Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

genelde boyle sorun yasiyormusunuz ve yasadaginizda ne yapiyorsunuz ? bot sahibi ytpara kullanmiyor herhalde aktif ama cevap yok

Hocam botunuza yeni özellikler eklemeyi düşünüyormusunuz ? 2015 başında zoom özelliği gelebileceğini yazmıştınız bu konuda bir gelişme var mı acaba ?

Geçici olarak yaşanan problem için üzgünüz, şuanda problemi giderdik.
Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için stabilizasyon çalışması başlattık.
cgtyshn' Alıntı:
Hocam botunuza yeni özellikler eklemeyi düşünüyormusunuz ? 2015 başında zoom özelliği gelebileceğini yazmıştınız bu konuda bir gelişme var mı acaba ?

Malesef şuan için zoom konusunda bir gelişme bulunmamaktadır.

Not: Forumda aktif gördüğümüz zamanlarda sistemimiz bağlanıyor, bu nedenle aktif görüyorsunuz.

Son düzenleme:
Geçici olarak yaşanan problem için üzgünüz, şuanda problemi giderdik.
Bu tür sorunlarla karşılaşmamak için stabilizasyon çalışması başlattık.

Malesef şuan için zoom konusunda bir gelişme bulunmamaktadır. Not: Forumda aktif gördüğünüz zamanlarda sistemimiz bağlanıyor, bu nedenle aktif görüyorsunuz.

Not: Forumda aktif gördüğümüz zamanlarda sistemimiz bağlanıyor, bu nedenle aktif görüyorsunuz.

Hocam peki görsel eşleşen geçmek için önerileriniz nelerdir ? Video yükleme ayarları için örnek verebilir misiniz ?

Hocam peki görsel eşleşen geçmek için önerileriniz nelerdir ? Video yükleme ayarları için örnek verebilir misiniz ?

Merhaba,

Işık geçme 5, Opaklık %100, Hız %115 seçerek çoğu engeli geçebilirsiniz. Çok zorlu bir video çalıştırıyorsanız Işık geçeme'yi 6 olarak kullanabilirsiniz.

Bu seçeneklerle çoğu videoda ses /ünlem / eşleşen geçebilirsiniz . Bazı dünyaca ünlü videolar da bunlara dahildir. Örn: Gangnam Style videosunu hiçbir şekilde ünlem geçemezsiniz.

İyi Çalışmalar...

Son düzenleme:
Merhaba,

Bot şu anda normal bir şekilde çalışmaktadır.

İyi Günler.

Merhaba,

Bot şu anda normal bir şekilde çalışmaktadır.

İyi Günler.

merhabalar ben daha once sızın programı kullandım bır sey sorucam bu 45 tl lık 20 kanal yukleme pakedını alırsam 20 kanal yukledıkten sonra sılıp bı tekrar 20 kanal yukleye bılıyormuyum?

joeblack81' Alıntı:

merhabalar ben daha once sızın programı kullandım bır sey sorucam bu 45 tl lık 20 kanal yukleme pakedını alırsam 20 kanal yukledıkten sonra sılıp bı tekrar 20 kanal yukleye bılıyormuyum?
Merhaba,
Evet, uploadextrada kanal silme vardır. Silip tekrar kanalınızı ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Gerekli güncelleme yapılmıştır, hesaplara ekstra lisans süresi eklenmiştir.

İyi Çalışmalar.

http://app.uploadextra.com/

hocam siteye erişim sağlayamıyorum

app.uploadextra.com sayfası çalışmıyor

app.uploadextra.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

Site geç yanıt veriyor sebebi nedir (Vds dende denedim aynı sorun oldu)

Düzeldi gibi siteye saldırımı var bundan dolayımı böyle yapıyor hocam

1) "kanal ayarlarınızdan kanal korumayı kapatınız." kanal ayarlarından kapatıp tekrar kanal eklediğim halde hatasını alıyorum
2) hocam kanalı çek diyorum 400 videodan 70 80 tanesini listeye ekliyor gerisini neden çekmiyor ?

özelden hesab epostasını yazdım teşekkür ederim

Son düzenleme:
UploadExtra | Automatic youtube uploader

hocam siteye erişim sağlayamıyorum

app.uploadextra.com sayfası çalışmıyor

app.uploadextra.com ana makinesinin yanıt vermesi çok uzun sürdü.

Site geç yanıt veriyor sebebi nedir (Vds dende denedim aynı sorun oldu)

Düzeldi gibi siteye saldırımı var bundan dolayımı böyle yapıyor hocam

1) "kanal ayarlarınızdan kanal korumayı kapatınız." kanal ayarlarından kapatıp tekrar kanal eklediğim halde hatasını alıyorum
2) hocam kanalı çek diyorum 400 videodan 70 80 tanesini listeye ekliyor gerisini neden çekmiyor ?

özelden hesab epostasını yazdım teşekkür ederim

pm gönderildi.

Sağolun çok ayrıntılı pm gönderdiniz.

1 Aylık Platinium + VPS 8 GB ram paket alınmıştı iade durumu olmadı görüşümü beyan etmek isterim
"Site İçi Canlı Destek - 10 üzerinden 10
YTparada [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] in Desteği - 10 Üzerinden 1
Uploadextra Performansı - 10 Üzerinden 5"

Baltalama gibi anlaşılmasın kişisel yorumum budur iyi çalışmalar dilerim.

Son düzenleme:
Dün akşam vakitlerinde test amaçlı bir paket verildi , sadece yükleme yaptım kanallarda herhangi birşey yapmadım, test kullanıcısı kısıtlı oldugundan dolayı , genel anlamı ile kullanımı kolay bir bot , bana göre işlevini yaptı . Renderini denemedim .

Genel Kullanım Güzeldir. İyi Çalışmalar , Yakın Zamanda Birlikte Çalışabiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri