Up - Down VDS'ler Hakkında Bir İki Soru

Pixel Plus Medya

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Şimdi benim bir iki adet up down VDS'e ihtiyacım var ancak baktığımda up down sunucular yurtdışı lokasyonlu böyle olunca aklıma login olurken google tekrar doğrulama ister mi acaba sorusu geliyor çünkü mail'i ben kendi bilgisayarımda açıyorum ve VDS'yi sadece up-down için kullanmayı planlıyor.

Birde VDS'in ip adresi hep aynı olduğundan farklı farklı kanallara video yüklerken iz bırakmış olmuyor muyuz onu da merak ediyorum açıkçası. Yani aynı ip farklı farklı kanallara video atınca sorun olmuyor mu?

Son olarak up-down sunucu için fiyat/performans olarak iyi seçenekler biliyorsanız memnun olurum :D

Kardeşim şu an ne hissettiğini anlıyorum, ilk başta benimde kafamı kurcalayan sorulardı bunlar.

1. Vds den login olunca onay istemiyor tekrar ama bazen en son girdiğin ili falan soruyor. Ben vds de kanalı bir kere açarım videoyu yükler çıkarım. Bundan sonraki tüm işleri Bir iki gün bekledikten sonra kendi pc'mden yaparım.

2. Günde 2 maksimum 3 kanal yap bir vds'den. Yani sabah 10 da öğlen 15 te akşam 20 'de gibi. İnanırmısın 3 aydır böyle çalışıyorum, iz bırakırmı toplu kapanma olurmu falan diyodum. Hiç alakası yok ben günde 2 kanal yapıyorum bir vds'den bir kere toplu kapanma yaşamadım ki kanallarım kolay kolay kapanmaz.

3. Profil bilişimi öneriyorum 20 tl para değil :) hiç te sorun yaşamadım. Diğer vds cilerde ip blogu spam'e düşenler oldu yardımcı olmadılar falan bu arkadaş ip bloğu spamli ise hemen değiştirir.

Kardeşim şu an ne hissettiğini anlıyorum, ilk başta benimde kafamı kurcalayan sorulardı bunlar.

1. Vds den login olunca onay istemiyor tekrar ama bazen en son girdiğin ili falan soruyor. Ben vds de kanalı bir kere açarım videoyu yükler çıkarım. Bundan sonraki tüm işleri Bir iki gün bekledikten sonra kendi pc'mden yaparım.

2. Günde 2 maksimum 3 kanal yap bir vds'den. Yani sabah 10 da öğlen 15 te akşam 20 'de gibi. İnanırmısın 3 aydır böyle çalışıyorum, iz bırakırmı toplu kapanma olurmu falan diyodum. Hiç alakası yok ben günde 2 kanal yapıyorum bir vds'den bir kere toplu kapanma yaşamadım ki kanallarım kolay kolay kapanmaz.

3. Profil bilişimi öneriyorum 20 tl para değil :) hiç te sorun yaşamadım. Diğer vds cilerde ip blogu spam'e düşenler oldu yardımcı olmadılar falan bu arkadaş ip bloğu spamli ise hemen değiştirir.

eywallah dostum çok teşekkür ederim aydınlattığın için

Frm da TR lokasyon UP down VDS temin eden ben ile birlikte 3 Firma var.

Offline Bilişim, NetDC, Retnor

Paketlerini incele dilersen...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri