Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

botu almak sitiyorum yardımcıolacak varmı acaba?

Programı satın aldım ikinci günü doldu hala daha kullanamıyorum acaba program destek konusunda neden bu kadar agır işliyor ?

Para kazanmayı açma özelliği yok mu programda

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam botu günlük olarak kanal kopyalama özelliği ekleyecekmisiniz seçilen kanalı günlük 50 video 50 video eklicek takipçi olayı bu iş yapılamıyo çünkü eski videolar eklenmiyor ve sürekli bilgisayar başında kalamıyorum ki ben lütfen günlük kanal kopyalama özelliği gelsin her kanal için tek tek seçebilelim

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] hocam botu günlük olarak kanal kopyalama özelliği ekleyecekmisiniz seçilen kanalı günlük 50 video 50 video eklicek takipçi olayı bu iş yapılamıyo çünkü eski videolar eklenmiyor ve sürekli bilgisayar başında kalamıyorum ki ben lütfen günlük kanal kopyalama özelliği gelsin her kanal için tek tek seçebilelim

Aynen hocam azizin dediği gibi bu özellik kesinlikle çok işimize yarıyor.Yapabilirmisiniz?

takipçi eski videoları yüklüyor

Takipçi ile bizim istediğimiz olay çok farklı.Takipçi sadece yeni eklenen videoları çekiyor.Biz kanaldaki olan videoları çekmesini istiyoruz.

hocam yüklese bile yeni 50 kanalım var ama 7 takipçi hakkım var bu biraz az değilmi sizcede ? hiç değilse 50 kanal için 20 takipçi olmalı diye düşünüyorum
takipçiyi nerdeyse hiç kullanmadım hocam benim taktiğim şu yönde hemen örnek vereyim şu an 174 videolu çizgi filmi kanalını kopyalıyorum takipçiyle bekleyerek neden zaman kaybedeyim? 174 videoyu 3-4 kanala bölüştürüyorum takipçiyi beklemekle zaman kaybetmeden ve kapanma olayından azda olsa yırtarak yoluma devam ediyorum :cool:

takipçiyi nerdeyse hiç kullanmadım hocam benim taktiğim şu yönde hemen örnek vereyim şu an 174 videolu çizgi filmi kanalını kopyalıyorum takipçiyle bekleyerek neden zaman kaybedeyim? 174 videoyu 3-4 kanala bölüştürüyorum takipçiyi beklemekle zaman kaybetmeden ve kapanma olayından azda olsa yırtarak yoluma devam ediyorum :cool:

hocam bende öyle yapıyorum ama 2-3 hafta hiç bilgisayara geçemicem diyorumki 50 kanala ayarlayayım otomatik günlük 50şer video çeksin ama böyle bir özellik yok maalesef :(

Beyler mesela bi kanala sırayla atarken bi video attınız ama iptal ettiniz bende hala yüklemeye devam ediyor tüm yüklemeleri durdur ya da sil dediğim halde devam ediyor işlem gözüküyor tek yolu kanala limit koyarak yüklemeyi iptal etmek ama işlenme hala devam ediyor.... geçen yanlışlıkla yavaş inen bi stream ekledim 2-3 tane iptal edemedim indirmeyle işlenmeyi bekledim mecbur var mı bi çözümü ?

havzua 100 video eklettim. Videolardan 3 tanesi geri sildim komple havuzdaki videolari sildi.

Ftpden kafasina gore yukluyor ayni linki sabah yaptim yuklemedi öglen denedim yukledi 4 ftp linki girdim 1 tanesini yükledi.

Hocam ftp den çoklu ekleme yapamıyoruz tek tek ekleniyor.toplu halde çekme yapabilirmisiniz acaba ?

Arkadas aldi bende almayi dusunuyorum ama FTP yi bir turlu duzgun calistiramadik. MKV hic cekmiyor, MP4 uzantili videoyu cekiyor onda da %2-3 gibi oldugunda baglanti kopuyor. Umarim bu sorun duzeltilir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri