Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

toplu video yüklemelerde hata veriyor. işleniyor diyor ancak dün yüklediklerim bile halen işleniyor. ilgilenirsen sevinirim.

7666incif196543.png

9881incim5363227.png

@Alex dedicated alınca bot nefes aldı sanki :/

Adam tek başına bir ordu gücünde maşallah. Zaten diyordum kanal kapanmalarının önüne geçtiğinde youtube s.çtı diye :)
Aynen öyle oldu :)
Hocam Demo alabilirmiyim 1 günlük
Kullanıcı Adı:Burocuis
Ekledim demo
@Lastwisher direk vps 1 alsam yutubum botundaki gibi yetiyor mu(render,ünlem geç, tüm özellikler için) yoksa ana paketlerden 1 daha almak lazım mı ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Vps almak için lisansınızın olması gerekir, lisans alıp üzerine vps alabilirsiniz.
Sağolun
toplu video yüklemelerde hata veriyor. işleniyor diyor ancak dün yüklediklerim bile halen işleniyor. ilgilenirsen sevinirim.

7666incif196543.png

9881incim5363227.png
Burası destek konusu değil, destekten yazarsanız arkadaşlar ilgilenir.

Burada göstermiş olduğunuz durum;
Youtube a yüklemiş videoyu, youtube işleme yapıyor şu anda bizim ile alakalı bir durum değil, bu konuyla ilgili youtube a mail atın istiyorsanız.

Bunun dışında bana email adresinizi atın şu loglarınızdaki hataya bakayım.

Videoları çekerken otomatik olarak özel küçük resimleri de çektirebilir misiniz?

Dilerseniz daha sonra video düzenleme bölümünden thumbnail değiştirebilirsiniz.

Client Havuzu gelmiş süper oldu teşekkürler

Pc'den toplu yüklemeyi iletmiştim [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] üstadım yakın zamanda gelse süper olur :)

vpsyi veya serveri resetlemek istersek nasıl yaparız,paneli var mı? anlık harddisk,ram,cpu durumunu gorebiliyor muyuz?

client havuzunu bekliyorum.alacağım

Yani vds kullanmadan client havuzu sisteminde her kanala ayrı client versekde yine videolar yuklenirken aynı ipdenmi yükleniyor, yoksa her client için farklı ipdenmi yüklenmiş oluyor?

Client Havuzu gelmesi çok önemli bekliyoruz

Yeni sistemler çok güzel beğendim

Client havuzu gelsin 100 kanal spamlama talimatı günde ovv my god :D

Çok güzel yenilik olmuş hocam, Client havuzu bende bekliyorum oda geldi mi süper bir bot olacak, tebrikler :)

o değilde hani havuz kalkıcaktı up down için paket gelicekti client havuzu yapılcaktı ? @Lastwisher

bir hesap aldım deneme amaçlı acilen client havuzu bekliyoruz hocam.

Client Havuzu Sistemi eklenmiştir !
xJCGR.jpg

Hayırlı olsun, süper olmuş. Yakın zamanda video sonuna süre ekleme ve renk açma, karartma video edit özellikleri eklenirse dahada süper olacak.

Client Havuzu'na eklediğimiz client'lar ile aynı anda farklı kanallara farklı client'lar ile video atabiliyoruz dimi ? Mantığı buna göre kurguladınız inş.

client havuzuma 10 client ekledim ancak kanala token verirken hangi client ile token vereceğimi seçemiyorum ? son eklediğim client ile token verebiliyorum sanırım ?

Rica etsem açıklık getirir misiniz işleyişine hocam, çok sağolun eklediğiniz için.

Client Havuzu'na eklediğimiz client'lar ile aynı anda farklı kanallara farklı client'lar ile video atabiliyoruz dimi ? Mantığı buna göre kurguladınız inş.

client havuzuma 10 client ekledim ancak kanala token verirken hangi client ile token vereceğimi seçemiyorum ? son eklediğim client ile token verebiliyorum sanırım ?

Rica etsem açıklık getirir misiniz işleyişine hocam, çok sağolun eklediğiniz için.

hocam size pm attım da cevap alamadım bilenlere bir de buradan sorayım

client havuzunu nasıl kullanıyorsunuz bir kaç ipucu verebilir misiniz? mesela bir kaç kanalı bir cliente mi bağlıyorsunuz. ayrıca client oluşturduğunuz kanala da video atıyor musunuz?

client havuzunu nasıl kullanıyorsunuz bir kaç ipucu verebilir misiniz? mesela bir kaç kanalı bir cliente mi bağlıyorsunuz. ayrıca client oluşturduğunuz kanala da video atıyor musunuz?

İstersen 1 kanala 1 client kullanırsın istersen 3 kanala 1 client, senin seçimin.

@Lastwisher
sormak istediğim bir kaç soru var hocam
sunucu desteği çıkartmışsınız cok güzel olmuş client havuzu da cok mantıklı bir işlem
Şimdi Ben sunucuyu satın aldım ve bir kaç siteyi sisteme ekletmek istiyorum botları aktif kullanmak için bunları ekliyormusunuz süreç nasıl işliyor
bilgisayardan upload hala tek video için mi yoksa toplu şekilde upload edebiliyormuyuz

Hayırlı olsun, süper olmuş. Yakın zamanda video sonuna süre ekleme ve renk açma, karartma video edit özellikleri eklenirse dahada süper olacak.
Tamamdır not alalım.

Tabi, son eklediğiniz cliente bağlıyor kanalı atıyorum 10 kanal eklediniz sonra bir client daha eklediğinizde diğer cliente bağlıyor.

Yukarda belirttim.
İstersen 1 kanala 1 client kullanırsın istersen 3 kanala 1 client, senin seçimin.
peki hocam client aldığın kanala video atıyor musun
Bu durum size kalmış, ama tavsiye etmem, kapanırsa clientten sorun yaşayabilirsiniz.
@Lastwisher
sormak istediğim bir kaç soru var hocam
sunucu desteği çıkartmışsınız cok güzel olmuş client havuzu da cok mantıklı bir işlem
Şimdi Ben sunucuyu satın aldım ve bir kaç siteyi sisteme ekletmek istiyorum botları aktif kullanmak için bunları ekliyormusunuz süreç nasıl işliyor
bilgisayardan upload hala tek video için mi yoksa toplu şekilde upload edebiliyormuyuz
Siz server aldığınızda yaptığınız tüm işlemler o server üzerinden gerçekleşiyor.
Video uploadda şu anda tekli olarak ekleniyor, çoklu video ekleme yapılacaklar listesinde.

İyi çalışmalar.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] dostum ödeme yaptım fakat paketi aktif edemiyorum ilgilenebilir misin? kullanıcı adı fgorkem, 30 günlük platinum paket.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri