Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstadım peki bunların adsenseye zararı var mı?.........................
Gerçi kategoriye göre değişir ama genel anlamda hızlandırmadan ses eşleşeni çok zor ihtimal hadi o na olduki geçti 2-3 güne yine gelir. Hızlandırmak şart Alex ama görüntü için dersen 40-60 kesersen genelde herhangi bir ünlem geç seçeneği kullanmadan geçersin.En sağlıklı videoyu hızlandırmadan ünlem geçme ayarı nedir arkadaşlar ?
Gerçi kategoriye göre değişir ama genel anlamda hızlandırmadan ses eşleşeni çok zor ihtimal hadi o na olduki geçti 2-3 güne yine gelir. Hızlandırmak şart Alex ama görüntü için dersen 40-60 kesersen genelde herhangi bir ünlem geç seçeneği kullanmadan geçersin.
Sağolun üstadım.@Lastwisher hayırlı olsun ustadım![]()
Hocam ilerde değerlendireceğiz.@Lastwisher
Hayırlı olsun hocam güzel uygulama bu arada hocam birde intro ekleme özelliği yapsanız bot a harika olur
Aksine yararı var üstadım özellikle gerçek izlemenin.Üstadım peki bunların adsenseye zararı var mı?
Sağolasın üstadım, hepimiz kazanacağız daha çok kazanacağız.@Lastwisher dostum senin ve ekibinin eline sağlık yenilikler bitmek bilmiyor uploadextrayı tam bir para kazanma makinesine dönüştürdün. Herkese bol kazançlar.
Ses eşleşeni için hız gerekli malesef..En sağlıklı videoyu hızlandırmadan ünlem geçme ayarı nedir arkadaşlar ?
Benim için ünlemi yüksek oranda geçmesi yeterli. 3. Taraf dünya engeli değil derdim.
Bakalım test ederim kendim görürüm en güzel ayarı teşekkürler.
Kanal olarak günde 40 açtığımda oldu ama 200 video dönemleri bitti hocam. Max 75 atarım. gerçi 200- 300 de atarsın ama ya uzun ömürlü olmaz yada kısa zamanda artık patlatıyorlar.günde 20 kanal açıp her kanala +200 video atan varmı ?
az kaldı çekilen siteyi ifşa ettirceksiniz en son satışı yasak dendikçe halen satmaya calısıyosunuz ya helal olsun....................
az kaldı çekilen siteyi ifşa ettirceksiniz en son satışı yasak dendikçe halen satmaya calısıyosunuz ya helal olsun
Bilmeyen yok zaten o siteyi sen raad ol.
Ben rahatım fakat sen önce bir Türkçeyi düzgün yazmayı öğren sonra laf sokmaya calısırsın.Lafın ucu sana dokunmuyo üstüne alındığına göre var bi yaran![]()
@Incubus forumda izlenim abone like - dislike satışları yasaklanmamışmıydı arkadaş forumu uzaktan takip ediyo sanırım millete laf yetiştireceğinize forumdaki kuralları okuyun o zaman anlarsınız kim neyin peşinde hocamSana dokunduğu kesin, herkes ekmeğinin peşinde kardeş kolay gelsin...
Forumda Görüntülenme, Like, Abone, Dislike Satışı YASAKTIRForumda Görüntülenme, Like, Abone, Dislike Satışı YASAKTIR
http://www.ytpara.com/site-hakkinda...e-dogal-olmayan-yontemlerin-ticareti-hkk.html
Yasaklanmış olabilir... Partner satışıda yasaklanmalı zatwn bu satışı yapanlar bu tür izlenim sitelerini kullanıyor.@Incubus forumda izlenim abone like - dislike satışları yasaklanmamışmıydı arkadaş forumu uzaktan takip ediyo sanırım millete laf yetiştireceğinize forumdaki kuralları okuyun o zaman anlarsınız kim neyin peşinde hocam
Bkz. http://www.ytpara.com/site-hakkinda...e-dogal-olmayan-yontemlerin-ticareti-hkk.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.