--> Ünlemsiz Video Yükleme Hizmeti <--

Yanan 100videoyami 9tl ?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

başarı oranları üst düzey. eşleşen ve dünya engeli olmadığı sürece yeşil ışıkları yaktırıyorlar tebrikler :)

Evet Arkadaşlar..

15 Dakika Altı 100 Video 10 TL ve 15 Dakika Üstü 100 Video 20 TL Olarak Hizmete Başlamış Bulunmaktayız..

Yaptığımızı Kısaca Açıklayacak Olursak..

İstediğiniz Kanaldaki Videoları Kanalınıza Çekiyor, Ünlem Verirse Ünlemleri Kaldırtıp Para Kazandırmaya Açıyoruz Veya Kendi Kanalınızda Ünlem Veren Videolarınız Vardır.. Onları Para Kazanmaya Açıyoruz..

NOT : Hiçbir İşlemde Bot Kullanmıyoruz..

Kanal Kopyalama İşlemindeki Eşleşenler ve Dünya Engelleri Tarifemize Girmekte Fakat Bu Problemlerde (Kanal Kapanması veya Bazı Özelliklerin Kapanması) Sorumluluk Kabul Etmiyoruz..

Şuanda Günlük En Fazla 250 Video Yükleyebilirim..

İlk İşim Olacağından Ne Kadar Sürede Biter Bilemiyorum Ama Elimden Geldiğince Kısa Sürede Bitirmeye Çalışacağım..

Bu Mesajı Anlık Olarak Güncelleyeceğim..

Bana Ulaşmak İçin Skype'den Ekleyebilirsiniz..

live:tugayyalinc_tr

Son düzenleme:
Benim vericegim videolarin kopyasını fln çıkarmıcaksınız değil mi ? Direk orjinal video kalıcak ?

Söylemek İstediğinizi Anlamadım..

Fakat Bir Video Ünlem Vermiş İse Onu Silmeden Para Kazanmaya Açamazsınız.. (Kanıtlamadığınız Sürece)

demek istediği kopya oluşturup videoları dolar yakmıcaksınız diyor sanırsam

Söylemek İstediğinizi Anlamadım..

Fakat Bir Video Ünlem Vermiş İse Onu Silmeden Para Kazanmaya Açamazsınız.. (Kanıtlamadığınız Sürece)

Hocam para kazanması kapanan bir kanalı para kazanmaya açtıktan sonra videolarda para kazanmayı açmadan kanalı size versem. Kanaldaki videoları kopyasını çıkarmadan yada siliptekrar yüklemeden , halihazırda izlenim almış hallerini para kazanmaya açabiliyor musun?

Arkadaştan video yükleme hizmeti degilde ünlemi geçme konusunda hizmet aldım, gerçekten uyguladıgı sistemde uzun çizgi film videosunda dolar yandı.Sıkıntı yok, arkadaş ilgili biri, tüm işlemleri detaylı anlattı, team ile baglanıp gerekli gösterimleri bizzat yaptı.Büyük bir sorunu çözmüş bulunmaktayım.Herkeze tavsiye ederim.Umarım bu yöntemde çöp olmaz.
Kesinlikle bu yöntemi lütfen bot sahipleriyle paylaşmayın.
Saygılar...

Hocam para kazanması kapanan bir kanalı para kazanmaya açtıktan sonra videolarda para kazanmayı açmadan kanalı size versem. Kanaldaki videoları kopyasını çıkarmadan yada siliptekrar yüklemeden , halihazırda izlenim almış hallerini para kazanmaya açabiliyor musun?

yüklenen videolar üzerinde bir işlem uygulayamıyoruz..

ne zaman zam geldi

zorlukları da göz önünde bulundurarak fiyatı biraz yükselttik fakat fiyatlar gayet uygun..

bazı arkadaşlar onaylı kanallara 1 TL verebiliyor iken,

15 dakika üstü video için mi 20 kuruş veremiyecek ?

tbm'nin 0,05 TL olduğunu söylesek bile 3-4 tıklamada parasını çıkarmış oluyorsunuz..

önemli olan ilgi görecek içeriği bulun.. ünlemler bizden ;)

valla helal olsun arkadaşlara yorumlara bakarsak çatır çatır yakıyolar dolarları :D
[MENTION=10199]mumru[/MENTION] hocam pm bakarmısın

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri