Up/Down Hızlı Vds Aranıyor

Render ağırlıklı çalışıcaksanız size özel bir paket hazırlıyabilirim.

Bu güne kadar kullandıklarım arasında en kaliteli Mahsum Çelik (offline )

Kalite kısmını geçtim. bi sorun oldugunda anında iletişime gecebildim. Gecenin bi yarısı hatta sabaha karşı bile karşımda benimle ilgilenen birini bulabildim. ( bence en önemli kısım bu ) Gelecekte durum ne olur onu bilemem ama şu an en iyisi offline. Kendisine burdan İçten teşekkürlerimi sunuyorum.

REklam kokmuş olabilir :). Bırakın koksun ;)

Edit : Kullanan 4 arkadaşım var bildiğim 4 üde memnun .

[MENTION=10008]teymi[/MENTION] hocam mesaj kutun dolu ..bişey soracaktım ulaşamıyorum

Bende server ve vds bakıyorum.
Forumda manuel çalışmayı vds veya sunucu üzerinden yapanları görelim...

Render vs. için kullanmayacam sadece up/down başka birşey yok. Uygun fiyatlı hızlı bir vs güzel olurdu. takipteyim.

arkadaşlar hortlatıyorum ama bana acilen lazım 2 gün sonra vdsnin süresi bitiyor up down hızı 700 800 mbit olacak vds firması biliyor musunuz?fiyatı da en fazla 50 TL olursa çok iyi olur.

10614220_1486769461568995_4644509671677407482_n.jpg

Dün aldığım dedicated hızı :) Almanya lokasyon. Turkuaz Hostingten aldım bir görüşün hocam isterseniz

Teşekkürler hocam burası kalsın. Siteleri daha tam oturmamış. Çoğu link çalışmıyor. Bana daha ciddi firmalar lazım.

Sanırım son çare online.net 'den alacam :(

yok hocam kendisi bilerek # yönlendiriyor :) baya bir ticaret geçmişimiz var kendisiyle sunucu parasını 2 gün sonra gönderdiğimi bilirim sağlam yerdir :)

[MENTION=11370]Hazret[/MENTION] öneririm ulaşırsanız ihtiyacınızı karşılayabilir

@Hazret öneririm ulaşırsanız ihtiyacınızı karşılayabilir
oooo [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] sen yaşıyor musun ya :D hayırlı olsun kardeşim aramıza tekrar gelmen çok güzel : )) sana katılıyorum bende [MENTION=11370]Hazret[/MENTION] in dedicatedini kullanıyorum sağlam satıcıdır

yok hocam kendisi bilerek # yönlendiriyor :) baya bir ticaret geçmişimiz var kendisiyle sunucu parasını 2 gün sonra gönderdiğimi bilirim sağlam yerdir :)

[MENTION=11370]Hazret[/MENTION] öneririm ulaşırsanız ihtiyacınızı karşılayabilir

oooo [MENTION=10299]qDuW[/MENTION] sen yaşıyor musun ya :D hayırlı olsun kardeşim aramıza tekrar gelmen çok güzel : )) sana katılıyorum bende [MENTION=11370]Hazret[/MENTION] in dedicatedini kullanıyorum sağlam satıcıdır

Teşekkürler hocam. Online.net'den almazsam iletişime geçerim.

@Hazret'i bende tavsiye ederim. Sunucuları ve VDS paketleri gerçekten çok kaliteli...

net 1mbit yeterse adres vereyim
upload da 785 i görüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri