Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam fgorkem kullanıcı adına demo alabilir miyim? Ayrıca bir sorum olacaktı garanti banka havalesi ile 100 tl lik pakedi almak istediğimde

Toplam 100 TL
BankaHavalesi Komisyonu %0 0 TL
Ödenecek Tutar 110 TL

yazıyor. 1 aylık diamond paket için 100 TL mi 110 TL mi yatırmamız gerekli pek anlayamadım, açıklayabilir misiniz

İlk izlenimim eğer çok kanal çok video çalışıyorsanız diamond paket almaya mecbursunuz. Hız pek tatmin etmedi beni 50 videoluk havuz 4 saatte boşalıyor yaklaşık. Genel olarak özelliklerini kullanımını beğendim. Eğer 1-2 gün içinde kanallarda herhangi bir sıkıntı çıkmazsa diamond pakete yükselteceğim.

Aynen öyle havuzda çok bekliyor ve yavaş geldi..Ama özellik olarak belli gelişmiş bi bot..

İlk izlenimim eğer çok kanal çok video çalışıyorsanız diamond paket almaya mecbursunuz. Hız pek tatmin etmedi beni 50 videoluk havuz 4 saatte boşalıyor yaklaşık. Genel olarak özelliklerini kullanımını beğendim. Eğer 1-2 gün içinde kanallarda herhangi bir sıkıntı çıkmazsa diamond pakete yükselteceğim.

sanırım boyutu büyük kaliteli video çalışıyorsunuz bende 50 videoluk havuzu 1 saatte bitiriyor. ya da botun yavaşladığı bir ana denk geldiniz. bor çok iyi de benim sorunum kanalın kapanması. bota bağladığım kanallar kapanıyor. benim çalışma sistemimle ilgisi sıkıntı var sanki. öneride bulunacak var mı. kanalları nasılş bağlamalıyım. özellikle botu sıkıntısız kullananlardan öneri bekliyorum

sanırım boyutu büyük kaliteli video çalışıyorsunuz bende 50 videoluk havuzu 1 saatte bitiriyor. ya da botun yavaşladığı bir ana denk geldiniz. bor çok iyi de benim sorunum kanalın kapanması. bota bağladığım kanallar kapanıyor. benim çalışma sistemimle ilgisi sıkıntı var sanki. öneride bulunacak var mı. kanalları nasılş bağlamalıyım. özellikle botu sıkıntısız kullananlardan öneri bekliyorum

Evet boyut olarak büyüklerdi.

Bu Botu Aldımda Begenmedim Daha Yeni Aldım Satın Almak İsteyen Arkadşalar Varsa Daha yeni aldım isterseniz satayım . :( . Yapamadım Karışık Geldi

Havuzda beklemek zaman kaybı hocam bi çözüm bulun havuz işi mantıklı olmadı 15-45 dakkika bekliyoruz yeri geliyor boş zamanımız gidiyor havuzu eritmeden içerik zaten eklenmiyor..

havuz sayısı yetersiz.sürekli beklicekmiyiz böyle pcde.20 videoyu hepsi 5er dklık atamadı;1 saaat sonra atsa nolacak boşa yine.Ben 10 kanal bağlayıp aynı anda 30-40ar tane atmak istiyorum.6-7 saatte atsın eyvallah ama böyle pc başında bekletmesin tek tek yüklemesini..

Hasan Hocam Havuzdaki problem şu yazılım algoritması her videoyu beklemeye alıyor tek process çalışıyor. Bekliyor 1tane yüklüyor sonra tekrar sıra bekliyor 1 tane yüklüyor döngü bu şekilde oldukça verimsiz oluyor. Örneğin bekleme olsa bile aynı anda çoklu process işleme girmeli. Bot kullanıyoruz çünkü mantığı çoklu spma kanal yapabilmek, aynı anda çoklu ve hızlı işlem fakat bu şekilde başında bekleyip güne 1-2 kanal zor atılır. Acil bu konuda gerekeni yapmanı rica ediyorum. Hız ve zaman bizler için çok önemli bir etkendir. Sonuçta paket başına bir havuz tahsis ediyorsun o havuzdaki video sayısı hakkı kadar aynı anda anlık yüklemeyi yapabilmeli ben havuzda her bir videoyu tek tek bekleyeceksem o zaman havuzun bir mantığı olmuyor 1 videolu havuzda aynı 100 videolu havuzda aynı sistemle çalışıyor.

Son düzenleme:
Hasan Hocam Havuzdaki problem şu yazılım algoritması her videoyu beklemeye alıyor tek process çalışıyor. Bekliyor 1tane yüklüyor sonra tekrar sıra bekliyor 1 tane yüklüyor döngü bu şekilde oldukça verimsiz oluyor. Örneğin bekleme olsa bile aynı anda çoklu process işleme girmeli. Bot kullanıyoruz çünkü mantığı çoklu spma kanal yapabilmek, aynı anda çoklu ve hızlı işlem fakat bu şekilde başında bekleyip güne 1-2 kanal zor atılır. Acil bu konuda gerekeni yapmanı rica ediyorum. Hız ve zaman bizler için çok önemli bir etkendir.
Kesinlikle katiliyorum havuzda 400 video var kac saattir atamadi

@Lastwisher hocam fgorkem kullanıcı adına demo alabilir miyim? Ayrıca bir sorum olacaktı garanti banka havalesi ile 100 tl lik pakedi almak istediğimde

Toplam 100 TL
BankaHavalesi Komisyonu %0 0 TL
Ödenecek Tutar 110 TL

yazıyor. 1 aylık diamond paket için 100 TL mi 110 TL mi yatırmamız gerekli pek anlayamadım, açıklayabilir misiniz
Orada sanırım sistemin kafası karışmış, banka havalesinde normalde komisyon almıyoruz, 100tl yatırmalısınız, demo açtım.
Dün itibari ile bir sorun olmuş, bir çok sunucu çalışmamış, şimdi düzelttim hızlı bir şekilde yükleyecektir.
Aynen öyle havuzda çok bekliyor ve yavaş geldi..Ama özellik olarak belli gelişmiş bi bot..
Dediğim gibi sanıyorum dünkü sorundan kaynaklanıyor.
Size anlattığım şekilde kullanırsanız sorun yaşamayacağınızdan eminim.
Evet boyut olarak büyüklerdi.

Havuzda beklemek zaman kaybı hocam bi çözüm bulun havuz işi mantıklı olmadı 15-45 dakkika bekliyoruz yeri geliyor boş zamanımız gidiyor havuzu eritmeden içerik zaten eklenmiyor..
15dk sonra da hepsini ekliyor birden.
BEncede Havuz Olayı Çook Saçma ya .
Havuz olayı herkesin adaletli bir şekilde kaynakları kullanabilmesi için gerekli üstadım.
oguguz kullanıcı adım demo alabilirmiyim teşekkürler..
Tabi açtım hesabınızı.
havuz sayısı yetersiz.sürekli beklicekmiyiz böyle pcde.20 videoyu hepsi 5er dklık atamadı;1 saaat sonra atsa nolacak boşa yine.Ben 10 kanal bağlayıp aynı anda 30-40ar tane atmak istiyorum.6-7 saatte atsın eyvallah ama böyle pc başında bekletmesin tek tek yüklemesini..
Sanıyorum sizde dünkü soruna denk geldiniz.
Hasan Hocam Havuzdaki problem şu yazılım algoritması her videoyu beklemeye alıyor tek process çalışıyor. Bekliyor 1tane yüklüyor sonra tekrar sıra bekliyor 1 tane yüklüyor döngü bu şekilde oldukça verimsiz oluyor. Örneğin bekleme olsa bile aynı anda çoklu process işleme girmeli. Bot kullanıyoruz çünkü mantığı çoklu spma kanal yapabilmek, aynı anda çoklu ve hızlı işlem fakat bu şekilde başında bekleyip güne 1-2 kanal zor atılır. Acil bu konuda gerekeni yapmanı rica ediyorum. Hız ve zaman bizler için çok önemli bir etkendir. Sonuçta paket başına bir havuz tahsis ediyorsun o havuzdaki video sayısı hakkı kadar aynı anda anlık yüklemeyi yapabilmeli ben havuzda her bir videoyu tek tek bekleyeceksem o zaman havuzun bir mantığı olmuyor 1 videolu havuzda aynı 100 videolu havuzda aynı sistemle çalışıyor.
Üstadım teker teker atsa 1 yılda sıra gelmez :) anlık 100 er 100er ekliyoruz ancak yetişiyor.
Kesinlikle katiliyorum havuzda 400 video var kac saattir atamadi
Dünkü soruna denk geldiğinizi sanıyorum.

Arkadaşlar şu anda tüm serverlar up durumda, bir deneyin bakalım bu gün nasıl sonuç alacaksınız.

İyi çalışmalar.

PS : lisans bittikten sonra havuz ve takipçiler kalıyordu. bu sorun giderildi.

Hasan hocam şuan tüm havuzdaki videolarım aynı anda işleme girdi. Eline sağlık. Bu istikrarla devam :)

@Lastwisher aynen şuan video yükleme sorunu düzeldi. ama havuzdaki yetersizlik miktarı hala biraz can sıkıcı :)havuz yerine belli bir video limiti getirilse günlük daha iyi olur aslında. birde hocam 2 dkda 3 dkya 5 dk da bir yükleme seçeneği falan koyulabilir mi acaba ?

@Lastwisher aynen şuan video yükleme sorunu düzeldi. ama havuzdaki yetersizlik miktarı hala biraz can sıkıcı :)havuz yerine belli bir video limiti getirilse günlük daha iyi olur aslında. birde hocam 2 dkda 3 dkya 5 dk da bir yükleme seçeneği falan koyulabilir mi acaba ?

Kesinlikle katılıyorum [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] 3-5dk aralıkla yükleme gelmeli şu an en az yarım saatte atma var bu süre çok

Bu şekilde performans olduktan sonra aynı anda işleme girdikten sonra havuz iyi hocam. Limitler bize uymaz :)

Bir dha önerilerim olacak.Toplu şekilde açıklama eklemek istiyorum ben videoları yükledikten sonra o ayarı bulamadım yada yok sanırım.Birde Kanallarım kısmından tıkladığımız zaman bizim youtube kanalımıza yollasın.onuda bulamadım yada yok .hocam bunlarıda yaparsan çok şeker olur günü kurtarmak adına :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri