Demo hesabi aldim fakat ne yaparsam yapayim video ne kadar kirpsamda,hizlandirsamda unleme dusuyor.Merak ettigim Sunucu ile ozel ip alinca bu durum ortadan kalkacak mi ? @
Lastwisher
Lastwisher
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anladım üstadım takipçi konusunu bi düşünelim tekrardan.
Demo hesabi aldim fakat ne yaparsam yapayim video ne kadar kirpsamda,hizlandirsamda unleme dusuyor.Merak ettigim Sunucu ile ozel ip alinca bu durum ortadan kalkacak mi ? @
Lastwisher
hocam duyduguma göre kanal bikez karalisteye alınırsa,attıkların ünleme düşüyorsa kendi evindeki halının videosunu çekip atsan yine ünleme düşüyormuş.temiz bi kanalda deneme yapıyorsan bilemem tabi.
destekten yazdım burdan da yazayım. Videoların sonuna süre ekleme seçeneği getirirseniz bu bot tadından yenmez.
+ olarak ZOOM özelliğide getirilmeli. %10 zoom %20 zoom gibi
bot a girebilen var mı arkadaşlar bende şu an bağlantı sıfırlandı hatası veriyor?
Screenshot by Lightshot
Arkadaşlar tüm istekleri not alıyorum. Sitede 1 saatlik bir işlem yaptık o sırada ulaşamadınız sanıyorum.
Hocam dedicated serverda hiç bir sınır limit yok bildiğim kadarıyla..Dedicated server alınca da paket + dedicated ödeyeceğiz..Burada paketi Bronze alanla Diamond alan arasında ne fark olacak ? Yani ben dedicated server aldığımda tüm limitler kalkacaksa en düşük paketi alırım sonuçta.
Bir de sunucu özelliklerini biliyorum tahminen ne kadar render alır her gün ? Videolar 360p kalitesinde 15-50 dk arası videolar. Bu soruyu [MENTION=9020]Alex[/MENTION] hocaya da sorayım şuan kullanıyor bildiğim kadarıyla
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.