Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Az daha dayanın arkadaşlar, yeni bir çalışma daha yapıyorum, şu havuzdan almayı daha mantıklı bir hale getirmeye çalışıyoruz, bende gece 1 de çalışmaktan memnun değilim sabah 8 de ofisde olacağımı düşünerek.
Şu anda çalışmayı yaptım, sonuçlarını monitorize ediyorum.
İyi çalışmalar.
Hocam, buradan yazarak sonuç almanız imkansız destek açarsınız.Kanal kopyalama yeri de çalışmıyor doğru düzgün malesef. 150 videoluk 10-15 tane kanal denedim 6-7 tanesini çekti hep..Artık verdiğim paranın hakkını istiyorum gerçekten hergün yeni bir sorunla karşılaşmak canımı sıkıyor.. @Lastwisher
Sorun giderildi."VeriTabanı bağlantı hatası local" -- "undefined"
haftasonu da değil ki...
Hocam, buradan yazarak sonuç almanız imkansız destek açarsınız.
Destek açın ilgilenelim eğer böyle bir sorun varsa
Sorun giderildi.
Hocam kusura bakma forumda iyi görüşlerimi tabiki söylemeyeceğim. Hatta mümkün olduğunca botta sorun varmış gibi göstermek durumundayım. Bu bot bizim ekmek teknemiz herkes kullanırsa bu sefer biz zarar görürüz.
Hocam bizim sistemle ödediğinizin en az 10 katını kazanamıyorsanız bişeyleri çok ciddi yanlış yapıyorsunuz demektir zaten.
Sistemin bir anda patlamasının en büyük sebebi bu zaten. Zannetmiyorum ki bu kadar zamanda bu kadar büyüyen bir altyapı daha olsun.
Herkesi anlamaya çalışıyorum gece gündüz çalışıyoruz görüyorsunuz, bizimde bir ricamız var, bu sorunlarda eğer destekten yazıp satış konumuza zarar vermezseniz(bilinçi yapmadığınızı biliyorum) sevinirim.
İnanın işler hiç ağırdan alınmıyor, o kadar çok talebe cevap veriyoruz ki inanılmaz boyutta. Tabiki herkes kendi açısından bakıyor, bir sorunum var geri dönmeleri 3-5 saat sürüyor diye düşünüyor insanlar. Bunu anlamaya çalışıyoruz, bu yüzden bu tarz sitemlere cevap vermemeye çalışıyoruz.Ama bazen inanın çok yorucu oluyor. 35 yaşındayım belki benim sabrım eskisi kadar yok belki fazla üzerine düştüğüm için bu şekilde oluyor.
Bir de şu durum var malesef ki;
Bunu da anlıyorum ama burada bizimde, ekibimizinde ekmeği/emeği var. Malesef ki bu durum değişmeyecek. Biz elimizden gelenin daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Destek ekibine bir arkadaş daha geliyor 2 gün sonra, daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz.
Bizimle beraber yürüyen, kazanan kazandıran herkese sonsuz teşekkürler.
su bota açıklamadaki linkleri temizle butonu eklense iyi olur gibi...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.