Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Deneme almak için üye olup buraya kullanıcı adınızı yazın açalım.
55 de geçtiklerimde oldu bunun net bir rakamı yok kategoriye hatta aynı kategorideki farklı içeriklere göre bile değişebiliyor. Ama genel olarak en sağlamı benim gördüğüm ışık 6 opak %100 ama çalıştığın kategoride opak düşürerek kendi ayarını bulabilirsin.Dunya engeli olan videoda deneme yapmadim ama isik6 opak 72 gecmezmi
EmnGry kullanıcı adıyla sisteme giriş yaptım hocam demo alabilirmiyim.
07ibrahim07 nickimle sisteme üye oldum 1 günlük deneme süresinden faydalanmak istiyorum teşekkürler...
kral2241 kullanıcı adım
Tüm denemeleri açtım, iyi çalışmalar.
Dünya engeli geçmek için hangi ayarları kullanıyorsun dostum?
hız 115 opak %50 kullanıyorum dünya engelini geçemedi
Tüm denemeleri açtım, iyi çalışmalar.
hız %115 ışık 5 efekti opak %100 yap, eğer zorlu bir video ise ışık 6 opak %90-100 arası kesin geçer
hocam bu dedikleriniz videoyu bozuyormu?
5-10dk lık birşey atıp deneyin
İmkanım yok hocam devlet yurdunda kalıyorum sağolun eve çıkıcam önümüzdekı ay bu botu alıcam araştırma yapıyorum sadece![]()
Demo açıldı.Hocam hesap oluşturdum, demo alabilir miyim?
Kullanıcı Adı : Brazemia
Bir düzenleme yaptım kanal isimleri ile ilgili, imacros işi sırada yapacam ilk vakit bulduğumda.@Lastwisher
Üstadım kanalın adını düzenleyince bir süre sonra eski haline dönüyor. (Anladığım kadarıyla analystics güncelleyince otomatik olarak oda değişiyor rica etsem bi bakarmısınız)
Hocam bide yakın bi zamanda imacros ekleyebilirmisiniz
Tekli eklemede bir sorun vardı hallettim.Video bulunuyor deyip videoyu yuklemiyor sabah sorun yoktu yukluyordum
Genel bir sorun yok genel olarak seri bir şekilde ekleniyor, kullandığınız kaynakda bir sorun olabilir.Havuzun erimesinde bugün epey ağırlık var bende, sizde nasıl arkadaşlar ?
Tabi açtım demo hesabıDemo alabilirmiyim
Kullanıcı Adı : Malcolmx
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.