[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] yada tecrübeli arkadaşların yardımı lazım. Ftpden video yüklerken bazı videoların birkaç dilde sesi oluyo, biz videonun hangi dilde sesle yükleneceğini nasıl seçebiliriz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
+1dalga geçmiyor hocam,arkadaş haklı.benimde herzaman söyledigim şeyi söylüyor arkadaş,zaman ayıracaksın ki para kazanasın![]()
Üstadım neden son mesajın olsun, sen bizim protokol müşterimizsinFatih bu sayfadaki son mesajım olacağı için son beğeniyide senden almak güzel oldu. Son senin beğeninle jübileyi yapma vaktim gelmiş benim. Tartışma yaratmayayım bot satışları düşmesin kardeşim.
Hocam malesef, bir hesaba bir kere demo açılaibliyor.@Lastwisher İyi akşamlar yavute hesabına 1 saatlik deneme verebilirmisiniz hocam daha önce almıstım pek deneme fırsatı bulamamıstım.
Mkv lerde dosya içinde ses yüklüdür mkv yükleyemezsınız malesef.@Lastwisher yada tecrübeli arkadaşların yardımı lazım. Ftpden video yüklerken bazı videoların birkaç dilde sesi oluyo, biz videonun hangi dilde sesle yükleneceğini nasıl seçebiliriz?
Hayırlısı olsun üstadım, ama satışınızı ayrı bir konuda yaparsanız daha faydalı olucaktır.Merhaba ;
27 Gün kalmış Uploadextra YX-Platinum + YX-VPS 1 Paketi bulunan lisansımı devredeceğim.Paket toplamı 60+70+10 komisyon = 140 Lira verdim.
Satış fiyatım 100 Liradır.İlgilenen arkadaşlar pm atabilirler.
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION] yada tecrübeli arkadaşların yardımı lazım. Ftpden video yüklerken bazı videoların birkaç dilde sesi oluyo, biz videonun hangi dilde sesle yükleneceğini nasıl seçebiliriz?
Yok hocam mkv değil, video .avi uzantılı. Videonun Türkçe ve İngilizce dil seçeneği var, ben Türkçe yüklemek istiyorum ama ingilizce yükleniyo+1
Mkv lerde dosya içinde ses yüklüdür mkv yükleyemezsınız malesef.
Aynen bende bugun fark ettim. ses önden geliyor. hocam bi ayar çekilmesi lazım
Tüm videoların başlığı "Youtube" oluyor çektiğim kaynaktaki videoların hepsine tek tek baktım hiçbirinin başlığı youtube değil. Konuyla ilgilenebilir misiniz?
Video Yükle > Toplu video yükle seçeneğinden çalışıyorum.
@Lastwisher
![]()
Valla bende de botla ytden çektiğim videolarda unknown olur başlıkları arada çıkıyor o sıkıntıTüm videoların başlığı "Youtube" oluyor çektiğim kaynaktaki videoların hepsine tek tek baktım hiçbirinin başlığı youtube değil. Konuyla ilgilenebilir misiniz?
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
![]()
Valla bende de botla ytden çektiğim videolarda unknown olur başlıkları arada çıkıyor o sıkıntı
bugün ne yüklemeye çalıştıysam "youtube forbiddenPrivacySetting hatası" verip durdu,hiçbişey yükleyemedim.bu hatayı başka alan,eger benle alakası bişeyse çözümünü bilen varmı?
edit :benim hesapda bagzı gariplikler var.20 gün civarında bi sürem kalmıştı,o da 30 güne çıkmış...
hocam bende bu hatayı verdi nasıl düzelmişti senin ?
videoları gizli yükledim,çözüldü hocam.
Tüm videoların başlığı "Youtube" oluyor çektiğim kaynaktaki videoların hepsine tek tek baktım hiçbirinin başlığı youtube değil. Konuyla ilgilenebilir misiniz?
[MENTION=17398]Lastwisher[/MENTION]
![]()
Hocam çalıştığınız kategoriye bağlı olarak render değerlerini güçlendirebilirsiniz.
Fakat ne kadar fazla edit o kadar izlenme kalitesi düşmesi demek olduğu için önce 1 kanalınızda şu şekilde deneyin,
Video hızı: yüzde 110
Resim Maskeleme: Ünlem Geçme 5
Opaklık: yüzde yüz
Diğerlerini boş.
Şayet videolarınızda çok konuşma yoksa hızı yüzde 125 yaparsanız banko başarı sağlarsınız ama bu şekilde bir deneyin test kanalında, sonuçlar iyiyse bu haliyle kalsın.
Asıl hikmet hızlandırma ve ünlem geç 5 maskesinde benim testlerim sonucu.
Arkadaşlar tartışmanın anlamı yok, üstadım %115 hız ışık 5 opak %100 seçin geçecektir ünlemi.
İyi çalışmalar.
benim bi istediğim var bu sağ alt köşede çıkan video indiriliyor işleniyor yükleniyor bildirimlerini iptal edermisin hocam .
botu kullanmadım ama tanıtım videosunda o bilgileri isterseniz gizleyebileceğiniz söyleniyor hocam
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.