Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

myOMtCt.png

normal değil. havuzu durdurdum başlattım işe yaramadı. yarına cevaplanacağından destek talebi oluşturasım da gelmedi.

deneme süresi için 1 günlük hak alabilirmiyim mesajta attım ama ...

Az daha dayanın arkadaşlar, yeni bir çalışma daha yapıyorum, şu havuzdan almayı daha mantıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz, bende gece 1 de çalışmaktan memnun değilim sabah 8 de ofisde olacağımı düşünerek.

Şu anda çalışmayı yaptım, sonuçlarını monitorize ediyorum.

İyi çalışmalar.

Az daha dayanın arkadaşlar, yeni bir çalışma daha yapıyorum, şu havuzdan almayı daha mantıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz, bende gece 1 de çalışmaktan memnun değilim sabah 8 de ofisde olacağımı düşünerek.

Şu anda çalışmayı yaptım, sonuçlarını monitorize ediyorum.

İyi çalışmalar.

Ne zaman sonuçlanır hocam hala bekleyen videolar var dünden bu yana ?

Kanal kopyalama yeri de çalışmıyor doğru düzgün malesef. 150 videoluk 10-15 tane kanal denedim 6-7 tanesini çekti hep..Artık verdiğim paranın hakkını istiyorum gerçekten hergün yeni bir sorunla karşılaşmak canımı sıkıyor.. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

"VeriTabanı bağlantı hatası local" -- "undefined"

haftasonu da değil ki...

Kanal kopyalama yeri de çalışmıyor doğru düzgün malesef. 150 videoluk 10-15 tane kanal denedim 6-7 tanesini çekti hep..Artık verdiğim paranın hakkını istiyorum gerçekten hergün yeni bir sorunla karşılaşmak canımı sıkıyor.. @Lastwisher
Hocam, buradan yazarak sonuç almanız imkansız destek açarsınız.

Destek açın ilgilenelim eğer böyle bir sorun varsa
"VeriTabanı bağlantı hatası local" -- "undefined"

haftasonu da değil ki...
Sorun giderildi.

Hocam, buradan yazarak sonuç almanız imkansız destek açarsınız.

Destek açın ilgilenelim eğer böyle bir sorun varsa

Sorun giderildi.

Açtım hocam zaman kaybetmemek için burdan da yazıyoruz.. Para veripte bu kadar işlerin ağırdan alınması birşey yapamamız insanda sinir,gerginlik yaratıyor kusura bakmayın ama sokağa atıcak paramız yok malesef. :)

Hocam bizim sistemle ödediğinizin en az 10 katını kazanamıyorsanız bişeyleri çok ciddi yanlış yapıyorsunuz demektir zaten.

Sistemin bir anda patlamasının en büyük sebebi bu zaten. Zannetmiyorum ki bu kadar zamanda bu kadar büyüyen bir altyapı daha olsun.

Herkesi anlamaya çalışıyorum gece gündüz çalışıyoruz görüyorsunuz, bizimde bir ricamız var, bu sorunlarda eğer destekten yazıp satış konumuza zarar vermezseniz(bilinçi yapmadığınızı biliyorum) sevinirim.

İnanın işler hiç ağırdan alınmıyor, o kadar çok talebe cevap veriyoruz ki inanılmaz boyutta. Tabiki herkes kendi açısından bakıyor, bir sorunum var geri dönmeleri 3-5 saat sürüyor diye düşünüyor insanlar. Bunu anlamaya çalışıyoruz, bu yüzden bu tarz sitemlere cevap vermemeye çalışıyoruz.Ama bazen inanın çok yorucu oluyor. 35 yaşındayım belki benim sabrım eskisi kadar yok belki fazla üzerine düştüğüm için bu şekilde oluyor.

Bir de şu durum var malesef ki;

Hocam kusura bakma forumda iyi görüşlerimi tabiki söylemeyeceğim. Hatta mümkün olduğunca botta sorun varmış gibi göstermek durumundayım. Bu bot bizim ekmek teknemiz herkes kullanırsa bu sefer biz zarar görürüz.

Bunu da anlıyorum ama burada bizimde, ekibimizinde ekmeği/emeği var. Malesef ki bu durum değişmeyecek. Biz elimizden gelenin daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Destek ekibine bir arkadaş daha geliyor 2 gün sonra, daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bizimle beraber yürüyen, kazanan kazandıran herkese sonsuz teşekkürler.

Hocam bizim sistemle ödediğinizin en az 10 katını kazanamıyorsanız bişeyleri çok ciddi yanlış yapıyorsunuz demektir zaten.

Sistemin bir anda patlamasının en büyük sebebi bu zaten. Zannetmiyorum ki bu kadar zamanda bu kadar büyüyen bir altyapı daha olsun.

Herkesi anlamaya çalışıyorum gece gündüz çalışıyoruz görüyorsunuz, bizimde bir ricamız var, bu sorunlarda eğer destekten yazıp satış konumuza zarar vermezseniz(bilinçi yapmadığınızı biliyorum) sevinirim.

İnanın işler hiç ağırdan alınmıyor, o kadar çok talebe cevap veriyoruz ki inanılmaz boyutta. Tabiki herkes kendi açısından bakıyor, bir sorunum var geri dönmeleri 3-5 saat sürüyor diye düşünüyor insanlar. Bunu anlamaya çalışıyoruz, bu yüzden bu tarz sitemlere cevap vermemeye çalışıyoruz.Ama bazen inanın çok yorucu oluyor. 35 yaşındayım belki benim sabrım eskisi kadar yok belki fazla üzerine düştüğüm için bu şekilde oluyor.

Bir de şu durum var malesef ki;

Bunu da anlıyorum ama burada bizimde, ekibimizinde ekmeği/emeği var. Malesef ki bu durum değişmeyecek. Biz elimizden gelenin daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Destek ekibine bir arkadaş daha geliyor 2 gün sonra, daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bizimle beraber yürüyen, kazanan kazandıran herkese sonsuz teşekkürler.

Hocam yok yani ben çok belirtilen miktarında kat kat fazlasını şükür kazanıyorum zaten botunuzun sayesinde bu yüzdende yatırım yapıyorum server alarak daha iyi bir şekilde hizmet almak, daha iyi kazanmak işlerimi daha hızlı bir şekilde yapmak için. Ama bir süredir sorunlar öyle bir artış gösteriyor ki malesef çalışamaz duruma geldim. Satış konunuzu bilerek veya isteyerek baltalamaya çalışmadım. Bu konuda öyle düşünmenize sebep olduğum için kusura bakmayın.

Benim isteğim zaten öyle çok birşey değil. Aldığım kanaldaki videoları tam atsa, bana ait olan server ben emir verdiğimde anda çalışmaya başlasa benim için kafi. Fakat kanallardan eksik video almasını geçtim videolar bir yükleniyor bir duruyor, kanalda 150 video varken 5-6 tane çekiyor. Malesef ki bu durumda da benim çalışmama engel oluyor zaman kaybediyorum.

Eminim ki elinizden geldiğince çok kişinin isteklerine cevap verip yerine getirmeye çalışıyorsunuz fakat ekip sanırım öyle görünüyor ki yetersiz kalıyor talepler karşısında. Ben bot içerisindeki destek yazacağım zaman mesai dışı uyarısını görünce forumdan bildiriyorum ki siz burayı da takip ettiğinizden daha erken görüp sorunu çözülsün diye. Umarım yakın zamanda destek kısmında yenilemeye gidilir de şu sorunlar artık ortadan kalkar ve bot stabil bir şekilde artık çalışmaya başlar.

İyi çalışmalar dilerim. :)

merhaba botu kullanan arkadaşlar diğer kanalları takip edip oto video cekiyormu ?
bende bi kanal baglıydı oto video cekiyordu diger kanala video düştümü ama simdi tekrar baktım son 3 haftadır cekmemiş .
acaba kanal takip kalktımı ? platinum hesab kullanıcısıyım.

"Mesai saatlerimiz hafta içi her gün 09:00 - 19:00 arasıdır." keşke süreyi uzatabilseniz.
altdaki arkadaş doğru söylemiş "acıklamalarda link sil" faydalı olur.

NOT: Kanal takipi buldum ama kanalım neden 3 haftadır kanal takipe baglantıdan cıkmış anliyamadım. botdan memnunum.

Son düzenleme:
su bota açıklamadaki linkleri temizle butonu eklense iyi olur gibi...

Hocam bot hızlı atıyor şükür fakat ne zaman hızlı atmaya başlasa 5 videodan birini eksik dakika atıyor bazen arka arkaya 5 video bile eksik attığı oluyor video eksik dakika atma sorununa el atarsanız sevinirim. Birde Video ekleme bölümüne tümünü düzenle kayabilirseniz sevinirim 50 videonun ismini değiştirmek için 50 kere düzenle diyoruz.

tekrar lisans aldım umarım eski sorunlar yoktur.. şu an hızlı görünüyor yüklemeler..

---------- Spam Engelliyici 22:44 ---------- Önceki Mesaj 22:37 ----------

hızlandırmaya bağlı fazla kısaltmış hesaplamıştım orjinal videoyla aynı şuan sorun yok..

Son düzenleme:
Bot hızlı çalıştığında dediğim gibi aynı sorunla karşılaşıyorum. Attığım videolar çok eksik atıyor 13 video atıyorum her biri 22 dakikadan ama geçenlere bakın. en az 5 defa tekrar yükledim gene aynı .
http://hizliresim.com/zAgVrg
Lütfen Bi çözümmmmm

Son düzenleme:
Hız ayarlarınızı kontrol edebilirmisiniz, bir de;

kaynak video ve sonuç video ile birlikte bir ticket açarsanız detaylı incelensin bu konu 1-2 kişiden duyduk çünkü.

İyi çalışmalar.

su bota açıklamadaki linkleri temizle butonu eklense iyi olur gibi...

Bunun için destek talebi dahi attım hala dönen olmadı yemin ederim aldıgıma pişman olacagım su bot için 60 lira para alıyorsunuz hakkını verin arkadaş .. her metni düzenle düzenle sözde zamandan tasarruf edecegiz bot kullanarak bu arada açıklama özgünleştirme olayınızda calısmıyor bu durum calışmış olsa açıklamayı özgünleştirip yükler az once dendim oldugu gibi ne kadar link varsa almış videonun açıklamasından... İkide bir sayfa gidiyor anlasılan sunucularınız cok yogun yer yer cevap veremiyor yani yetersiz geliyor , Youtube aramada Creative Commons arama yok botta göremedim muhtemelende yok, ayrıca partlara böl yükle ve partları birleştir yükle olsa iyi olacak gibi bunları buradan neden yazıyorum ÇÜNKİ DESTEK TALEBİME CEVAP VERMEDİNİZ k bakmayın..

tekrar yenileyecegimi düşünmüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri