Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

haftasonları ilgilenmiyorlar botla. tıkanma oluyor sanırım. zaten botu 15 gün kullanabildiysek ne mutlu bize,kota mı var bilmiyorum ama ayın başında f-16 ayın sonunda kağnı arabası..
Hocam bunu öncesinde de arkadaşa söyledim ben bugünler için süre eklenmesi lazım ama eklenmiyorda her hafta sonu böyle oluyordu öncede. [MENTION=13218]aragon[/MENTION] saol hocam

abi şaka gibi bot çok güzel bir şekile kurulmuş fakat çok sorun oluyor.herkese 4 gün eklenmeli bence site hiç açılmıyor bazı zamanlarda çoğu zamanda sırada bekliyor video

Selam kardeşim çok güzel bot yapmışsınız ama sorunlara cevap vermiyorsunuz neden ? ben kaç gündür serverler bölümünden vps satın almak istiyorum ve hata veriyor 2 gündür de mesajıma cvp gelmedi.

Selam kardeşim çok güzel bot yapmışsınız ama sorunlara cevap vermiyorsunuz neden ? ben kaç gündür serverler bölümünden vps satın almak istiyorum ve hata veriyor 2 gündür de mesajıma cvp gelmedi.

hocam ticketlara cumartesi-pazar hariç hemen cevap veriyorlar çok ilgililer o konuda.

Merhaba destek bölümünden mutlaka cevap verilir, arkadaşların dediği gibi hafta sonuna denk gelmişsinizdir.
özel mesaj attım geri dönüş bekliyorm
Destek bölümüne yazarsanız çok daha sağlıklı olur.

İletişim ile ilgili arkadaşlar belirtmek istediğim bir konu var;
Bana pm atmanız yada konuya yazmanız malesef gözden kaçıyor çünkü sürekli destek bölümüne bakılıyor.

Destek bölümünü insanlar bizim öyle arada sırada baktığımız bir alan zannediyorlar sanıyorum. Geliştirdiğimiz sistemleri açık etmemek için genelde böyle şeyleri anlatmıyorum ama biraz izzah edeyim bizim destek sistemimizin nasıl çalıştığını.

Siz bir destek açtığınızda direk sıraya girersiniz. Biz bu sırada çalışma saatinde isek bir timer başlar biz bu timerda sizin desteği ne kadar zaman önce açtığınızı görürüz. Bu sıraya görede cevap veririz.

Destek mesajlarınız bize masaüstü bildirimi olarak ve cep telefonuna feed ile gelir. Eğer destek belirli bir rakamın üstüne çıktıysa yada bir kullanıcı fazla bekliyorsa hem bana hemde destek arkadaşlarıma uyarı gider. Eğer iş saatleri içinde halen bu destekde bir sorun varsa bana bildirim gelir ben gerekli soruna müdahil olurum. Bizim destek ekibimiz ofisimizde yani freelance vs.. değil. Destek gerçekten çok çalışıyor arkadaşlar.

Ama destek %100 yeterli mi derseniz hayır değil. Nasıl olmalı bence
7/24 canlı destek ekibi olmalı
7/24 telefon desteği olmalı
7/24 skype desteği olmalı
destek sadece destek bölümüne değil, forumlara - facebooka - twittera cevap verebilmeli.

Bunun için ne gerekli, tabiki 3 vardiya ekip gerekli. Ama malesef ki bu fiyatlarla bu desteği karşılamak mümkün değil. Önümüzdeki dönemde daha büyürsek mutlaka daha detaylı bir destek vermeyi istiyoruz.

Kolay gelsin.

Merhaba destek bölümünden mutlaka cevap verilir, arkadaşların dediği gibi hafta sonuna denk gelmişsinizdir.

Destek bölümüne yazarsanız çok daha sağlıklı olur.

İletişim ile ilgili arkadaşlar belirtmek istediğim bir konu var;
Bana pm atmanız yada konuya yazmanız malesef gözden kaçıyor çünkü sürekli destek bölümüne bakılıyor.

Destek bölümünü insanlar bizim öyle arada sırada baktığımız bir alan zannediyorlar sanıyorum. Geliştirdiğimiz sistemleri açık etmemek için genelde böyle şeyleri anlatmıyorum ama biraz izzah edeyim bizim destek sistemimizin nasıl çalıştığını.

Siz bir destek açtığınızda direk sıraya girersiniz. Biz bu sırada çalışma saatinde isek bir timer başlar biz bu timerda sizin desteği ne kadar zaman önce açtığınızı görürüz. Bu sıraya görede cevap veririz.

Destek mesajlarınız bize masaüstü bildirimi olarak ve cep telefonuna feed ile gelir. Eğer destek belirli bir rakamın üstüne çıktıysa yada bir kullanıcı fazla bekliyorsa hem bana hemde destek arkadaşlarıma uyarı gider. Eğer iş saatleri içinde halen bu destekde bir sorun varsa bana bildirim gelir ben gerekli soruna müdahil olurum. Bizim destek ekibimiz ofisimizde yani freelance vs.. değil. Destek gerçekten çok çalışıyor arkadaşlar.

Ama destek %100 yeterli mi derseniz hayır değil. Nasıl olmalı bence
7/24 canlı destek ekibi olmalı
7/24 telefon desteği olmalı
7/24 skype desteği olmalı
destek sadece destek bölümüne değil, forumlara - facebooka - twittera cevap verebilmeli.

Bunun için ne gerekli, tabiki 3 vardiya ekip gerekli. Ama malesef ki bu fiyatlarla bu desteği karşılamak mümkün değil. Önümüzdeki dönemde daha büyürsek mutlaka daha detaylı bir destek vermeyi istiyoruz.

Kolay gelsin.

Ben youtube botundan çok site botu ile ilgileniyor o yönlübir mesaj atmıştım

Dün Geceden beri hiç bir video başarılı şekilde yüklenemedi. Hatta Hafta sonuda aynı hata alındı. [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam bir bakabilirmisin. Şuandada Videolar yüklenmiyor.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] üstad, skype den de yazdım ama, hesaba giriş sorunu oluştu. Bir ilgili bakabilirmi lütfen.

Arkadaslar elindeki video ortasi imacrosu calisan var mi bi yere upload edip atabilir mi?
Bottan indiriyorum gene sorun olusuyor bende vds de duzenledi lastwisher ama sureyin 10 saat ayarlayinca gene sorun olustu simdi dr lastwishere ulasamiyorum? [MENTION=15365]YTuBeR[/MENTION] [MENTION=13218]aragon[/MENTION] [MENTION=14364]Trainer[/MENTION] [MENTION=8008]Titan[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri