Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

woww :D bu denemeler iyi geçerse baya müşteri kaptın :D bende yarın bi deneme istiyebilirim :)

Bot piyasasında Pik Noktası oldu he, bunun bir ilerisi Robotlar oluyor artık :)

En kaliteli araçlar elimizin altında artık, kazanamayan kalmasın

deneme aktif edermisin: msitak

denene alabilrmiyim user: jamaican

Şuana Kadar Gördüğüm En Profesyonel Sunum Diyebilirim. Hemen Hemen Diğer Botlarla Aynı Özellikleri Taşıdığı Gözüküyor. Kullanılan Temalar ve Kullanım Kolaylığı Bu Temanın Artısı Olacak Gibi... Sormak istediğim Bir Konu Var;

Kanallar Arası Geçiş Demişsiniz Videonuzun Başında. Bu Kullanıcı için Sıkıntı Olacak Bir Durum Değil mi? Şahsen Ben Bir Kanalımdan Diğerine Geçerken Çerezleri Siliyorum Hatta Bazen IP Adresimi Bile Değiştiriyorum...

Ultra Profesyonel olmuş herşey, yok yok nerdeyse incelemeye devam :)

deneme hesabı almak istiyorum ama eger gold yada platin denemesi verecekseniz

deneme aktif edermisin: burakops

@Lastwisher hocam Lisansınız olmadan bu özellikleri kullanamazsınız.
yazıyor.

hocam şöyle bir özellik varmı örnein karşıdaki kanalın urlyi gireyoruz örn. günlük 50 videoyu otomatik olarak kendi kanalımıza çekiyor böyle birşey mevcutmu ayrıca günlük kanal başına kaç videoya kadar kapanma yok ona göre alayım hemen :)

mesela benim 50 kanalım var her birine günlük 50 video ayarladım böyle birşey mümkünmü

Deneme hesab alabilirmiyim: kingturk

deneme : zQrrQ

cidden güzel gibi gözüküyor. inşallah tahmin ettiğim kadar kullanımı kolaydır. alternatif olarak bu botuda alırım seri seri spaam :D

bot oldukça iyiye benziyor fakat;
para kazanma özelliği yok sanırsam :(
Video ortası reklamda yok gibi duruyor :(

ve son olarak bronze ve silver paketleri gereksiz ünlem geçmeyen bot kimsenin işine yaramaz :)

Gayet güzel gözüküyor göze de çok hoş geliyor. Fakat bence 1 aylık paketlerde olmalı.

deneme hesabı alabilirmiyim
jakabvo

Dünya genelli videoları %95 oranında kesin geçiriyor mu acaba ? Orasını anlamadım ben . Normal bir film dünya geneli verirken bu bot sayesinde geçiyoruz öyle mi . Ve ne yaparak geçiriyor acaba zoom mu çerçeve mi yani görüntü kalitesini ne kadar bozuyor acaba @Lastwisher

hocam öncelikle hayırlı olsun 1 günlük deneme hesabı alabilirmiyim

dreamblack

woww :D bu denemeler iyi geçerse baya müşteri kaptın :D bende yarın bi deneme istiyebilirim :)

Hayırlı olsun bot piyasası sarsılacak :D

Bot piyasasında Pik Noktası oldu he, bunun bir ilerisi Robotlar oluyor artık :)

En kaliteli araçlar elimizin altında artık, kazanamayan kalmasın

Arkadaşlar tek tek yazamıyorum skype, destek, pm vs.. dolmuş durumda toplu olarak cevaplandırayım.

Bütün demo hesapları açıldı.

Bol uploadlar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Kendi Botunu Yap özelliğini açıklayabilir misin? Ona göre paket alacağım.

İstediğimiz herhangi bir siteyi mi ekleyebiliyoruz bot olarak, bu özellik ne işe yarıyor açıklarsan sevinirim.

hocam merhaba denemek lazım anlattıklarınız göze hoş gözüküyor deneme üyelik alabilirmiyim

kullanıcı adı: bendenx

denemeyi aktif ederseniz deneyelim bakalım

Tabi kayıt olup kullanıcı adınızı yazın burada açalım hesabınızı

deneme alabilirmiyim
ıd:konats teşekkürler hayırlı olsun bu arada

Siteyi göçerttiniz he 2 dk da

Fatal error vermeye başladı Lisans alma sayfası

gerçekten çok iyi. her şey en kolay haliyle sunulmuş. tebrik ederim. youtube botu yapıyorum diye konu açtığında pek bir şey beklememiştim beni şaşırttın. ilk fırsattı en bomba paketi alıcam

kanal linki girip toplu cekme yok heralde ?

hocam böyle bir özellik yokmu örneğin farklı bir kanalı komple çekme özelliği (örneğin günlük bir limit belirlicez hergün o sayıda video çekicek o kanaldan kendi kanalımıza) ayrıca analystics verilerinide gösterse daha güzel olur gibi

deneme alabilirmiyim
ıd:konats teşekkürler hayırlı olsun bu arada
Açıldı demo hesabınız.
Siteyi göçerttiniz he 2 dk da

Fatal error vermeye başladı Lisans alma sayfası
Üstadım pm ile ekran görüntüsü atarmısınız inceleyelim.
kanal linki girip toplu cekme yok heralde ?
Var üstadım youtube botumuzda mevcut inceleyebilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 16:44 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

gerçekten çok iyi. her şey en kolay haliyle sunulmuş. tebrik ederim. youtube botu yapıyorum diye konu açtığında pek bir şey beklememiştim beni şaşırttın. ilk fırsattı en bomba paketi alıcam
Beğenmenize sevindim, hayırlı olsun şimdiden.
hocam böyle bir özellik yokmu örneğin farklı bir kanalı komple çekme özelliği (örneğin günlük bir limit belirlicez hergün o sayıda video çekicek o kanaldan kendi kanalımıza) ayrıca analystics verilerinide gösterse daha güzel olur gibi
Var üstadım öyle bir özellik arkadaş görmemiş sanıyorum.

1 aylik olsada alsak :D
hocam gercekten guzel bir sistem fakat fiyat 3 aylik oldugu icin alamiuorum :(

süper o zaman hayırlı olsun boş bi günümde deneme hesabı alırım hemen sonrada satın alırım çok harika bir bot başarılar şimdiden

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam sistem gerçekten güzele benziyor vize haftası olmasa hemen almak isterdim ben de ama 3 AYLIK olması iyi olmamış hocam en azından açılışa özel 2-3 ay boyunca alternatifler sunsanız çok daha iyi bir geri dönüş alacağınız kanaatindeyim. Bir de ilk paket için biraz daha özellik katsanız göze çok sade görünüyor :D Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri