ben ünlem gelmeden önceki gün açtığım kanallar vardı farklı kategorilerde yeni bişey deniyordum. o kanallara birkaç eşleşen dışında bişey gelmedi ama video atımını durdurdum birkaç gündür.kazançlar sabit gibi bişey hatta ünlemden sonra bir gün kazanç normalin 6 katına çıktı şok olmuştum sürekli f5 yapıyordum adsense e
video attığım haber kanalları vardı çektiğim kanallar ünlü olunca videolara ünlem geliyordu ama bilinmeyen bir kanalsa hiç ünlem gelmiyor hala . ünlü kanalları çekmeyi bıraktım. bu arada aynı kanal içinde de denedim konuyu hem bilinen kanaldan hem de bilinmeyen kanaldan aynı haberleri çektim bilinen kanaldan ünlem geldi bilinmeyenden gelmedi.
yine de video atımını azalttım kazanç aynı sayılır dediğim gibi to ve tbm çok değişiyor ama. sanırım attığım uzun videoların farklı etkileri benim için.
en iyisi adsense için kanal sayısını azaltmak ve diğer herşeyi partnere yüklemek gibi geliyor şu anda.
senin kazançlar yarın da düşerse bence farklı bi tarayıcıdan kanallara direk linki ile gir. o kanalını etkiliyor baya