Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İşaretlemeyi yaptıktan sonra sayfanın en altında kaydet tuşuna basıyormusunuz hocam, bende şuan bir sorun görünmüyor.
Arkadaşlar yatmadan önce bir son bakayım istedim, işlemler iyi gidiyor, sorularınıza ve teknik desteklere sabah bakacağız yine.
İyi çalışmalar şimdilik.
Videolara Açıklama Etiket eklemiyor, bu çok önemli bir sorun, çözer misiniz rica etsem.
test amaçlı bir video çektim bir siteden fakat ışık eklemedi çerceveyi denedim onuda eklemedi düz bir şekilde attı ayarları doğru yaptığımdan eminim
Tabi kayıt olun kullanıcı adınızı yazın buraya ekleyelim süre.hocam deneme sürümü verebilir misiniz?
Nedir üstadım aldığınız sorun pm atın bana bakalım.siteye giriş yapamıyorum
Düzenle bölümünden küçük resim ekleyebilirsiniz.Hocam videoların kalitesi çok güzel. Ancak bot videolara küçük resim eklerse izlenme oranı daha da artacaktır.
Videolara Açıklama Etiket eklemiyor, bu çok önemli bir sorun, çözer misiniz rica etsem.
Hocam burada ne sorun yaşıyorsunuz bi detaylı destek açarmısınız, ben deneme yapıyorum hepsinde sorunsuz bir şekilde ekleme yapıyor sistem.Bu sorun hallolursa bende alacm bottan
Üstadım sırayla bakıyorlar destek taleplerine, bana bi pm atın email adresinizi kontrol sağlıyım.Hocam tabi ki kayıt ediyorum yahuu o kadar cahil olsam youtube ile botla ne işim olur17 - 18 yıllık bilgisayar mühendisiyim
Hocam günaydın benim sorunumla halen ilgilenilmemiş![]()
Bu ayar çekilmiş hali üstadım, bu özelliklere bu fiyatlar neredeyse sunucu maliyetine geliyor zaten.Hocam fiyat özelliklere göre çok geldi ya, 100 TL ye 3 aylık gold vardı heralde, alacaktım ondan, yeni aylık fiyatlar biraz fazla değil mi ? Mesela ilk pakette hiçbir özellik yok 25 TL sadece upload yapıyor, bot muhteşem olsa da bence bi ayar çekilmeli![]()
Hocam bana pm atın skype üzerinden görüşelim, bir ayarınızı yapamıyorsunuz çok belli.aynı sorunu bende yaşadım. dün deneme almıştım tek video editleyemedim. bot hakkında hiçbir fikrim oluşmadı maalesef.
dünya engelini geçebilirsem kesin alırım
Arkadaşlar;
1 ) Video editörü uygulamama dolayısı ile engel geçmeme sorunu çözüldü
2 ) videoların sonunda gelen - yotube ibaresi kaldırıldı.
Etiketlerle ilgili bişey vardı onu test ettim fakat bulamadım bi sorunu olan birisi bana pm atarsa ona da bakacağız.
Destek de açtım, Youtube Bot bölümünden kanal çekince açıklama ve etiketsiz ekliyor, şimdi ben de tekrar deneyeceğim sorun devam ediyorsa yollucam kanalı hocam.
YT to YT kanal çekerken açıklama ve etiketsiz atıyor kanala videoları.
Ayrıca özgünelştirme sistemi nasıl işliyor? Kanalı ekledim, özgünleştirme ayarlarımı yaptım, YT to YT kanal çekerken videolar listelendi, özgünleşmiş halde mi listelenmiş oluyor.
Tüm bunların yanında en önemlisi açıklama ve etiketsiz atması videoları.
Sorunu düzelttik üstadım.
Açıldı demohocam 1 günlük deneme alabilirmiyim bitince plat paketten alıcam k.adı: tgrlclskn
kayıt olup buraya kullanıcı adınızı yazın demo açalım.denemeleri açarmısınız hocam 1-2 kanal deniyim bakayım özellikleri vdsden dahamı rahat gelecek![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.