Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Merhaba,

Tüm desteklere dönüş sağlanmıştır.

İyi Çalışmalar.

Bota ekli baya kanal vardı ondan dolayı takip edemedim ama şimdi kanalların sayısını düşürünce farkettim ki TAKİPÇİ kısmı tam olarak çalışmıyor. Örnek 9 kanal takip ediyorum bu kanallar günde toplam 15 video atıyorsa benim kanala 4-5 video ya kopyalıyor ya kopyalamıyor.

Ayrıca kanal kopyala kısmından kanal çektiğimde çoğu videoyu kopyalama yapmadığını da gördüm.

Tüm bu sorunların en kısa sürede giderilmesini, bu zamana kadar kanallara video çekilmediği veya eksik video çekildiği için zaman kaybı ve videoların seri şeklinin bozulduğundan tekrar kanalları güncellemem gerekeceğinden bota ilave gün ekleme yapılmasını rica ediyorum.
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

BOL KAZANÇLAR...

api alımında sorun mu var ? destekten ekran görüntüsü attım hocam.

yükleme sorunu devam ediyor 2 saattir yükleme yapmıyor ilgilenebilirseniz

Bota ekli baya kanal vardı ondan dolayı takip edemedim ama şimdi kanalların sayısını düşürünce farkettim ki TAKİPÇİ kısmı tam olarak çalışmıyor. Örnek 9 kanal takip ediyorum bu kanallar günde toplam 15 video atıyorsa benim kanala 4-5 video ya kopyalıyor ya kopyalamıyor.

Ayrıca kanal kopyala kısmından kanal çektiğimde çoğu videoyu kopyalama yapmadığını da gördüm.

Tüm bu sorunların en kısa sürede giderilmesini, bu zamana kadar kanallara video çekilmediği veya eksik video çekildiği için zaman kaybı ve videoların seri şeklinin bozulduğundan tekrar kanalları güncellemem gerekeceğinden bota ilave gün ekleme yapılmasını rica ediyorum.

BOL KAZANÇLAR...

Destekten yazdığıma karşılık "sorun çözülmüştür" demişsiniz ama sorun hala devam etmektedir.

Kanal takipten video yükleme yapmamaktadır ve bu uzun süredir böyledir. Sorunun giderilmesini ve mağdur olduğum günleri bota eklemenizi rica ediyorum.

BOL KAZANÇLAR...

yükleme sorunu 1 haftadır devam etmekte destekden cvp gelmemektedir

botun internet sitesi bile çalışmıyor şuanda. Artık teknik servisi kestiler sanıyorum. Hiç kimse ilgilenmiyor panelden cevap 2 gun sonra verılıyor hatalarda cozulmemıs oluyor. Dünya para ödüyoruz ama kulanamıyoruz bu nasıl hizmet anlamadım ki. Yardım bekliyoruz yetkililerden. Buraya şikeyet konusu açmak istemiyorum

Sistemimiz tüm sorunlarından arınmıştır.

Yeni yıla yeni projeleler gerekli
Botextra.com
Botmarketi.com
Seouzmani.com.tr
Uploadextra.com
Turkcespin.com

markalarımızda geçerli %20 indirim kuponunuz BX-YENI2018 ile 2018'in en güzel projelerini sizden bekliyoruz.
Yeni yılınız kutlu olsun!

Bot şu anda stabil çalışıyor mu arkadaşlar ? Almayı düşünüyorum.

Bot şu an stabil mi kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi ?

+ Bot sahibine sorum ise;
*bi kanaldaki yeni yüklenen videoları hergün kontrol et ve kanalıma yükle özelliği var mı?
*render var mı ? ya da videoların sonuna ek süre ekle vs. ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri