Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

siteye akşama doğru denemiştim şimdi gene denedim sisteme girmiyor verdiği hata VeriTabanı bağlantı hatası remoteServer

VeriTabanı bağlantı hatası remoteServer

hocam [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] botextra siteniz kullanılabilir mi ?

arkadaşlar önceden sıkıntı yoktu tekrar alacağım ama bot sıkıntılımı şimdi ? Deneme 3 gün alabilirmiyim ? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Herhangi bir sıkıntı bulunmuyor malesef 3 günlük denememiz bulunmuyor.

Siteye akşam denemiştim, şimdi gene denedim sisteme girmiyor. Veritabanı bağlantı hatası remoteServer diye hata veriyor. İlgilenirmisiniz diyecemde bir haftadır foruma bağlanmamış lastwisher.

Hocam botu alalı 6 gün oldu dailymotionda 1 video bile atamadım.video yüklendi gösteriyor bikaç video sonrada limit diyor ne gelen video var ne giden.

Hocam destekten yazarsanız arkadaşlar sürekli orayı takip ediyorlar.

Merhaba arkadaşlar,

Destek konusunda bir güncelleme yapıoruz, burada konuları çok iyi takip edemediğimiz için canlı destek sistemi kurduk. Hafta içleri sabah 9 akşam 7 arasında canlı destek alabilirsiniz.

bota giremiyorum hocam...bu yazı cıkıyor

benim gibi giremiyen vrmı

bota giremiyorum hocam...bu yazı cıkıyor

benim gibi giremiyen vrmı

Bende de aynı sorun var.Gizli sekmeden girersen botun giriş ekranı çıkıyor ama hesabına girerken bu hatayı alırsın

Bende de aynı sorun var.Gizli sekmeden girersen botun giriş ekranı çıkıyor ama hesabına girerken bu hatayı alırsın
gizli sekmenden girmedende bot giriş sayfasına gelioo.ben kullanıcı adımı şifremi yazdıktan ve enter sonucunu yollamıstım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri