Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Demo hesabi aldim fakat ne yaparsam yapayim video ne kadar kirpsamda,hizlandirsamda unleme dusuyor.Merak ettigim Sunucu ile ozel ip alinca bu durum ortadan kalkacak mi ? @
Lastwisher

Anladım üstadım takipçi konusunu bi düşünelim tekrardan.

Hocam ben botunuzu satın almayı düşünüyorum ancak sizin botta bildiğim kadarıyla süre dondurma yok.

Ben genelde hafta içi 3-4 gün müsait olamıyorum dolayısıyla botun günü boşu boşuna gitmiş oluyor.

Bu yüzden süre dondurma gibi bir özellik yapsanız kullanamayacağımız günler süremizi dondursak çok iyi olur.

Tahminimce benim gibi olanların sayısı az değildir.

Bunu yapar mısınız ? Yaparsanız ne zaman yaparsınız ?

Demo hesabi aldim fakat ne yaparsam yapayim video ne kadar kirpsamda,hizlandirsamda unleme dusuyor.Merak ettigim Sunucu ile ozel ip alinca bu durum ortadan kalkacak mi ? @
Lastwisher

hocam duyduguma göre kanal bikez karalisteye alınırsa,attıkların ünleme düşüyorsa kendi evindeki halının videosunu çekip atsan yine ünleme düşüyormuş.temiz bi kanalda deneme yapıyorsan bilemem tabi.

hocam duyduguma göre kanal bikez karalisteye alınırsa,attıkların ünleme düşüyorsa kendi evindeki halının videosunu çekip atsan yine ünleme düşüyormuş.temiz bi kanalda deneme yapıyorsan bilemem tabi.

Kanal tertemiz dun kendi ellerimle yeni actim.Onayli.Ne yaparsam yapayim ( 6 adet unlem gecme sistemi,video hizlandirma,siyah beyaz) hicbiri ise yaramiyor direk unlem aliyorum demo hesabinda.Bu yuzden suphe oldu acaba lisans alsam aynisi mi olacak diye.Ayrica ben VPS ile direk hizli gecis yapmayi dusunuyordum.Bakalim [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] cevap bekliyorum.Kendime ozel ip alsam bu durum olacak mi acaba ? Baska bot ile bu islemleri yapmadan sadece video sonuna aynisini ekleyerek unlem gecebiliyorum ayni videolarda.

destekten yazdım burdan da yazayım. Videoların sonuna süre ekleme seçeneği getirirseniz bu bot tadından yenmez.

artı botlarda arama yaparken özellikle youtube botunda süreye göre arama da getirilmeli....

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam ip satın alırken lokasyon seçebilirmiyiz ve aldığımız ipnin nosunu görebilirmiyiz?

hocam vpsler cıktıgından beri normal hesabım cok yavaşladı. 20 saatten fazladır yuklenemyen videolar var. hız takviyesi yapılacak mı normal hesaplara.

Arkadaşlar tüm istekleri not alıyorum. Sitede 1 saatlik bir işlem yaptık o sırada ulaşamadınız sanıyorum.

Deneme alabilirmiyim

Arkadaşlar tüm istekleri not alıyorum. Sitede 1 saatlik bir işlem yaptık o sırada ulaşamadınız sanıyorum.

Üstat uzun zamandır ara vermiştim youtube işlerine (4-5 ay kadar)siteye bi girip kontrol edelim dedik sen bot yapmışsın.Müsadenle bir günlük deneme isteyecektim.Tabii mümkünse

birde sitede değişik hallerde satışlar var denemeyi hangisi üzerinden vereceksin? 45 lik paketmi 60 lık mı yoksa 100 lük mü ? Diğerlerinden bahsetmiyorum)))

Edit: sitelere backlink kasmak yasaktır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
deneme isteyen arkadaşlar siteye gidip üye olsun sonrada üye oldugu k.adını buraya yazsın arkadaşlar.bot sahibi arkadaşta mesajınızı görünce deneme hesabınızı aktif edicek :)

Hocam dedicated serverda hiç bir sınır limit yok bildiğim kadarıyla..Dedicated server alınca da paket + dedicated ödeyeceğiz..Burada paketi Bronze alanla Diamond alan arasında ne fark olacak ? Yani ben dedicated server aldığımda tüm limitler kalkacaksa en düşük paketi alırım sonuçta.

Bir de sunucu özelliklerini biliyorum tahminen ne kadar render alır her gün ? Videolar 360p kalitesinde 15-50 dk arası videolar. Bu soruyu [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocaya da sorayım şuan kullanıyor bildiğim kadarıyla

Hocam dedicated serverda hiç bir sınır limit yok bildiğim kadarıyla..Dedicated server alınca da paket + dedicated ödeyeceğiz..Burada paketi Bronze alanla Diamond alan arasında ne fark olacak ? Yani ben dedicated server aldığımda tüm limitler kalkacaksa en düşük paketi alırım sonuçta.

Bir de sunucu özelliklerini biliyorum tahminen ne kadar render alır her gün ? Videolar 360p kalitesinde 15-50 dk arası videolar. Bu soruyu [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocaya da sorayım şuan kullanıyor bildiğim kadarıyla

Ben Diamond paketin üstüne dedicated aldım. Senin sorularını ben de düşündüm. Dedicated sana sınırsız havuz + aynı anda 10-15 video yükleme gibi büyük hız katıyor, sınırsız takipçi hakkın oluyor. Ancak kanal ekleme sınırı sanırım ana pakete göre belirleniyor yine emin değilim, onu bir soralım.

Uçuyor yüklemeler, 1080p render al istersen inanılmaz hızlı. o konuda şüphen olmasın.

[MENTION=13407]marcustanley[/MENTION] [MENTION=9020]Alex[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION] [MENTION=15969]cgtyshn[/MENTION] [MENTION=23075]ITPRO[/MENTION] [MENTION=8094]yakamoz01[/MENTION] [MENTION=13772]different46[/MENTION] yahu gençler siz bu botu aktif kullanan insanlarsınız bu kanal ekleme limitinden sadece ben mi şikayetçiyim ? bunu sitem etmek için demiyorum bota zaten piyasadaki tüm botlardan fazla para veriyoruz en azından yeni gelen tüm vps paketlerine sınırsız kanal ekleme gelmesi gerekmezmi ? makinenin parasını veriyoruz sonuçta kendi makinemizde kimseyi etkileyen bi durum yok extra bi para talep etmeyede gerek yok yanlışsam düzeltin . kanalı siliyoruz sistemden yenı kanala yukleme yapabilmek için 2 gun sonra sildiğimiz kanala giriyoruz para v.s işlemleri yapmak için bi bakıyoruz eşleşen var videoyu sil tekrar bota ekle tekrar yükle bu işlemi yapmaktan tek ben mi sıkıldım yani

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri