Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Warning: session_start(): The session id is too long or contains illegal characters, valid characters are a-z, A-Z, 0-9 and '-,' in /home/uploadextra/public_html/app/index.php on line 6

Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/uploadextra/public_html/app/index.php:6) in /home/uploadextra/public_html/app/index.php on line 6

Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/uploadextra/public_html/app/index.php:6) in /home/uploadextra/public_html/app/index.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/uploadextra/public_html/app/index.php:6) in /home/uploadextra/public_html/app/index.php on line 26

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/uploadextra/public_html/app/index.php:6) in /home/uploadextra/public_html/app/lib/main.php on line 118

Firefox ile böyle hata alan var mı ? Chrome ile sorunsuz giriş yapılıyor.Firefox bu hatayı veriyor

Arkadaşlar VPS sistemi kullanıpda yavaşlık olan varmı ? Anlık +3 hak diyor fakat ben anlık 1 tane yükleyemiyorum.Bu ne yavaşlıkdır yahu ? Ayrıca takipçi sınırsız olması gerekmiyor mu ?

1 video inat etti sil yükle sil yükle 3-4 kere denedim :) diğerleri 2 seferde falan işlendi :)

bütün akşam ugraştım 23-25 videoyu yükleyebilmek için.şu saat oldu,yükleyebildigim 12 video olmuş.daha fazla ugraşamıycam,klasik pazar günü sorunu.botu aldıgım ilk günden itibaren,sorunsuz video yükleyebildigim 1 tek pazar günü geçirmedim.yine istikrarımızı bozmadık :p

bütün akşam ugraştım 23-25 videoyu yükleyebilmek için.şu saat oldu,yükleyebildigim 12 video olmuş.daha fazla ugraşamıycam,klasik pazar günü sorunu.botu aldıgım ilk günden itibaren,sorunsuz video yükleyebildigim 1 tek pazar günü geçirmedim.yine istikrarımızı bozmadık :p

Diğer 6 gün hiç bir konuda sorun yaşamıyorsun değil mi hocam ?

Diğer 6 gün hiç bir konuda sorun yaşamıyorsun değil mi hocam ?

pazar harici sorun yaşadıgım hemen hemen hiç olmadı.genel olarak memnunum bottan,sadece pazarları off günü arkadaşın heralde.çalışanların tatil yapmasına bişey demiyorum ama bot neden tatil yapıyor her pazar,onu bi türlü çözemedim :p

pazar harici sorun yaşadıgım hemen hemen hiç olmadı.genel olarak memnunum bottan,sadece pazarları off günü arkadaşın heralde.çalışanların tatil yapmasına bişey demiyorum ama bot neden tatil yapıyor her pazar,onu bi türlü çözemedim :p
hocam bottunda bi tatil hakkı yokmu ayıp ediyon valla

Upload hatası
Upload hatası
Upload hatası
Upload hatası
Upload hatası
Upload hatası

Üstat uzun zamandır ara vermiştim youtube işlerine (4-5 ay kadar)siteye bi girip kontrol edelim dedik sen bot yapmışsın.Müsadenle bir günlük deneme isteyecektim.Tabii mümkünse

birde sitede değişik hallerde satışlar var denemeyi hangisi üzerinden vereceksin? 45 lik paketmi 60 lık mı yoksa 100 lük mü ? Diğerlerinden bahsetmiyorum)))

Edit: sitelere backlink kasmak yasaktır.

deneme yapabiliyoz mu ? Hocam
Tabi siteye kayıt olup, kullanıcı adınızı açın ekleyelim, demolar Gold paket üzerinden ama daha düşük havuz ile veriliyor.
@marcustanley @Alex @fatihbaz @yakamoz01 @cgtyshn @ITPRO @yakamoz01 @different46 yahu gençler siz bu botu aktif kullanan insanlarsınız bu kanal ekleme limitinden sadece ben mi şikayetçiyim ? bunu sitem etmek için demiyorum bota zaten piyasadaki tüm botlardan fazla para veriyoruz en azından yeni gelen tüm vps paketlerine sınırsız kanal ekleme gelmesi gerekmezmi ? makinenin parasını veriyoruz sonuçta kendi makinemizde kimseyi etkileyen bi durum yok extra bi para talep etmeyede gerek yok yanlışsam düzeltin . kanalı siliyoruz sistemden yenı kanala yukleme yapabilmek için 2 gun sonra sildiğimiz kanala giriyoruz para v.s işlemleri yapmak için bi bakıyoruz eşleşen var videoyu sil tekrar bota ekle tekrar yükle bu işlemi yapmaktan tek ben mi sıkıldım yani
Üstadım, eğer kanallar sınırsız olursa bu durumda paketlerin bir anlamı kalmamış oluyor. Malesef ki bu kanalların, yüklemelerin vs.. hepsinin maliyetleri var.
Botta sorun mu var videoların bazılarını atmıyor hata veriyor.
Warning: vsprintf(): Too few arguments in /home/uploadextra/public_html/app/template/userpanel/logs_table.php on line 48

kanalı komple kopyalamayı yapmıyor. İlk aldığımda yapıyordu. Fakat şu an kanal linkini alıyorum yine 1 adet video geliyor.

Video atabilen var mı arkadaşlar şuanda attığım videoların yarısından çoğu işleme başlandı diye kalmış?

PC'den yükleme yaparken Upload hatası alan varmı?

2 gündür alıyorum bu hatayı

ftp yukleme botlar her yerden vermeye basladı :S

Arkadaşlar sunuculardan birisinin hdd dolmuş bir şekilde, bundan dolayı o sunucuya denk gelen arkadaşların yüklemelerinde sorun olmuş, şimdi o sorunu düzelttik. Yüklemelere devam edebiliriz.

İyi çalışmalar.

Tabi siteye kayıt olup, kullanıcı adınızı açın ekleyelim, demolar Gold paket üzerinden ama daha düşük havuz ile veriliyor.

Üstadım, eğer kanallar sınırsız olursa bu durumda paketlerin bir anlamı kalmamış oluyor. Malesef ki bu kanalların, yüklemelerin vs.. hepsinin maliyetleri var.

İyi çalışmalar.

evet hocam saçma bi durum oluyo bizde botu değiştirme kararı aldık

bot engel geçiyo ama kırpınca kalite çok bozuluyor 720 den 240 kadar falan düşüyo bazı videolarda .. kendi çerçevemizi ekleme olayı gelir mi hocam ?? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

bot engel geçiyo ama kırpınca kalite çok bozuluyor 720 den 240 kadar falan düşüyo bazı videolarda .. kendi çerçevemizi ekleme olayı gelir mi hocam ?? @Lastwisher
Üstadım kalitede bir değişiklik yapmıyoruz, ne geliyor ise input onula çıkış yapıyoruz, youtube öncelikle düşük kalitesini yapıyor videonun 1-2 saat sonra girerseniz youtube a o videonun diğer kalitelerininde geldiğini görebilirsinzi. Kendi çerçeveniz olayı listemizde.

baska bot kullaniyom ama dùnya engeli gecemiyorum bunda nasil..bide istedigim siteden video atabilirmiyim..son olarak bunlar icin hangi paket iyi olur..cvb veren olursa sevinirim

Üstadım kalitede bir değişiklik yapmıyoruz, ne geliyor ise input onula çıkış yapıyoruz, youtube öncelikle düşük kalitesini yapıyor videonun 1-2 saat sonra girerseniz youtube a o videonun diğer kalitelerininde geldiğini görebilirsinzi. Kendi çerçeveniz olayı listemizde.

hocam biliyorum youtube bekledikçe kalite yükseldiğinin ama benim attığım videolar dün yüklendi benim asıl dediğim video zoom olayı yani kırpmadan videoyu yakınlaştırma camtasia kullananlar bilir , o şekilde kalite düşmüyor ve ışık vs geçmeyen engeller geçilebiliyor , video kırpmada doğal olarak video frame azaldığı için kalite düşüyor bundan bahsediyorum ..bu zoom olayı ile sona süre eklme olayı geldiği gün dedicated makine almayı düşünüyorum ..

hocam biliyorum youtube bekledikçe kalite yükseldiğinin ama benim attığım videolar dün yüklendi benim asıl dediğim video zoom olayı yani kırpmadan videoyu yakınlaştırma camtasia kullananlar bilir , o şekilde kalite düşmüyor ve ışık vs geçmeyen engeller geçilebiliyor , video kırpmada doğal olarak video frame azaldığı için kalite düşüyor bundan bahsediyorum ..bu zoom olayı ile sona süre eklme olayı geldiği gün dedicated makine almayı düşünüyorum ..

Bende dedicated için zoom u bekliyorum hocam söylediklerinize katılıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri