Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam gold paket aldım deneme yapıyorum suanda ortak client özelliği yok sanırsam ortak client eklemeyi düşünüyormusunuz

Üstadım şimdi siz diyince aklıma geldi gerçekten onu gösteren yer yok :) Yazalım bu gün.

Sanıyorum geçicidir.

Işık 5 hız %115 opak %100

Hayırlı olsun

Buna bi destek açın biz bakalım. Normalde otomatik olarak açıklamanın tamamını alması gerekir.

Kolay gelsin

Hocam ek olarak bir de mevcut satın aldığımız serverların süresini uzatma kısmı eklerseniz güzel olur. Ödeme kısmını düzene oturturuz böylece bitmesini beklemek yerine.

Destek talebi açtım bekliyorum umarım düzelir.
Tamamdır üstadım,mutlaka düzelir.
Hocam botta kendi çerçevemizi ekleme özelliği var mı? Ben açıklamalarda göremedim. Eğer böyle bir özellik yoksa çerçeve ekleme özelliği eklemeyi yapmayı düşünüyor musunuz?
Şu anda yok, fakat bu istek baya önceden geldi, bunu eklemeyi düşünüyoruz. 1 hafta içinde gelecektir sanıyorum.

@Lastwisher hocam gold paket aldım deneme yapıyorum suanda ortak client özelliği yok sanırsam ortak client eklemeyi düşünüyormusunuz
Ortak client eklemiyoruz malesef, birisinin hatası yüzünden toplu bir katliam olmaması için.
Hocam ek olarak bir de mevcut satın aldığımız serverların süresini uzatma kısmı eklerseniz güzel olur. Ödeme kısmını düzene oturturuz böylece bitmesini beklemek yerine.
Onu ekleyeceğiz üstadım.

@Lastwisher ortak client terken çoklu client dicektim hocam atıyorum 20 tane client ekleyip her kanala tek client olarak bide destektende yazdım sunucu alırsam 200 tl lik suan ki yükleme ve render hızından iyi mi olur nasıl olur

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION],kendi çerçevemizin yüklenmesini sisteme eklemeyi düşünüyoruz demiştin daha önce.umarım yakın zamanda eklenir,benimde bekledigim bi özellik :)
[MENTION=14622]medser[/MENTION], çoklu client özelligi bildigim kadarıyla var şuan sistemde.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] Hocam sizden geçenlerde Deneme hesabı almıştım, acıklama ve etıketı komple cekmede sıkıntı vardı bunu hem defalarca skypeda forumda ve uploadextra destek talebınden belırttım, bugun deneme surem bitti "Şuı anda aktif bir lisansınız bulunmuyor. Bu yüzden ayarlarınızı kontrol etme şansımız bulunmuyor.
" böyle bir mesaj yazmışsınız Sorunun çözümü mümkün olursa elbet lisans alacağım ama çözüm ile ilgili birşey yapmıyorsunuz.

Avast mozilla eklentisinde uyarı veriyor hocam bilginiz olsun.

"Avast kullanıcılarına göre kötü itibare sahip tarayıcı eklentisi tespit etti.

Upload extra Youtube Uploader"

Üstadım bizim eklendi mozilla addon veri tabanına kayıtlı değil o yüzden veriyordur.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION],

Hocam 2. hesabıma dedicated aldım aynı anda süre uzatması da yaptım. Serverlar kısmında aldığım server görünüyor ancak 3 upload'ı geçmiyor eşzamanlı ve ana sayfa lisans durumu kısmında takipçi, havuz vs verileri 5 ve 200 olarak duruyor hala.

Pm'den mail adresini gönderiyorum.

Arkadaşlar video hızı ve opaklık ayarı bende olmuyor silver hesabım var serverım var hesap yüksektmem mi gerkiyor muhtemelen bu yüzden ünlem eşleşen geçmiyor

Hesabımı silverden golda cevirdim sadece gün süresi uzadı silverda kaldı biri destek olsun lütfen.

Tabi olalım üstadım destekten bi yazarsanız ekip yardımcı olsun.

Yada bana skype adresinizi pm atın bakalım beraber.

İyi çalışmalar.

Hocam video ortası reklamları açmıyor imacroda. Bu şekilde oluyor diğer videoya geçiyor.

mrg6jR.jpg

Tamamdır hocam, hallettik sorununuzu. İyi çalışmalar.
Hocam deneme süresi için desteğe yazdım. İlgilenir misiniz
Hocam direk hesap alacaktım da bu kendi botunu yap nedir bununla ilgili bir açıklama görmedim ayrıca para kazan açma işlemini nasıl yapıyorsunuz. Api sistemiyle mi? şu yükleme havuzu nedir? Mesela 200 limitim var diyelim 1000 video emri versemde bunun sadece 200 ünü mü yükleyecek onu çözemedim

Partner için Video ortası girmiyor Hocam.. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
yardımcı olurmusun ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri