Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Hocam oradaki ikona tıkladığınızda youtube kanalına yönlendiriyor zaten.

İşte en sevmediğim olay bu...

Her yerde belirtiyorum havuzunuzu nasıl kullanacağınızı, yetmez diye üzerine video çekiyorum yetmez diye üzerine alert koyuyorum.

Halen ne diyorsunuz,
"1 saattir yüklemiyor"
"süremiz boşa gidiyor"
bir de screenshot koyuyorsunuz etkili olsun diye.

Bu konuya giren diğer kullanıcılar "demekki bu bot bi saatte yükleme yapmıyor" diye düşünüyor,

O attığınız screen shotu keşke tam atsaydınız...

En üstte açık bir şekilde günlük belirttiğiniz limite ulaştığını yazıyor. Eğer daha fazla eklemek isterseniz, aşağıda havuz limitleri bölümüne girip günlük kaç tane eklemek istediğinizi yazabilirsiniz.

......
Buyur hocam yaptığın son düzenlemeden sonraki halimiz. 3saat oldu havuz hala sırada videolarla dolu Manuel yükleyeceğim. Bu şekilde botu kullanmaya gerek yok.Limitlerimde açık bu arada belirteyim.
AAAAABJRU5ErkJggg==

Son düzenleme:
Botun hızı mükemmel şuanda dünkü gibi değil umarım böyle devam eder.

Sanırım mesajım gözden kaçmış..

Bot sahibi yetkilisi Hocam

Şu mesajıma cevap verirseniz sevinirim.

Hocam bu eklenti olayında video indirme olayı her sayfada geçerli mi ?

Yani IDM gibi mi çalışıyor ?

İKinci olarak tanıtım videosunda ben kanal çekme olayını göremedim.

Toplu video yüklemek için illa url leri liste halinde girmek mi gerekiyor ?

Birde videoları birleştirme ve partlara ayırma olayını göremedim.

Ek olarak; Tanıtım videonuzda eşleşen, dünya engeli vs. engelleri aşmayı gösterseydiniz hoş olurdu. Belki videoyu kısa tutmak için yapmamışsınız ama bunu yapmanızı ve videosunu da yayınlamanızı şiddetle tavsiye eder ve beklerim.

Botun hızı mükemmel şuanda dünkü gibi değil umarım böyle devam eder.
Botun hızı mükemmelde hocam arkadaş sınırlama getirmiş aynı anda 3 video yükleniyor. uzun çalışıyorum 3 video 1.5 saat sürüyor. nasıl olacak.

İlk izlenim olarak bot gerçekten güzel şimdilik kanallarda kapanma filan olmadı herşey yolunda.Birde RESİM/SLAYT tarzında fotoları birleştirip özgün video oluşturma özelliği olursa çok güzel olur.

Hem uzun video çalışayım hemde anında yüklesin diyorsunuz arkadaşlar bilgisayarınızda 2 saatlik videoyu convertleyip yüklemek kaç saatinizi alır farkındamısınız? Botun şuanki işlemleri bana göre fazlasıyla hızlı mantıklı olmak lazım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hem uzun video çalışayım hemde anında yüklesin diyorsunuz arkadaşlar bilgisayarınızda 2 saatlik videoyu convertleyip yüklemek kaç saatinizi alır farkındamısınız? Botun şuanki işlemleri bana göre fazlasıyla hızlı mantıklı olmak lazım

Ne söylemek istediğimi anlamadan yorum yapıyorsun. Demek istediğim şu indirip işleyip yüklemesi 1.5 saat sürüyor hatta 2 saat sürsün problem değil. Ama aynı anda işlem 3 çekilmiş bu demek olurki 1.5 saatt 3 videonun işi bitmeden 4. videoya işlem yapmıyor.
bunu 24 saate vurursan 48 tane video atarsın bir günda kanalına sence spam yapan bizler için bu sayı normalmi düşün bi bakalım.

Hocam hangi video 1.5 saat sürüyor allahını seversen bana linkini atsana bende uzun çalışıyorum daha 1.5 saat işlem yaptığı video görmedim

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

1 tanesinin linkini atarmısın rica etsem

Botun hızı mükemmelde hocam arkadaş sınırlama getirmiş aynı anda 3 video yükleniyor. uzun çalışıyorum 3 video 1.5 saat sürüyor. nasıl olacak.

Onda mecbur kalmışlar sanırım yani haklılar kısa video çalışan da uzun çalışanın videosunun tamamlanmasını bekliyordu eski sistemde. Ama havuzlar gerçekten yetersiz kalıyor şuanki sistemde artırılması taraftarıyım.

Hocam hangi video 1.5 saat sürüyor allahını seversen bana linkini atsana bende uzun çalışıyorum daha 1.5 saat işlem yaptığı video görmedim

---------- Spam Engelliyici 20:35 ---------- Önceki Mesaj 20:34 ----------

1 tanesinin linkini atarmısın rica etsem

Hocam okuman yazmanmı yok 3 video 1.5 saat sürüyor diyorum indirmesi işlemesi yüklemesi diyorum varsın 2 saat sürsün sorun değil diyorum. Ama aynı anda 3 işleme izin verilmiş sıkıntı olan bu diyorum. hadi senin hatırın için tüm bu işlemler 30 dk olsun uçsun bu bot hesapla bakayım 24 saatte kaç video yapıyor .

Bende sana diyorumki 1.5 saat sürmez indirdiğin bi linki özelden at sana kaç dk sürdüğünü video çekerekte göstereyim

Bende sana diyorumki 1.5 saat sürmez indirdiğin bi linki özelden at sana kaç dk sürdüğünü video çekerekte göstereyim

30 dkya indirdim hocam yap hesabını gönder. ki imkanı yok 3 adet 1 saatlik videonun 30 dk da indirilip renderlanıp yüklenmeyeceğini herkes bilir ben senin için 30 dk yaptım ok.
24 saat hesapla video sayısını gönder.

Cepten açmıyor resim eve geçtiğimde görüşelim
Ben burda yaşadığım sıkıntımı sorunumu anlatıyorum hemen biriniz mutlaka atlıyosunuz yani bu botu ilk kullanan kişilerdenim ilk gün satın aldım bu 3 video kısıtı gelene kadar gayet bende memnundum ama şuanda havuzda 4 saattir bekleyen videolarım var yaşını başını almış adamım yalanmı konuşacağım.

Ekli dosyalar

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    13,9 KB · Görüntüleme: 48
Hocam beni yanlış anlıyorsunuz, şimdi bakın 1 video converlemek ne kadar sürdüğünü hepimiz biliyoruz bunu bize hizmet olarak sunmuşlar ben nimet olarak görüyorum ki benim bu şahısla bi menfaatimde yok övdüğüm için öyle anlaşılsın istemem, sunucu bazında çalışan sistemlerde bu sınırı koymaz ise dün yaşandı bu olay; havuza bi yığın uzun metfaj video atılmış sistem onları işlemekle meşkulken diğer kullanıcılar beklemiş, aynı durum sizin başınızada gelmiştir belki mantıklımı sizce ben 500 tane 2 saatlik video ekleyeceğim tüm herkes benim videoların işlemlerinin bitmesini bekleyecek, ben inanın bu bot çıktı çıkalı kanallarıma girip para kazanmaları açıp adsenseye bağlamaya yetişemez oldum, yarın bi gün deseki şu kadar sınırlı video atılacak o ne yapacağız, kişi başı sunucuda tahsis edilemez kirası vs yekün tutan şeyler bunlar emin olun. Kendisi yazdı zaten konuya bir kaç gün bakacağım sistemin durumuna stabilde limiti artırabilirim diye , hayırlı akşamlar beni yanlış anladınsa özür dilerim.

serverde render mi olurmus arkadas. Render isleriniz kendi bilgisayinizda yapin.

Hocam beni yanlış anlıyorsunuz, şimdi bakın 1 video converlemek ne kadar sürdüğünü hepimiz biliyoruz bunu bize hizmet olarak sunmuşlar ben nimet olarak görüyorum ki benim bu şahısla bi menfaatimde yok övdüğüm için öyle anlaşılsın istemem, sunucu bazında çalışan sistemlerde bu sınırı koymaz ise dün yaşandı bu olay; havuza bi yığın uzun metfaj video atılmış sistem onları işlemekle meşkulken diğer kullanıcılar beklemiş, aynı durum sizin başınızada gelmiştir belki mantıklımı sizce ben 500 tane 2 saatlik video ekleyeceğim tüm herkes benim videoların işlemlerinin bitmesini bekleyecek, ben inanın bu bot çıktı çıkalı kanallarıma girip para kazanmaları açıp adsenseye bağlamaya yetişemez oldum, yarın bi gün deseki şu kadar sınırlı video atılacak o ne yapacağız, kişi başı sunucuda tahsis edilemez kirası vs yekün tutan şeyler bunlar emin olun. Kendisi yazdı zaten konuya bir kaç gün bakacağım sistemin durumuna stabilde limiti artırabilirim diye , hayırlı akşamlar beni yanlış anladınsa özür dilerim.

Yok hocam bende bir çok konuda sizinle hem fikirim ürün güzel başarılı özellikleri iyi allah için emek harcamış lafım yok destekliyorumda fakat 3 lin sadece aynı anda çalışması uzun videolarda sıkıntı kısa olsa sorun değil hemen diğer sıraya geçiyor ama uzunda 3 video bitene kadar bekliyor 3videoda iyi zaman alıyor ve günlük atılabilecek video sayısı çok dip seviyede kalıyor.

---------- Spam Engelliyici 23:14 ---------- Önceki Mesaj 23:12 ----------

serverde render mi olurmus arkadas. Render isleriniz kendi bilgisayinizda yapin.
Botun kendi şablonları var hocam dünya engeli ünlem eşleşen için mecbur uyguluyorsun hem bilgisayarda yapacağından kat kat hızlı işlem yapıyor bizim konumuz farklı.

Uzun videolar için malesef bende bekliyorum bunun için bir düzenleme gelebilir beklemekten başka şansımız yok :)

Uzun videolar için malesef bende bekliyorum bunun için bir düzenleme gelebilir beklemekten başka şansımız yok :)

Bak şuan kısaları başlattım fişek gibi yüklüyor maşşallah böyle bir hız yok.Onun için sırada bekleme derdi yok 3 linkte olsa direk diğerine geçiyor çok güzel. Ama benim ekmeğimde uzun be kardeşim. ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri