Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

yazdım destekten ama ccevap yok
400. That’s an error.

Error: redirect_uri_mismatch

Application: vatan

You can email the developer of this application at: [email protected]

The redirect URI in the request: UploadExtra | Automatic youtube uploader did not match a registered redirect URI.

Learn more
Request Details

That’s all we know.
Üstadım, api redirect url yi yanlış yazmışsınız api da, api nasıl ekleneceğine dair adım adım uygulama var orada onu takip ederseniz sorun yaşamazınız.
bot nasıl up down için ideal mi kapanma var mı client havuzu varmı yükleme havuzu nedir? :D skype ne zaman gircen bide babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi :cool:
Down yok üstadım. Yükleme havuzunu anlatacam.
skype'a vakit kalmıyor spamdan :) vallaha araçlarımdan biri olmaya aday bakalım ben de deniyorum bugünlerde. sen de dene gör, herşeyi dene gör :)
Hocam demo hesabını al kullan derim. Farkı hissedeceksin. :)
Teşekkürler güzel yorumlar için
Spamdan kapanan kanalım olmadı. Aynı anda hem kanalda edit yaparken bottandan yükleme yapıyorum sorun yok. Tabi ben botu verimli kullanamadım daha elimde doğru düzgün kategori yok çalışma stili yok gold aldık 10 gününü belki verimli kullandım belki,o yüzden havuz bana yetti arttı belki. Çok hızlı up down , kanal açmayı otomatiğe bağlamış adamlar botu nasıl buldular bilemem onlara yetmemiştir bence. Kısaca kısa video atılacaksa bu bot hız kesebilir, uzun çalışanlar için çok ii. Özgünleştirme konusunda revizyon şart.
Özgünleştirme bende yenilik bekliyorum editsiz çalşanlar zaten botu almasın.. ama edit için uzun video vds vs göre baya hız kazandırır ..
Üstadım özgünleştirme konusunda biraz daha bişeyler ekleyeceğiz.

üyelik açtım kullanıcı adı asdfq ne zaman verilcek destektende yazdım bide havuz 500 diyo ya havuz miktarı kadar mı yükleme emri verebiliyoruz?
Ekledim demo hesabınızı kullanabilirsiniz.
ya ben şimdi 100 kanal baglamalı olandan alsam 100 kanalı bota baglasam her kanala 5 - 5 mi video yüklicem :D:d eğer 5- 5 yükleniyosa o zaman bazıları 1 yılda felan yukler heralde :D
Yok üstadım olur mu öyle şey, mesela 500 limitiniz var havuzda, 500 video attınız, teker teker ekliyor sisteme yer boşaldıkça ekleme yapabiliyor. Bunun dışında 3 tane işlemi aynı anda yapıyor yani tek tek ilerlemiyor sıra 3 er 3 er gidiyor.
Aynen hocam, bende yutup.org gibi bot arıyorum ama maalesef yok diğerlerinde hep sınır var.
Üstadım, mb sınırımız yok render sınırımız yok yükleme sınırımız yok, sıraya alabileceğiniz video sınırı var sadece ki , bu da çok yüksek bir sınır, bu da yükledikçe açılıyor.
Bir de bu konuda başka botların ismini almayalım lütfen, sonra sorun çıkıyor.

Teşekkürler.

valla sistemi 2 saattir kullanıyorum çok hantal alıştıracak bize,3 kanal ekleyim dedim video çekeyim dedim yarım saat sonra işim bitti ee şimdi ne yapacağız yan gelip yat.Yeni başlayanlara şöyle diyeyim,bu botu al birazda kanal satın al,ortalama 100 tl ancak bir gider olur,dahada kazanamıyorsan internetin fişini çek derim bence.Eline sağlık r10dan bilirim kaliteli işleri var arkadaşın buda öyle olmuş.en kısa zamanda ekip kurup üç beş tane almak lazım paketlerden.

Üstadım, mb sınırımız yok render sınırımız yok yükleme sınırımız yok, sıraya alabileceğiniz video sınırı var sadece ki , bu da çok yüksek bir sınır, bu da yükledikçe açılıyor.
Bir de bu konuda başka botların ismini almayalım lütfen, sonra sorun çıkıyor.

Teşekkürler.

Anladım hocam bilgi için teşekkür ederim, kusura bakmayın :)

Havuz Alanınız 0/20

keşke deneme hesabının havuzunu 5 felan yapsaydınız hocam böyle cok seri deneniyor :D şaka bi yana havuz varsa bana gelmez bende dedim 100 tl likten alayım :D iyi almamışım işi gücü bırakıp 500 ün bitmesini bekliceksem ne anladım ben o bottan :D yeri geliyo 1 kanala 2-2.5 k video basıyom 2-3 gün oturup onu mu beklicem yüklesin yeni emir vereyim diye :D [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Havuz Alanınız 0/20

keşke deneme hesabının havuzunu 5 felan yapsaydınız hocam böyle cok seri deneniyor :D şaka bi yana havuz varsa bana gelmez bende dedim 100 tl likten alayım :D iyi almamışım işi gücü bırakıp 500 ün bitmesini bekliceksem ne anladım ben o bottan :D yeri geliyo 1 kanala 2-2.5 k video basıyom 2-3 gün oturup onu mu beklicem yüklesin yeni emir vereyim diye :D [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

arkadaş ben bi kanala atıcak 100 video bulamıyorum siz 2k videoyu nerden buluyorsunuz :D söyledigin gibi çalışıyorsan sana gelmez bu bot hocam,haklısın.

arkadaşlar bu yükleme havuzu ne oluyo diyelim ben 10 kanal ekledim 500 yükleme havuu olan paketi aldım yüklecgm videolar 100 diyelim 10 kanala aynı anda yükletemiyormuyum

arkadaşlar bu yükleme havuzu ne oluyo diyelim ben 10 kanal ekledim 500 yükleme havuu olan paketi aldım yüklecgm videolar 100 diyelim 10 kanala aynı anda yükletemiyormuyum
Yükletirsin hocam 500 havuzun total limiti yükleme yaptıkça havuzda devamlı yer açılıyor. Havuz olayını demo kullanıp deneyin daha net anlarsınız. Havuzun zararı yok aksine tüm kullanıcılara faydası var. Ben 5k video basacam diğer adam ne yapacak bekleyecek mi. Yt de bi kanala max 300 -400 üzeri atan anccak macera arar macerasıda kanal spamdan kapanana kadar ancak sürer. Eskidendi o basmalar bitti.:)

Havuz dediği bütün kanalların için toplamda verilen emir sayısı aslında.
Yani havuz 200 diyelim siz en fazla 200 video için aynı anda yükleme emri verebilirsiniz. Videolar yüklendikçe havuzda yer açılıyor.
Havuz kaç olursa olsun bot videoları 3er 3er yüklüyor.
Yani havuz günlük video limiti değil. Tek seferde video ekleme limiti.
200 de olsa 500 de olsa bot 3 tane videoyu aynı anda yüklüyor. Bence havuz tamamen pazarlama yöntemi. Çünkü günün sonunda havuzu 100 olanda 500 olanda aynı sayıda video yükleyebilir.

Son düzenleme:
Havuz dediği bütün kanalların için toplamda verilen emir sayısı aslında.
Yani havuz 200 diyelim siz en fazla 200 video için aynı anda yükleme emri verebilirsiniz. Videolar yüklendikçe havuzda yer açılıyor.
Havuz kaç olursa olsun bot videoları 3er 3er yüklüyor.
Yani havuz günlük video limiti değil. Tek seferde video ekleme limiti.
200 de olsa 500 de olsa bot 3 tane videoyu aynı anda yüklüyor. Bence havuz tamamen pazarlama yöntemi. Çünkü günün sonunda havuzu 100 olanda 500 olanda aynı sayıda video yükleyebilir.

Peki hocam bu havuzun kaç saatte boşalıyor :) ben 500 video emri verdim. toplam kaç saatte 100 e veya 0 a iniyor. ister 3 er yüklesin ister 5er. benim için koyduğum 500 videonun yüklenme zamanı önemli. gece koyup sabaha kadar o 500 bitmiyorsa :) iş zor.

Peki hocam bu havuzun kaç saatte boşalıyor :) ben 500 video emri verdim. toplam kaç saatte 100 e veya 0 a iniyor. ister 3 er yüklesin ister 5er. benim için koyduğum 500 videonun yüklenme zamanı önemli. gece koyup sabaha kadar o 500 bitmiyorsa :) iş zor.
Evet orada çok fazla değişken var. Video uzunluğu, render , ünlemi, video çözünürlüğü, sistemin yoğunluğu.
Ama ben en son denememde hepsi 1 saat üzeri render olmadan 200 videoyu 7-8 saatte yükledi bot. Ama bazende 12-13 saat oluyor.

Evet orada çok fazla değişken var. Video uzunluğu, render , ünlemi, video çözünürlüğü, sistemin yoğunluğu.
Ama ben en son denememde hepsi 1 saat üzeri render olmadan 200 videoyu 7-8 saatte yükledi bot. Ama bazende 12-13 saat oluyor.

İşte hocam. bizim için 500 videonun yüklenmesi maks 6-7 saat olmalı. yüklediğimiz videolarda 20-50 dk arası. yani en azından hızlandırma yapılsa güzel olurdu. hızlı yüklense.

Arkadaşlar şimdi kanal çekimi yapacağız. Kanalda 2000 video var. Bizim havuz limiti 500. 500 ü havuza aldı. Havuz azaldıkça geride kalan 1500 video otomatik olarak havuza eklenip yükleniyor mu?

Arkadaşlar şimdi kanal çekimi yapacağız. Kanalda 2000 video var. Bizim havuz limiti 500. 500 ü havuza aldı. Havuz azaldıkça geride kalan 1500 video otomatik olarak havuza eklenip yükleniyor mu?

yok hocam 500 video bıtecek sonra bı 500 daha cekıceksınız ama dıkkat edın aynı vıdeoları tekar cekmeyın :) sonra 500 bıtınce bı 500 daha cekıceksınız boyle boyle dongu halinde yapmanız gerekir

yok hocam 500 video bıtecek sonra bı 500 daha cekıceksınız ama dıkkat edın aynı vıdeoları tekar cekmeyın :) sonra 500 bıtınce bı 500 daha cekıceksınız boyle boyle dongu halinde yapmanız gerekir

Bu şekilde sıkıntı yahu. Bunun otomatik olması lazım. Burdan program yapımcısınına sesleniyorum. BÖYLE BİR ÖZELLİĞİ NASIL EKLEMEZSİNİZ BOTA :( [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Botu test ediyorum;

Özgünleştirme yapmıyor kesinlikle :)
Havuzlar geç boşalıyor o yüzden 2 hesap aldım.

En dikkatimi çeken de yazılımcıları gelişime açık değil yaptık oldu mantığında, eksikler giderilmiyor.

Ancak herşeye rağmen memnunum kalite kokuyor yine de :)

Botu test ediyorum;

En dikkatimi çeken de yazılımcıları gelişime açık değil yaptık oldu mantığında, eksikler giderilmiyor.

Evet hocam ben de botu az çok takip ediyorum. Gelişime pek açık değil botu yapan arkadaşlar.

Botu test ediyorum;

2 tane bot 1k havuz demek max. :D yetiyosa iyi :D:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri