Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Warning: Division by zero in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 73

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 74

?

Saatlerce uğraşıp 720p yaptığım videolar hep 480p geçmiş . Bu sorun düzeltilene kadar lisans almayacağım .
Tüm videolar 480p Geçiyor....
Başka hiçbir bot programında bot hızlansın diye çözünürlük düşürüldüğünü görmedim valla...
Hiçbir botta da 10gb lık dosya render yaptığını görmediğinizdendir.

Warning: Division by zero in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 73

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/uploadextra/public_html/app/bot/youtube.com.php on line 74

?
Üstadım hangi bölümde alıyorsun bu hatayı ?

Ustam hangi 10 gb dan bahsediyosun ya..
Anime 720p max 300mb
çizgi film 720p max 300mb-500 mb
film 720p max 1gb-2gb
En önemlisi kardeş ben render yapmıyorum.Zaten rendersiz lisans aldım.Ona göre önlem alacaksın aylık para veriyor insanlar . Rendersiz bot satmayı biliyosun ama. O zaman istekleri de karşılamak zorundasın.720p dosya atamiyacaksak yazacaksın botun özellikleri bölümüne 480p üstü yükleme yapamazsınız diye bizde almayak.

- Uzunluk sınırı yok
- Anlık ekleme sınırı yok
- Video işleme sınırı yok
- MB sınırı yok
- Video sayısı sınırı yok!
Kanallarınıza dilediğiniz kadar yükleme yapabilirsiniz!

Düzelteceksiniz o zaman Satış Yaparken .....

1000 kullanici olsa 50 video emri verse 720p den 1 gb desek hesapla artik hocam kac gb/tb ettigini sadece sen ve ben kullanmiyoruz bu botu forum disi kac kisi kullaniyor

Telefondan gönderildi.

Önemli bir duyuru;
Sunucularımızın bağlı olduğu datacentera giden şehirlerarası fiber kablolardan birinde kopma olmuş, şu anda tüm serverlar down durumda. DC den açıklama yaptılar ;

We currently have 10 links down.

Traffic is going through XXX <> XXX. We are in contact with our provider. We think it may be due to a fiber cut.
Görüştüm yarım saate kadar düzelmesini bekliyoruz dediler, bende takip ediyorum sizi tekrar bilgilendireceğim.

Son düzenleme:
Bu arada önemli bir duyuru;
Sunucularımızın bağlı olduğu datacentera giden şehirlerarası fiber kablolardan birinde kopma olmuş, şu anda tüm serverlar down durumda. DC den açıklama yaptılar ;

Görüştüm yarım saate kadar düzelmesini bekliyoruz dediler, bende takip ediyorum sizi tekrar bilgilendireceğim.

Bilgilendirme için teşekkürler. Birde aklımda bot için bir konu var PM ile yazıyorum şimdi size.

Bilgilendirme için teşekkürler. Birde aklımda bot için bir konu var PM ile yazıyorum şimdi size.
Cevaplandırdım.
Ustam Tmm sinirlendim biraz ok bende 34 yaşındayım ama ustam kaç defadır 720p oalyını açıp kapatıyonuz açıp kapatıyonuz videolarımızı ona göre ayarlıyoruz devamını konuşmak için pm atıyom ok
Önemli değil üstadım. 480p olayı kalıcı ama renderda kalıcı sadece, yt to yt de şimdi bir ayar yapacağız 720p atabileceksiniz.

Kolay gelsin.

rendere gerek yok hocam direk 720p atsın yeterli.izleyecilerin çoğu kaliteye bakıp geliyor kanala.4K videolar çıktı biz 720p ye razıyız

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri