Upload Taktiği!

Mobil de upload kotadan yiyor bir anda internetiniz bitebilir yada faturalıysanız ay sonu süprizle karşılaşabilirsiniz.

Hacı abi sadece mobil veriye özel 4.5g teknolojisinin artısını taktik demişsin, forumda taktik kelimesinin manası çok kötü yerlere doğru gidiyor :(

mobilde upload türk telekomda kotadan yemiyor arayıp sorabilirsin speed test hızlı testi yaptım 30mps upload hızı verdi :O

Eğer upload kotadan yemiyorsa iyi fikir ama veri trafiği olduğu için kotadan gider bence.

kotadan yememe gibi bir şansı yok. ihtimali dahi yok. bahsi geçmez , teklif dahi edilemez...

bir soru, önümüzdeki yıl 5g aktif olduğunda, internet servis sağlayıcıları upload hızımızı arttırır mı

Turknet, Turktelekom vs

Hacı abi sadece mobil veriye özel 4.5g teknolojisinin artısını taktik demişsin, forumda taktik kelimesinin manası çok kötü yerlere doğru gidiyor :(

Hacı abi :) download bilinen bir şey fakat upload göz ardı edilen birşey aynı 4.5G hattın download hızı saniyede 100kb.

Yorumu silebilirsin şimdi

---------- Spam Engelliyici 21:20 ---------- Önceki Mesaj 21:18 ----------

sizce bu taktik mi?

Hangi açıdan baktığına bağlı dünyadan daha yaşanılır bir gezegen arayışında değilsen, evet bu da bir taktik

Hacı abi :) download bilinen bir şey fakat upload göz ardı edilen birşey aynı 4.5G hattın download hızı saniyede 100kb.

Hangi açıdan baktığına bağlı dünyadan daha yaşanılır bir gezegen arayışında değilsen, evet bu da bir taktik

Turkcell 4.5g mobil veri upload hızı 30 mbps, sen silebilirsin yorumu çünkü senden daha çok araştırıyorum bu konuları :)

Üffffffffffffffffffffffffff taktiğe bak be :D Ne taktiği, sır mübarek sır... Bende taktik vereyim, gerçek fiber - metro internetinize bağlanın 1000mbit upload hızı var yeminle :D

Kardeş arabayla geri viteste gidersen de yakıttan harcamıyor, bak bu da benzin taktiği vovovov.

yaşına veriyorum :)

Bence konuyu sil hocam

Turkcell 4.5g mobil veri upload hızı 30 mbps, sen silebilirsin yorumu çünkü senden daha çok araştırıyorum bu konuları :)

okuduğunu anlamada sıkıntı yaşıyorsun galiba :) upload hızının 30Mb olmasına birşey demiyorum ki. Download hızı diyorum :)
Neyse.
Herkese tek tek cevap verecek halim yok. Mevzu taktik yada taktik olmaması değil göz ardı edilen bir şeyi yazdım sadece.

Forumda Torrent'in daha ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlar var herkesi kendiniz gibi görmeyin :)
Ben şimdi "Ratio artırma taktiği" diye konu açıp "ratio master" dan bahsetsem, 10 yıllık trackercılar tabiiki atlıcak üsküdarda sabah oldu diye :) Muhabbet aynı muhabbet. Bilmeyen de var.
(o yorum yazanlara sözüm.)

Not: Anlamayan arkadaşlara tekrar yazayım, 4,5 Hat Down:1Mbps / Up: 10mbps.

Son düzenleme:
okuduğunu anlamada sıkıntı yaşıyorsun galiba :) upload hızının 30Mb olmasına birşey demiyorum ki. Download hızı diyorum :)
Neyse.
Herkese tek tek cevap verecek halim yok. Mevzu taktik yada taktik olmaması değil göz ardı edilen bir şeyi yazdım sadece.

Forumda Torrent'in daha ne demek olduğunu bilmeyen arkadaşlar var herkesi kendiniz gibi görmeyin :)
Ben şimdi "Ratio artırma taktiği" diye konu açıp "ratio master" dan bahsetsem, 10 yıllık trackercılar tabiiki atlıcak üsküdarda sabah oldu diye :) Muhabbet aynı muhabbet. Bilmeyen de var.
(o yorum yazanlara sözüm.)

Not: Anlamayan arkadaşlara tekrar yazayım, 4,5 Hat Down:1Mbps / Up: 10mbps.

Abicim konunun başlığı UPLOAD. Downloadı kim konu etti de sen konuyu oraya çekip laf çarpmaya çalışıyorsun. Boş muhabbet.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri