komisyonunu alıyo sonuçta.

30k $ parası kanal var zominde(forumdan),ödemiyorlar,ödemeyecekler.:)

30k $ parası kanal var zominde(forumdan),ödemiyorlar,ödemeyecekler.:)

Bilmiyorum 30 k buyuk bi mebla ondanmi fakat gayet aliyorum ben suana kadar 3 k aldim bu ayda 2 daha alcam. Ama buradaki cogu insan 30 k gibi rakama cok uzun surede belki ulasabilir bu yuzden normal sartlara gore konusalim.

Mobilden yaziyorum.

Bilmiyorum 30 k buyuk bi mebla ondanmi fakat gayet aliyorum ben suana kadar 3 k aldim bu ayda 2 daha alcam. Ama buradaki cogu insan 30 k gibi rakama cok uzun surede belki ulasabilir bu yuzden normal sartlara gore konusalim.

Mobilden yaziyorum.

Normali anormali var mı kardeşim bu işin?? Parayı kazanmış adam,emek vermiş.Ama ödemiyorlar işte bu kadar basit,networklere GÜ-VE-NİL-MEZ.

bu durduk yere ünlem gelmesi ve ani ünlem gelmesi ayrı bi sıkıntı. bide sonradan dünya geneli yağdırmaya başladılar şimdide. sonumuz vahim bu gidişle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri