kendi kanallarımı birkaç defa kopyaladım hep sonraki daha çok izlendi umarım partnerde de öyle olur
valla korkuyoruz galiba ben videoyap gibi botlara konularını hiç okumadan es geçtim 1 aya yakın bir süre sonra YANLIŞLIKLA açtım konuyu ve hemen aldım partnerde de öyle oluyor çekiniyoruz. ben şunu anladım ilk zamanlarda aman adsense banlanmasın sonra ne yaparım diye düşünürken şimdi aman bpşver diyebiliyorum bazen
daha hiç partner kanalım yok bu arada
kanalınızı aratıp veya videosunu aratıp kanalı bulmayın direk kanalın linkini yazın tarayıcıya öyle direk açın. seo da çok etkisi oluyor 5-6 gün kanallarıma girmemiştim bu şekilde sonra izlenimler tbm to düşmüştü ama aynı şekilde video paylaşmaya devam ediyordum o yüzden dedim. bunun direk bi etkisi var kanal için
valla kimseyi yadırgamak istemem ama 5-6 ay bu işte olup da günlük 30 tl kazanmaya başlamayan bir kişi çok büyük yanlışlar yapıyordur bence. ilk günler 0,50 tl gördüğümde bu iş olacak dedim kendi kendime herkes güldü çevremde bana yaklaşık 2 hafta sonra günlük 3-4 derken videoyap botu aldım ve günlük sonraki gün 9 tl den başladı 40 gündür bot var günlük 40 tl civarında kazanıyorum şükür bazen 80-90 oluyor bazen 30 oluyor.
hala diyorum borçlar bitsin bana günlük 15 bile yeter işte o zaman çoğu zamanımı özgün için harcayacam![]()
Hmm. anladım hocam, o konuda benimde sıkıntım yok 2 ayda 850 tl oldu çok şükür. Ayın 25 inde de toplamda 650 alırım diye umuyorum bakalım. Heyecanla bekliyorum.