Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Hocam yükleme aralığı 10dk seçiyorum ama bot bunu dikkate almadan anında yüklüyor videoları o kısma da et atar mısın. Keyworld finder ve aciklama, mesela kelime funny. Sistem bunu youtubede aratsin en popüler kelime veya kelime gruplarından ilk 6 7 tanesini alsin.
Keyword finder zaten buna benzer bir mantık ile çalışıyor üstadım.
Açıklama özgünleştirme gelmiş süper görünüyor gece test edeceğim.

Çok teşekkürler
Rica ederim.
Havuzu kaldirin bide client havuzu ekleyinde yeni gözde botumuz uploadextra olsun bana render lazim degil up down lazım onun icin ayri bi paket çıkarın hocam havuz limiti olmasın onda
Client havuzu ekleyelim o konuda haklısınız, havuz sistemini zaten baya büyüttük üstadım, zannediyorum orada vpn ile bişeyler yapacağız. Yani vpn kullanıcılarına sınırsız havuz hakkı tanıyacağız gibi gözüküyor.

Keyword finder zaten buna benzer bir mantık ile çalışıyor üstadım.

Rica ederim.

Client havuzu ekleyelim o konuda haklısınız, havuz sistemini zaten baya büyüttük üstadım, zannediyorum orada vpn ile bişeyler yapacağız. Yani vpn kullanıcılarına sınırsız havuz hakkı tanıyacağız gibi gözüküyor.

up down için sınırsız çıkarın yutup.org tarzı client havuzu olsun bizde işimize bakalım hocam :)

Üstadım zaten bizde de up down sınırsız, aynı zamanda render limiti vs.. hiçbişey yok.

Client havuzu belirttiğim gibi, düşünüyoruz.

bazı özellikler geliştirilirse daha iyi olur

Son düzenleme:
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] PM attım hocam, bakarmısınız.Saygılar...

Yeni yenilik olan Açıklama Özgünleştirme'yi test ettim 10 numara olmuş, çok sağolun.

Şimdi yenilik olarak Client Havuzu bekleniyor, çok önemli

@Lastwisher PM attım hocam, bakarmısınız.Saygılar...
Hocam bir pm görmedim sizden bi daha bakarmısınız.
bot çalışmıyo şuan
Neden çalışmıyor üstadım bizde çalışıyor.
Üstad bu ara ünlem geçme oranı çok düşük neden acaba?
Üstadım render ayarlarınıza bakarsanız sevinirim
Yeni yenilik olan Açıklama Özgünleştirme'yi test ettim 10 numara olmuş, çok sağolun.
Şimdi yenilik olarak Client Havuzu bekleniyor, çok önemli
Beğenmenize sevindik, diğer opsion üzerine de çalışacağız.

İyi çalışmalar.

Deneme almam mümkün mü acaba? [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Tabi üstadım kayıt olup kullanıcı adınızı yazarsanız açalım demo.

Hocam bir pm görmedim sizden bi daha bakarmısınız.

Neden çalışmıyor üstadım bizde çalışıyor.

Üstadım render ayarlarınıza bakarsanız sevinirim

Beğenmenize sevindik, diğer opsion üzerine de çalışacağız.

İyi çalışmalar.

Tamamdır üstadım herhangi bir sorun yok şuanda gayet sağlıklı çalışıyor.Çalıştığım en sağlam bot bence bu tekrardan teşekkürler :)

@Lastwisher 2 botumdada dosya yuklerken 10 dosyadan 4 ne guvenlık hatası diyo hocam sunu bi bakın sıkmaya basladı artık bu durum benı tum ıslerım aksıyo bu yuzden

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri