Uploadextra.com | SINIRSIZ video kaynağı, eşleşen ünlem sorunlarına son

Botunuzda videolarım ünleme takılıyor. Nasıl geçebilirim ? Hangi ayarları yapmam gerek ?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Dün botta şöyle bir sorun yaşadım, yüklenen videoların para kazanmasını açmak için youtube'a girdiğimde attığım videoların %50'sinin "İşleme başladı." şeklinde kaldığını gördüm, videolar yüklenmemişti.

Video Yükle > Çoklu Video Ekleme sekmesinden 50şer'li video atıyorum kanallarıma bununla mı alakası var? Attığım videoların yarısı yüklenmedi, bugün 2 3 saattir video atıyorum bir sorun yok gibi gözüküyor şimdilik, hocam bir açıklama yapabilir misin?

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Dün botta şöyle bir sorun yaşadım, yüklenen videoların para kazanmasını açmak için youtube'a girdiğimde attığım videoların %50'sinin "İşleme başladı." şeklinde kaldığını gördüm, videolar yüklenmemişti.

Video Yükle > Çoklu Video Ekleme sekmesinden 50şer'li video atıyorum kanallarıma bununla mı alakası var? Attığım videoların yarısı yüklenmedi, bugün 2 3 saattir video atıyorum bir sorun yok gibi gözüküyor şimdilik, hocam bir açıklama yapabilir misin?

benim dün attıklarım bugün hala yüklenmemişti,silip o linkleri tekrar attım ve sorun çözüldü hocam.

Attığım 50 videodan 49 tanesi ünleme düştü. Yardımcı olurmusunuz ?

Attığım 50 videodan 49 tanesi ünleme düştü. Yardımcı olurmusunuz ?

Hocam ünlemin nokta atışı bir ayarı söz konusu değil. Render seçenekleriyle çeşitli kombinler deneyerek uygulayarak bulacaksın.

Hocam ünlemin nokta atışı bir ayarı söz konusu değil. Render seçenekleriyle çeşitli kombinler deneyerek uygulayarak bulacaksın.

katılıyorum,bak benim botu aldıgım ilk günlerde mesajlarıma mesela çizgi film harici hiçbi içerikte eşleşen,dünya engeli geçemiyordum.geçme oranım şimdide çok yüksek degil belki ama benim sorunum eşleşenlerleydi,onuda çok şükür % 70 civarında bi oranla geçiyorum çalıştıgım içeriklerde.bisüre sonra alışıyorsun bota,kurcalamak gerekiyor :p zaten 2 hesap kullanıyordum,bu akşam bi hesap daha aldım :D

Ftpden yükleme yapabilen varmı şuan? İlk kez ftpden bi video yükliyim dedim saatlerdir indiriliyor yazıyor.

Benim botu kurcalayacak fazla bir vaktim yok. Diğer ay botu alamayabilirim. Bu ay belli başlı kanallar oturtamazsam parasını çıkartamazsam botun botu alamayabilirim. Zaten 6 ay taksitle aldım.

Videoyu hızlandırınca ses ile görüntü de kayma oluşuyor,önceden böyle olmuyordu.%105 hız kullanıyorum.
Edit: [MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]

Son düzenleme:
Benim botu kurcalayacak fazla bir vaktim yok. Diğer ay botu alamayabilirim. Bu ay belli başlı kanallar oturtamazsam parasını çıkartamazsam botun botu alamayabilirim. Zaten 6 ay taksitle aldım.
Kurcalayacak vaktiniz yoksa yt işi size ters gelir bu iş devamlı kurcalama ister kucalamadan no money hocam olmadı siz taksiti 12 aya çıkarın belki vadenin uzaması kurcalama zamanı sağlamanıza yardımcı olur.

Kurcalayacak vaktiniz yoksa yt işi size ters gelir bu iş devamlı kurcalama ister kucalamadan no money hocam olmadı siz taksiti 12 aya çıkarın belki vadenin uzaması kurcalama zamanı sağlamanıza yardımcı olur.
Arkadaşım sen dalgamı geçiyorsun benimle ?

Hocam çalıştığınız kategoriye bağlı olarak render değerlerini güçlendirebilirsiniz.

Fakat ne kadar fazla edit o kadar izlenme kalitesi düşmesi demek olduğu için önce 1 kanalınızda şu şekilde deneyin,

Video hızı: yüzde 110
Resim Maskeleme: Ünlem Geçme 5
Opaklık: yüzde yüz
Diğerlerini boş.

Şayet videolarınızda çok konuşma yoksa hızı yüzde 125 yaparsanız banko başarı sağlarsınız ama bu şekilde bir deneyin test kanalında, sonuçlar iyiyse bu haliyle kalsın.

Asıl hikmet hızlandırma ve ünlem geç 5 maskesinde benim testlerim sonucu.

Sen yazdığın son mesajını bir kaç defa oku bakalım. kanalı oturturacağım botu 49 ünlemde kaldı 6 ay taksit hadi hemen halledelim bitsin bu iş modundasın. deneyeceksin vakit ayıracaksın hocam olay bu. ne yapalım başka sana bizmi bağlanalım kanala ünlemlerini temizleyelim. Buraya gelip benim vaktim yok şu ayaraları bi verinde ben kaçayım modunda yazarsan benden alacağın cevap bundan daha ötesi olmaz.

Arkadaşlar tartışmanın anlamı yok, üstadım %115 hız ışık 5 opak %100 seçin geçecektir ünlemi.

İyi çalışmalar.

dalga geçmiyor hocam,arkadaş haklı.benimde herzaman söyledigim şeyi söylüyor arkadaş,zaman ayıracaksın ki para kazanasın :)
Fatih bu sayfadaki son mesajım olacağı için son beğeniyide senden almak güzel oldu. Son senin beğeninle jübileyi yapma vaktim gelmiş benim. Tartışma yaratmayayım bot satışları düşmesin kardeşim.

[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] İyi akşamlar yavute hesabına 1 saatlik deneme verebilirmisiniz hocam daha önce almıstım pek deneme fırsatı bulamamıstım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri